Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Аааа зависи.. турци може, но цигани по-скоро не Щото не си видяла Чафчито от Шекер Махала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Щото не си видяла Чафчито от Шекер Махала. Щото не си ми го показал :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Аз си правя изводи, като всички останали, на базата, на каквото се пише тука. Ако не искаш аз или някой друг да си прави грешни такива, е редно може би да преосмилиш актуалната си позиция? Здравей, Лели. Интересно ми е какви изводи си си направил за мен и форумната ми персона. Сподели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Фейсбук рухна не моа да вляза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 На ръба съм да избухна и да навра някой, където му е мястото. Само още един нерв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Здравей, Лели. Интересно ми е какви изводи си си направил за мен и форумната ми персона. Сподели. Хубави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 На ръба съм да избухна и да навра някой, където му е мястото. Само още един нерв. Знам, мило. От 3 часа го очаквам, герой си, че все още се владееш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Радвам се, че ме нареждаш до експанзивната Янева, много значи за мен да ме признаеш за интелигентна икона на форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хубави Но си падам малко курв*а, признай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Знам, мило. От 3 часа го очаквам, герой си, че все още се владееш. Какво става с твоите неща? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Но си падам малко курв*а, признай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Какво става с твоите неща? Мии кво да ти каа, брат. :1000 (29): Не знам да се радвам ли или да плача. А защо не и двете, все пак животът е многолик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Мии кво да ти каа, брат. :1000 (29): Не знам да се радвам ли или да плача. А защо не и двете, все пак животът е многолик. Плачи от радост, само това позволявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 На ръба съм да избухна и да навра някой, където му е мястото. Само още един нерв. За това ли така нареди и мен? :1000 (29): Хубави Лелченце, а за мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Но си падам малко курв*а, признай. Ама нямаш клип във вана, така че не си на толкова високо ниво, че да имаш признание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ама нямаш клип във вана, така че не си на толкова високо ниво, че да имаш признание. Но имам клип на килима, вързан с колан за шията... Все пак някакво ниво докарвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Но имам клип на килима, вързан с колан за шията... Все пак някакво ниво докарвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Но имам клип на килима, вързан с колан за шията... Все пак някакво ниво докарвам. Тихо че ще събудиш страстите тук... Като се замисля и твоето си е постижение в тази насока, знаеш в коя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тихо че ще събудиш страстите тук... Като се замисля и твоето си е постижение в тази насока, знаеш в коя Не знаех, че е родил дете. Честито! Жалко, че не ме е извикал да прережа пъпната връх, да го взема в ръце и да изкрещя "Ще му го вземем догодина, обещавам"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Като се замисля и твоето си е постижение в тази насока, знаеш в коя В коя? Да се правя на куче ли? :1000 (29): Не знаех, че е родил дете. Честито! Жалко, че не ме е извикал да прережа пъпната връх, да го взема в ръце и да изкрещя "Ще му го вземем догодина, обещавам"! Мъжете раждат през дупето. Тая сутрин след кафето, като ме напъна, и го изцвъках в тоалетната чиния. Но не изплака. Само миришеше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 В коя? Да се правя на куче ли? :1000 (29): Мъжете раждат през дупето. Тая сутрин след кафето, като ме напъна, и го изцвъках в тоалетната чиния. Но не изплака. Само миришеше. Не точно в тази .... Защо не викна Сенужче да го вземе, нали има огромно желание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не точно в тази .... Защо не викна Сенужче да го вземе, нали има огромно желание Той си пада по изпражнения, защо да го лишавам от удоволствието му? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари