Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Слушай Яница за кураж. Новото Ти Бентлиии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време И аз имам изпит в петък, стискай палци и ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И аз имам изпит в петък, стискай палци и ти ... изпита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Като гледам май някой друг е в депресия, че е игнориран много време Межудругото интересно как ти ме игнорираш, а пък всъщност аз съм този, който те блокирал от... много време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Новото Ти Бентлиии Време е да се качи снимката дето казах, че е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Време е да се качи снимката дето казах, че е топ. Чакам да излезе новата песен и я пускам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Чакам да излезе новата песен и я пускам Дай да видя и аз де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Чакам да излезе новата песен и я пускам Ще отговориш ли, или не ти изнася? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Чакам да излезе новата песен и я пускам Напиши ''Двойно влюбени''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ще отговориш ли, или не ти изнася? Какво да ти отговарям? Блокира ме, защото не ти изнасяше :1000 (29): И честно казано мисля, че и двамата сме доволни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Какво да ти отговарям? Блокира ме, защото не ти изнасяше :1000 (29): И честно казано мисля, че и двамата сме доволни То в това е смисълът на живота - хората да са доволни. Но не ми отговори какво игнориране имаш предвид!? Аз не съм търсил вниманието ти, за да бъда игнориран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Напиши ''Двойно влюбени''. Очаквам това лято снимката ти с Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Аз не съм търсил вниманието ти, за да бъда игнориран. Факта, че ме споменаваш във постове с други потребители и тем подобни говори други неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Очаквам това лято снимката ти с Яница Ще ме уредиш със снимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Факта, че ме споменаваш във постове с други потребители и тем подобни говори други неща. Нещо ми се струва, че летиш в облаците. Ще споменавам, който и когато си искам. Не си единствения, който споменавам, за да се мислиш за специален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Бил съм го споменал в някъв пост и това означавало, че той ме игнорира и аз съм бил в депресия. ПАДАМ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Той вече е хакнат! Отвори се папката!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Бил съм го споменал в някъв пост и това означавало, че той ме игнорира и аз съм бил в депресия. ПАДАМ Така е. Адриан ли е следващата цел или нещо няма да станат нещата и там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Така е. Адриан ли е следващата цел или нещо няма да станат нещата и там? Виж сега, не ме карай да пускам скрийнове, след които ще те е срам да влезеш отново в този форум. Последно предупреждение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Виж сега, не ме карай да пускам скрийнове, след които ще те е срам да влезеш отново в този форум. Последно предупреждение. Заплашваш ли ме отново или се засегна от думите ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 @Kondomcho, как си днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Заплашваш ли ме отново или се засегна от думите ми? Наглееш ми твърде много - това е проблемът. Аз пазя уважение към теб, защото е имало период, в който сме били близки. Обаче, ако продължаваш да ми се правиш на чок отворен, ще те насера така, както никой не те е насирал досега. Както виждаш днес те цитирам и се държа базикчийско-игриво. Ти почваш да хапеш, да намесваш Адриан и да правиш грозни намеци. То си личи на кой му е по-вътрешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 @Kondomcho, как си днес? Очевидно хората мислят, че съм в депресия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Очевидно хората мислят, че съм в депресия. Пусни си "Все ми е тая" и релаксирай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари