Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Този ремикс има официален видеоклип а в тубата го няма. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Хората са недоволни, че, YouTube постоянно им предлага автоматично Фиебре. А миналата година като беше Деспасито, аз да не би да недоволствах. Да продължава все така YouTube. И пак тръгна нагоре-номер 19 и към 3 милиона на ден, допррди час беше на номер 80 и нещо, преди това на 136, какво се случва-нагоре-надолу, нагоре. Вчера стигна номер 2 и 7милиона на ден, за 1нощ днес падна на 900 000 на ден, паднс чак на номер 136, сега за часове хвръкна й вече е номер 19 и 3 милиона ден и мина 40 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Специално за Стела, честито за изпита. И да ни почерпиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Специално за Стела, честито за изпита. И да ни почерпиш. С коровки ли? Благодаря, беше ми много трудно днес наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 С коровки ли? Благодаря, беше ми много трудно днес наистина. С пуешки стек. :1000 (29): Надявам се снощи да не сме те разконцентрирали с Тропчо, а да сме спомогнали. Аз лично снощи много се заредих. Какъв е тоя смях всеки път, не знам. Джендър Баучер. :1000 (29): И спрете тук все някой с някого да се дърли за нещо си. И Смит, и Печенко много ги харесвам... какви са тия заяждания, бе момчета?! Хайде, отключвайте темите на Янева, тя и тя да се връща, и да има мир и любов, щото ще ви стрелям. Четат ми се смислени теми. Смит, кога ще си правиш твоята? И кога ще се отблокирате със Стела, че и от вашите сръдни аман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ти, ако лъскаш, аз не. Остава си за мен къде работя. Няма да си развалям щастието. чистиш тоалетни ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 чистиш тоалетни ? Може би ти. Разказ няма да има за новата работа, прекалено хубави неща ми се случват, че да разказвам. Тази грешкс няма да я направя пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не искам вече да сме прилични, порядъчни и вечно романтични! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не искам вече да сме прилични, порядъчни и вечно романтични![/b][/color] А, не - не мога да се откажа от морала си на Марта Вачкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Може би ти. Разказ няма да има за новата работа, прекалено хубави неща ми се случват, че да разказвам. Тази грешкс няма да я направя пак. Нищо. Важното е, че ти се случват. Честито на Стела за изпита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Честито на Стела за изпита! Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 А, не - не мога да се откажа от морала си на Марта Вачкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Оооо, какъв напредък имаме с новия клип на Рики- вече е номер 8, плюс 2 нагоре и 5 милиона и нещо на ден и наближава 44 милиона.Скоро ще стигне новия клип на Малума и ще го задмине. Сулейка Ривера е луда по Рики докато го интервюира, после си призна, че обича Рики. Клипът на Рики тръгва и автоматично, те затова се дразнят хората. Ще го правим хит на лятото. И чужденците ме питат защо се получава така с гледанията. 8 +4 Ricky Martin - Fiebre (Official Video) ft. Wisin, Yandel 5,093,912 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ще сънувам кошмари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Как научихте английски? Приемам всякакви препоръки за помагала, курсове и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Как научихте английски? Приемам всякакви препоръки за помагала, курсове и т.н. Мисля, че комуникация с англоговорящи и гледане на филми на английски е най-полезно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Как научихте английски? Приемам всякакви препоръки за помагала, курсове и т.н. Когато бях на 12-13 години се блъсках с Google Translate и в един момент спря да ми трябва. След това почнах да играя мултиплеър игри и да посещавам чуждоезични форуми и така го усъвършенствах. Ключът е комуникацията. Ако си наясно с основите на езика, намери си начин да го използваш активно. Помагалата само ще те подтиснат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Добрата в мене спииии.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Благодаря! Честито! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Добрата в мене спииии.. ...а лошата те чака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ех, тоя колега Ники-само хубави думи за него. Днес един колега рабитил при него каза за него, че е единствения добър гл. готвач, който може да ръководи 60 души в екип и че тоя в Мола дето беше не можеше да ръководи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Писах на колегата Ники за колегата и той ми писа, че ще ни посети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 В Румъния сняг вали, ужас. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Как научихте английски? Приемам всякакви препоръки за помагала, курсове и т.н. За граматика ти препоръчвам граматиката на Мърфи, в момента уча по нея и нещата са много по-лесносмилаеми, учителят ми по английски език ми я препоръча. Има буквално всичко, един урок е две страници една до друга, на едната е обяснението, а на другата упражненията. За самоподготовка е перфектна. Доколкото знам има две - синя и червена. Червената е за начално ниво, а синята е за напреднали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари