Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Изненадан ли си? Сенужката буквално не може да живее без форума. Неслучайно дори с бан висеше в

чата.

Аз да не съм като вас - злобен и с комплекси за малоценност, криещи се зад евтина ирония и смешни жаргонни изрази. А на теб лично не знам кога и как ти бръкнах отзад, че ме мразиш и целият ти свят се върти около мен. Не си обяснявам завистта ти към мен.

Избиващите си комплекси във форум сте вие, а не аз. Аз колкото съм направил за този форум, вие никога няма да го направите. Стела вместо да се подсмива подло под постовете ти - да каже, че заради нея и Стефимир се завърнах, а НЕ защото искам да комуникирам с озлобени черни души като теб, Лелката и прочие.

Думите, че ще напускам, са ваши, а не мои! Аз казах, че няма повече да пиша в чалга раздела!

За мен е чест, че интелектуалните стожери на форума харесват моите слова.

Сподели в други сайтове

Не всичко опира до външен вид, а и както Браян каза човекът си е имал своите проблеми. Не трябва да сме повърхностни.

Недей така човека беше болен. Нека почива в мир!

На челото ми да не пише "Църква"??

Знам бе, хора, просто понякога говоря глупости. Не може пък и винаги да сме супер сериозни.

Сподели в други сайтове

За съжаление нямам време да се занимавам с нискоинтелигентни и прости хора, които ВИДНО превъзхождам, някои освен да ме обсъждат - друго не могат, включително да ми се намажат и на малкото пръсченце.

Жалко, ще форумът се опростачи и хора като Янева си навлякоха целия негатив, само защото искат да се спазват правилата и да няма модераторски чадъри и лигни 24/7.

Сподели в други сайтове

За съжаление нямам време да се занимавам с нискоинтелигентни и прости хора, които ВИДНО превъзхождам, някои освен да ме обсъждат - друго не могат, включително да ми се намажат и на малкото пръсченце.

Жалко, ще форумът се опростачи и хора като Янева си навлякоха целия негатив, само защото искат да се спазват правилата и да няма модераторски чадъри и лигни 24/7.

Сенужке от автобуса за Габрово не сме си писали. Добре дошла! :D

Да те поздравя и тук :3fdb8960598fa63e:

:D

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

На челото ми да не пише "Църква"??

Знам бе, хора, просто понякога говоря глупости. Не може пък и винаги да сме супер сериозни.

В началото си помислих, че са ти хакнали профила :1000 (29):

Сподели в други сайтове

В петък ми е изпита по листовки, пожелай ми успех :Vishenka_05:

И аватарът ти е депресивничък. :3fdb8960598fa63e: Дано резултатът на листовките не е. Ще ти дойде твърде много. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И аватарът ти е депресивничък. :3fdb8960598fa63e: Дано резултатът на листовките не е. Ще ти дойде твърде много. :3fdb8960598fa63e:

Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...