Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За това ли така нареди и мен? :1000 (29): Лелченце, а за мен? Положителни Следващия ша го таксувам на час, че на мезе ме зехте. Иначе тая дискусия нещо твърде зави във фетиши, които не ми допадат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Иначе тая дискусия нещо твърде зави във фетиши, които не ми допадат. Консерва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Положителни Следващия ша го таксувам на час, че на мезе ме зехте. Иначе тая дискусия нещо твърде зави във фетиши, които не ми допадат. Я не се оплаквай така.. твоето мнение е важно за нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Консерва! И то закостеняла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Поне букет червени рози да ми бяхте пратили, че вдигам интереса към темата на любимият ви Смядовски клаксон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Поне букет червени рози да ми бяхте пратили, че вдигам интереса към темата на любимият ви Смядовски клаксон. И я обиждаш даже.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 16 0 0 0 к о м е н т а р а! Какво съм ви дала толкова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 16 0 0 0 к о м е н т а р а! Какво съм ви дала толкова? Спам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И я обиждаш даже.... Аз бих я замерял и с камъни, но е забранено от закона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Спам Взе ми думите от устата :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Спам Как би ти дошъл евентуален дует между топ приятелките Преси и Анди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 16 0 0 0 к о м е н т а р а! Какво съм ви дала толкова? #Ramania2018isMine?? И ти ли като Яница ще покоряваш върховете на n-тата година от старта на кариерата си? Потребител на годината ще е Danger. отново. Още отсега е почнал да подкупва потребители с парите, спечелени от youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Как би ти дошъл евентуален дует между топ приятелките Преси и Анди? През 2010 исках, защото ми бяха еднакво любимки + Елена. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 #Ramania2018isMine?? И ти ли като Яница ще покоряваш върховете на n-тата година от старта на кариерата си? Потребител на година ще е Danger. отново. Още отсега е почнал да подкупва потребители с парите, спечелени от youtube. Аз още 2013 покорих всички възможни върхове. 2017-та преживях за втори път връх в кариерата си. Обикновено всички "Потребители на годината" са свършвали в блатото с червеите, така че не искам тази прокълната награда. А тя вече е моя, няма седмица от завръщането ми и всичко се върти около мен. А някои ми предвиждаха провал и край на кариерата, същинска Преси съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Андреа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Андреа? Исус? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Андреа? Така би изглеждала ако я удариш с тиган, но не е тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Как би ти дошъл евентуален дует между топ приятелките Преси и Анди? Мех. Тва ша е като последен вопъл на отчаяние и от двете в момента. Пък и не минава идеята на хилядолетието за СЕКСтет с Ивана, Яница, Аднан, Гейм оувър и забравих кои още беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Исус? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Аз още 2013 покорих всички възможни върхове. 2017-та преживях за втори път връх в кариерата си. Обикновено всички "Потребители на годината" са свършвали в блатото с червеите, така че не искам тази прокълната награда. А тя вече е моя, няма седмица от завръщането ми и всичко се върти около мен. А някои ми предвиждаха провал и край на кариерата, същинска Преси съм Недей му завижда, грехота е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Мех. Тва ша е като последен вопъл на отчаяние и от двете в момента. Пък и не минава идеята на хилядолетието за СЕКСтет с Ивана, Яница, Аднан, Гейм оувър и забравих кои още беше. Аман от продналите наркомани - Аднан, Магнан и Мангал. Под нивото ми е да слушам разни отрепки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Недей му завижда, грехота е.... Няма за какво да му завиждам, самият той ми сподели, че вече губи интерес към форума. Тази награда е прокълната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Андреа? И последно коя е фенката на Tangled? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хита на 2013-та! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 10 те най горещи българи за 2018 година те па едни мъже https://www.10te.bg/obshtestvo/10-te-naj-go...za-2018-godina/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари