Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На Македонията няма травестити, стига глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На Македонията няма травестити, стига глупости. Защо си толкова напрегнат днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ти колан кажи ли го играеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Защо си толкова напрегнат днес? Не знам по кое мое действие характеризира, че съм напрегнат. Напротив много се смях тази вечер, много се усмихвах и придобих така желания от мен положителен вайб Даже сега готвя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ами на повечето не знам коя певица колко му е любима, а и не смятам, че съм длъжен.По-активен съм в чат манията, отколкото в поп-фолк раздела. Просто има такива фенове, дето' просто търсят внимание и някоя известна личност да ги отрази, което лично аз намирам за глупаво. Никой не е виновен, че ломската не обръща внимание на феновете си, които се броят на пръсти. Просто сменяй любимката... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Никой не е виновен, че ломската не обръща внимание на феновете си, които се броят на пръсти. Просто сменяй любимката... И аз не съм виновен, че повечето фенове търсите единствено вниманието и търчите след чалгарките като след Исус. Не ми давай акъли, мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 И аз не съм виновен, че повечето фенове търсите единствено вниманието и търчите след чалгарките като след Исус. Не ми давай акъли, мерси. Много знаеш ти какво търсим ние...Не се обаждай неподготвен. Ти си този който ще търчи отново в края на месеца и ще се прибере отчаян. Не забравяй как орева, че не можа да отидеш на концерта в Пловдив. И се научи какво е да изразяваш мнение. В случая не означава в 10 изречения да повтаряш "лайна". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много знаеш ти какво търсим ние...Не се обаждай неподготвен. Ти си този който ще търчи отново в края на месеца и ще се прибере отчаян. Не забравяй как орева, че не можа да отидеш на концерта в Пловдив. И се научи какво е да изразяваш мнение. В случая не означава в 10 изречения да повтаряш "лайна". Хаха, оревал съм бил.. Изсмях се на драго сърце. А как ще се прибера края на месеца теб не те бърка, не си ми никакъв, няма и да бъдеш. Аз не чакаля чалга звезди пред дискотеки и не ги преследвам, просто когато имат участия имам желание да отида и да ги видя на живо, пък и някоя снимка да си щракна с тях за спомен. Не ходя зад кулисите по концерти. Както и да е очевадно няма смисъл да те цитирам повече, а ти си говори каквото искаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 С каква новина се събуждаме само. Днес Рики трябваше да има пореден трети концерт във Вегас, но няма да се състои концерта. Рики го отмени тъй като е в болница поради мускулни болки в крака и силната болка, която му причинява. И Рики е качил и клипче, без танци 2 дена, дори и в леглото е готин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 С каква новина се събуждаме само. Днес Рики трябваше да има пореден трети концерт във Вегас, но няма да се състои концерта. Рики го отмени тъй като е в болница поради мускулни болки в крака и силната болка, която му причинява. И Рики е качил и клипче, без танци 2 дена, дори и в леглото е готин. Наистина ли в този сезон на "Американска криминална история" има само 9 епизода и какви са ти впечатленията от сериала като цяло? Аз гледах 2-3 епизода и много ми хареса, трябва да изгледам целия сезон, определено има хляб в него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Наистина ли в този сезон на "Американска криминална история" има само 9 епизода и какви са ти впечатленията от сериала като цяло? Аз гледах 2-3 епизода и много ми хареса, трябва да изгледам целия сезон, определено има хляб в него! Да, свършва на 21 март. Вчера го започнаха и в Испания и при тях излъчват по 3 епизода на вечер. Не съм доволна от бг озвучаване, аз го гледам с бг субтитри, в Испания не са доволни от испанския дублаж. Аз го гледам заради Рики. На моменти има брутални сцени с Андрю- прекалено много насилие с тези убийства. Като цяло горе-долу става. Рики да се утрепе заради танците миналата вечер на концерта си във Вегас. Някои фенове са летяли от Австралия за днешния му трети концерт във Вегас и пристигат и виждат табела с надпис, че концертът се отменя. 2 дена няма да танцува Рики. На 22 март е под въпрос концерта във Вегас. Зависи дали Рики ще е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Да, свършва на 21 март. Вчера го започнаха и в Испания и при тях излъчват по 3 епизода на вечер. Не съм доволна от бг озвучаване, аз го гледам с бг субтитри, в Испания не са доволни от испанския дублаж. Аз го гледам заради Рики. На моменти има брутални сцени с Андрю- прекалено много насилие с тези убийства. Като цяло горе-долу става. Рики да се утрепе заради танците миналата вечер на концерта си във Вегас. Някои фенове са летяли от Австралия за днешния му трети концерт във Вегас и пристигат и виждат табела с надпис, че концертът се отменя. 2 дена няма да танцува Рики. На 22 март е под въпрос концерта във Вегас. Зависи дали Рики ще е добре. Да, зверствата са прекалени. Някакви новини за втори сезон на този сериал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Да, зверствата са прекалени. Някакви новини за втори сезон на този сериал? То това е втори сезон. За трети не знам. Свършва и го спирам. Утре епизод 8 при нас,а в сряда е Финала в Америка. Всеки сезон е с различна тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Като животни диви, готови да убиват, един към друг вървим. Но днес се чувствам силен, и жертвата сега си ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Взех си тайно графики от прекрасните ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 :Vishenka_05: WOW.... Смаза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Взех си тайно графики от прекрасните ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Липсваше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 :Vishenka_05: Браво! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тва недоразумение Филкена що може да ми дава по два минуса наведнъж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тва недоразумение Филкена що може да ми дава по два минуса наведнъж? Скоро ще съм АДМИН преговорите с Момо продължават Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Защо е сменен края на този клип? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Липсваше Така ли? И седмици не ми писа в фейса... Какво гадже си?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари