Brian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ма много грозен. Пу, да не ти е в къщата. Недей така човека беше болен. Нека почива в мир! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ма много грозен. Пу, да не ти е в къщата. Не всичко опира до външен вид, а и както Браян каза човекът си е имал своите проблеми. Не трябва да сме повърхностни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Изненадан ли си? Сенужката буквално не може да живее без форума. Неслучайно дори с бан висеше в чата. Аз да не съм като вас - злобен и с комплекси за малоценност, криещи се зад евтина ирония и смешни жаргонни изрази. А на теб лично не знам кога и как ти бръкнах отзад, че ме мразиш и целият ти свят се върти около мен. Не си обяснявам завистта ти към мен. Избиващите си комплекси във форум сте вие, а не аз. Аз колкото съм направил за този форум, вие никога няма да го направите. Стела вместо да се подсмива подло под постовете ти - да каже, че заради нея и Стефимир се завърнах, а НЕ защото искам да комуникирам с озлобени черни души като теб, Лелката и прочие. Думите, че ще напускам, са ваши, а не мои! Аз казах, че няма повече да пиша в чалга раздела! За мен е чест, че интелектуалните стожери на форума харесват моите слова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не всичко опира до външен вид, а и както Браян каза човекът си е имал своите проблеми. Не трябва да сме повърхностни. Недей така човека беше болен. Нека почива в мир! На челото ми да не пише "Църква"?? Знам бе, хора, просто понякога говоря глупости. Не може пък и винаги да сме супер сериозни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много як ремикс на любимо парче! Дам, много ме кефи 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Браян, добре дошъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Браян, добре дошъл Добре заварил! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 За съжаление нямам време да се занимавам с нискоинтелигентни и прости хора, които ВИДНО превъзхождам, някои освен да ме обсъждат - друго не могат, включително да ми се намажат и на малкото пръсченце. Жалко, ще форумът се опростачи и хора като Янева си навлякоха целия негатив, само защото искат да се спазват правилата и да няма модераторски чадъри и лигни 24/7. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Добре заварил! Да те поздравя и тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 За съжаление нямам време да се занимавам с нискоинтелигентни и прости хора, които ВИДНО превъзхождам, някои освен да ме обсъждат - друго не могат, включително да ми се намажат и на малкото пръсченце. Жалко, ще форумът се опростачи и хора като Янева си навлякоха целия негатив, само защото искат да се спазват правилата и да няма модераторски чадъри и лигни 24/7. Сенужке от автобуса за Габрово не сме си писали. Добре дошла! Да те поздравя и тук 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В началото не ме изкефи, сега не мога да я спря тази песен. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На челото ми да не пише "Църква"?? Знам бе, хора, просто понякога говоря глупости. Не може пък и винаги да сме супер сериозни. В началото си помислих, че са ти хакнали профила :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В началото си помислих, че са ти хакнали профила :1000 (29): Той вече е хакнат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много депресивничко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Уникална песен! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Уникална песен! :1000 (19): В петък ми е изпита по листовки, пожелай ми успех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 В петък ми е изпита по листовки, пожелай ми успех Успех, ще се справиш! Пиши после да кажеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В петък ми е изпита по листовки, пожелай ми успех И аватарът ти е депресивничък. Дано резултатът на листовките не е. Ще ти дойде твърде много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 И аватарът ти е депресивничък. Дано резултатът на листовките не е. Ще ти дойде твърде много. Не пускай уроки, че .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И аватарът ти е депресивничък. Дано резултатът на листовките не е. Ще ти дойде твърде много. Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не пускай уроки, че .. Нищо не пускам, коментирам факти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време СМЯХ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В петък ми е изпита по листовки, пожелай ми успех Слушай Яница за кураж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари