Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Наглееш ми твърде много - това е проблемът. Аз пазя уважение към теб, защото е имало период, в който сме били близки. Обаче, ако продължаваш да ми се правиш на чок отворен, ще те насера така, както никой не те е насирал досега.

Както виждаш днес те цитирам и се държа базикчийско-игриво. Ти почваш да хапеш, да намесваш Адриан и да правиш грозни намеци. То си личи на кой му е по-вътрешно.

Аз ли почнах да се заяждам тази вечер? И как по-точно мислиш, че съм бил в "депресия", че след като не го отразих във първия пост, реши отново да продължаваш? По тази логика и аз мога да кажа, че моето е било "базик", щом така се оправдаваш.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз ли почнах да се заяждам тази вечер? И как по-точно мислиш, че съм бил в "депресия", че след като не го отразих във първия пост, реши отново да продължаваш? По тази логика и аз мога да кажа, че моето е било "базик", щом така се оправдаваш.

:roll1: :roll1: :roll1:

Държим се като бивши любовници. Престани, защото ставаме за смях.

Сподели в други сайтове

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Кво правиш мъжле?Аз съвсем се затрих и ти изгубих дирите. :Vishenka_05:

В началото не ме изкефи, сега не мога да я спря тази песен. :1000 (19):

Най-якото в цялата песен е препратката към шедьовъра "Нищо".Батко ти знае какво да слуша. :1000 (29):

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Голям бил проблемът, който испанската текезесарка имала :3fdb8960598fa63e: Проблематична е милата:

:roll1:

А софийската БКП активистка? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Защо БКП? Обясни ми истимаро... :3fdb8960598fa63e:

Така ми дойде отвътре! А може би Галена се инспирира от Корни Нинова. Сигурно вече си представяш "Просто шоу" в изпълнение на втората, докато удря Бойко и скубе космите от подмишниците му? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Така ми дойде отвътре! А може би Галена се инспирира от Корни Нинова. Сигурно вече си представяш "Просто шоу" в изпълнение на втората, докато удря Бойко и скубе космите от подмишниците му? :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29):

Аз скоро трябва да си взема трева и да се вкарам във филма. Тогава ще ти правя анализ на душата и ще ти се удивлявам на постовете като преди няколко месеца. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29):

Аз скоро трябва да си взема трева и да се вкарам във филма. Тогава ще ти правя анализ на душата и ще ти се удивлявам на постовете като преди няколко месеца. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29):

Катранено черна е, с пера от оскубан гарван, храчка от хлебарка и слуз от муха!

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

Катранено черна е, с пера от оскубан гарван, храчка от хлебарка и слуз от муха!

Има слухове, че някой те бил блокирал във Фейсбук?

Сподели в други сайтове

Има слухове, че някой те бил блокирал във Фейсбук?

Хубаво отговори в самия си въпрос, точно защото е "някой", а не човек със самоличност и ясно изразена същност. Всеки ден нов meltdown на човек от форума, а се предполага, че тези, в чието полезрение са наближаващите 30 за тях, трябва да бъдат уравновесени и стабилни. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Хубаво отговори в самия си въпрос, точно защото е "някой", а не човек със самоличност и ясно изразена същност. Всеки ден нов meltdown на човек от форума, а се предполага, че тези, в чието полезрение са наближаващите 30 за тях, трябва да бъдат уравновесени и стабилни. :mf_surrender:

Дръж се, Нуше!! Искаш ли да ти пратя малко тревица по Еконт btw и да се нагърмим заедно? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Дръж се, Нуше!! Искаш ли да ти пратя малко тревица по Еконт btw и да се нагърмим заедно? :1000 (29):

Аз се държа, но притеснителното е, че аз се държа най-стабилно. Аз от трева нямам нужда и с чаша вода мога да се нагърмя. :3fdb8960598fa63e: Все пак съм артист човек, а те са едни все отвеяни. :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Аз се държа, но притеснителното е, че аз се държа най-стабилно. Аз от трева нямам нужда и с чаша вода мога да се нагърмя. :3fdb8960598fa63e:

Добре тогава, ти ще пиеш вода, аз ще бохам джойнтче. Айде, лека от мен, лягам, че трябва да се спи.

Сподели в други сайтове

Добре тогава, ти ще пиеш вода, аз ще бохам джойнтче. Айде, лека от мен, лягам, че трябва да се спи.

Не прекалявай с наркотиците, че не си първа младост вече.

Сподели в други сайтове

Най-якото в цялата песен е препратката към шедьовъра "Нищо".Батко ти знае какво да слуша. :1000 (29):

Добра хрумка е, да, но на мен ми харесва цялата история да се обичаш и за двама ни :1000 (29): Може да заповядаш в темата за ДесиСлава, да видим какво ще кажеш :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кво правиш мъжле?Аз съвсем се затрих и ти изгубих дирите. :Vishenka_05:

Ами аз ти писах във Вайбър ама ми изписа,че си го изтрил,затова ти честитих 3 март по онзи инстаграм ама още нямам отговор. :gun_bandana: Ще се караме.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...