NazzkO Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Анелия ми хареса снимки в иснтаграм, май ще си сменям любимата певица. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Анелия ми хареса снимки в иснтаграм, май ще си сменям любимата певица. :1000 (29): След името на новата песен, може да събира видове. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Анелия ми хареса снимки в иснтаграм, май ще си сменям любимата певица. :1000 (29): В този форум почти всички я плюеха. От Гот ми е насам смениха плочата. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Анелия ми хареса снимки в иснтаграм, май ще си сменям любимата певица. :1000 (29): Лично аз не мога да ви разбера. Любима певица е тази, на която й се кефиш цялостно, т.е. поведение, глас, творчество и т.н., не тази, която те отразява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Лично аз не мога да ви разбера. Любима певица е тази, на която й се кефиш цялостно, т.е. поведение, глас, творчество и т.н., не тази, която те отразява. +1. Анелия е самото дъно през последната година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Лично аз не мога да ви разбера. Любима певица е тази, на която й се кефиш цялостно, т.е. поведение, глас, творчество и т.н., не тази, която те отразява. Не се и опитвай, смисъл няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 След името на новата песен, може да събира видове. :1000 (29): Хахахаха, това беше добро :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): В този форум почти всички я плюеха. От Гот ми е насам смениха плочата. :1000 (29): Тя е скандална на сцената, много се забавлявам на нейните участия :1000 (29): :1000 (30): Лично аз не мога да ви разбера. Любима певица е тази, на която й се кефиш цялостно, т.е. поведение, глас, творчество и т.н., не тази, която те отразява. :1000 (29): Е като не разбираш не коментирай. Очевидно беше шега, никоя няма да замени Фатмето :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много хубаво си изкарах при Ники в тях. Пристигнах мокра от дъжда, но той ме изсуши, изсуши ми и дрехите в сушилнята. Направи уникална пица, пихме портокалово сокче, хапнахме и саралийка, бирени фъстъци, чипс, шоколад. Направи ми и масажче - мъж-мечта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 :1000 (29): Е като не разбираш не коментирай. Очевидно беше шега, никоя няма да замени Фатмето :1000 (29): Свободен съм да изразявам мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Как научихте английски? Приемам всякакви препоръки за помагала, курсове и т.н. И аз да кажа. Вземаш някой сериал, по възможност американски (по-достъпен като език) и с много епизоди и сядаш да гледаш с английски субтитри. Като имаш непозната дума, веднага пишеш в Google Translate и така. 6-ти клас това ми беше школовката на мен - гледам и пиша в речника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много хубаво си изкарах при Ники в тях. Пристигнах мокра от дъжда, но той ме изсуши, изсуши ми и дрехите в сушилнята. Направи уникална пица, пихме портокалово сокче, хапнахме и саралийка, бирени фъстъци, чипс, шоколад. Направи ми и масажче - мъж-мечта. А бодна ли те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Свободен съм да изразявам мнение. Разбира се. Но е относно нещо, което не си разбрал в поста ми, та колко е адекватно е друг въпрос. Ти пак си я имай свободата :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Интересно къде сума ти народ ша си продава фасоните Момо като затвори форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Интересно къде сума ти народ ша си продава фасоните Момо като затвори форума. На пл. Македония. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На пл. Македония. А някои вече са обиграни и за Лъвов мост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На пл. Македония. Тоя мохабет нещо не го знам. Що се случва там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тоя мохабет нещо не го знам. Що се случва там? Доколкото знам има травестити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Доколкото знам има травестити. Не бяха ли 200 метра по надолу, на Министерство на земеделието Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Няма нищо по-гнусно и отвратително от травестит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много хубаво си изкарах при Ники в тях. Пристигнах мокра от дъжда, но той ме изсуши, изсуши ми и дрехите в сушилнята. Направи уникална пица, пихме портокалово сокче, хапнахме и саралийка, бирени фъстъци, чипс, шоколад. Направи ми и масажче - мъж-мечта. Гола ли остана докато ти сушаха дрехите? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Няма нищо по-гнусно и отвратително от травестит. Във Варна има един със зурла на свиня! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Няма нищо по-гнусно и отвратително от травестит. Щооо? По принцип смятам, че си е цяло изкуство, и не, не броя тези ефтините, дето проституират по определени столични кьошета за такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Разбира се. Но е относно нещо, което не си разбрал в поста ми, та колко е адекватно е друг въпрос. Ти пак си я имай свободата :1000 (29): Ами на повечето не знам коя певица колко му е любима, а и не смятам, че съм длъжен.По-активен съм в чат манията, отколкото в поп-фолк раздела. Просто има такива фенове, дето' просто търсят внимание и някоя известна личност да ги отрази, което лично аз намирам за глупаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Във Варна има един със зурла на свиня! Един познат си уговорил среща с "една много яка мацка",а накрая се оказал травестит. Щооо? По принцип смятам, че си е цяло изкуство, и не, не броя тези ефтините, дето проституират по определени столични кьошета за такива. Е,и на мен такива като Костадин Бенедикшън са ми симпатични,но тези за които ти говориш са си направо опасни,за тях важи с пълна сила "женска злоба-мъжка сила" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Във Варна има един със зурла на свиня! Във Варна знам , че има на Владислав.Засичала съм ги като се прибирам от барове през зимата.Голяма напаст Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари