Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 (12:07 AM) zai4eto82 - Започна Червения килим на наградите на IHeart Radio.Предаввт на живо във фейса им Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 (12:28 AM) zai4eto82 - Фонси току- що спечели за Латино изпълнител на годината и за Латино песен на годината за Деспасито на наградите на IHeart Radio Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 (12:32 AM) zai4eto82 - Камила ще пее на наградите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Хармонията и равновесието на форума са възстановени. Пък и да не губим тренинг, че кат реши да влиза както си му е реда ша стане страшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Хармонията и равновесието на форума са възстановени. Пък и да не губим тренинг, че кат реши да влиза както си му е реда ша стане страшно. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 От толкова спрели да влизат само тя ли ви липсва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От толкова спрели да влизат само тя ли ви липсва? Липсва ми Конди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 (12:42 AM) zai4eto82 - Латино изпълнител на годината печели Фонси в номинации със CNCO, Джей Балвин, Ники Джем и Шакира. Фонси печели и за Латино песен на годината за Деспасито в номинации с Ми хенте, Субеме ла радио, Хей, DJ на, CNCO и El Amante на Ники Джем. CNCO загубиха в 2 от номинациите си заради Фонси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Честно казано, не. Още повече си мълчи къде е почнала работа, и изобщо, и напоследък беше само Рики, Рики, и Рики, сериала беше станал само филъри и нищо интересно. Чудя се дали не е измислила как да си иде пак у при колегата Ники на Инканто и затва да си мълчи толкоз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 (12:54 AM) zai4eto82 - Рок албум на годинага Линкин парк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Липсва ми Даяна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Липсва ми Даяна! Този клип не е ли изтрит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Този клип беше скрит, странно че са го върнали. Да не би да се завръща в Пайнер? Иначе прекрасна песен. И на мен ми липсва Даяна - изключително стабилна на живо, и правеше страхотни песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Този клип беше скрит, странно че са го върнали. Да не би да се завръща в Пайнер? Иначе прекрасна песен. И на мен ми липсва Даяна - изключително стабилна на живо, и правеше страхотни песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тъкмо я слушам. Страхотна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Този клип не е ли изтрит? Не е изтрит, направили са го частен и само ако имаш линка можеш да го гледаш! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ярослава Човекоподбна поздрави онзи, който получваше информация за хората в съня си, с тази песен: Ярито скоро щеше да разбере истината за живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Защо си без аватар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Неска съм вече на израелска вълна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Защо си без аватар? Щот ме търсят. Издирват ме. Какво мислиш за Ярослава Човекоподобна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Щот ме търсят. Издирват ме. Какво мислиш за Ярослава Човекоподобна? Леко опасна ми се вижда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Леко опасна ми се вижда... Пипаме ли цигани (турци?) по гърба за "Чао"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Пипаме ли цигани (турци?) по гърба за "Чао"? Аааа зависи.. турци може, но цигани по-скоро не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 От кога са пуснали Самърсби с диня? Днес опитах, много е яко Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари