Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Така ли? И седмици не ми писа в фейса... Какво гадже си?!? Е добре признавам си вината, ама и ти не ми писа.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Е добре признавам си вината, ама и ти не ми писа.... Чаках ти да пишеш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Чаках ти да пишеш :1000 (29): Аз пък чаках теб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Аз пък чаках теб :1000 (29): Ще си останем с чакането Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Ще си останем с чакането Ааааа не съм съгласна :1000 (29): Някой трябва да пише пръв обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ааааа не съм съгласна :1000 (29): Някой трябва да пише пръв обаче Няма да съм аззззз Хахаха Ко прайш Как си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Няма да съм аззззз Хахаха Ко прайш Как си? Еееееее ще ме караш аз да пиша значи. :1000 (29): Добре съм, но без теб ми беше скучно. Ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Еееееее ще ме караш аз да пиша значи. :1000 (29): Добре съм, но без теб ми беше скучно. Ти? Горе-долу Какво правиш цял ден :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Горе-долу Какво правиш цял ден :1000 (29): Ходя на работа през деня, а вечер уча за изпитите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ходя на работа през деня, а вечер уча за изпитите. Мога да ти преподавам по сексология Ще бъдеш отличничка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Мога да ти преподавам по сексология Ще бъдеш отличничка Така ли ще стане докато те чакам по цели нощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Така ли ще стане докато те чакам по цели нощи Искаш пак да правим кекс и палачинки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Искаш пак да правим кекс и палачинки? А ти искаш ли? Аз обичам да готвя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 А ти искаш ли? Аз обичам да готвя Искам И аз обичам да готвя, но когато съм гол ( само по боксерки ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Искам И аз обичам да готвя, но когато съм гол ( само по боксерки ) Загряваш се явно :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Загряваш се явно :1000 (29): Половинката помага Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Половинката помага Съгласна съм! Готвенето е по - сладко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Съгласна съм! Готвенето е по - сладко. Дълбоко гърло е още по-сладко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Дълбоко гърло е още по-сладко Стига защото тук ще има припаднали вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Стига защото тук ще има припаднали вече Припаднали незнам, ма как още не са дошли възмутените хетерофоби незнам, незнам. Не че има общо, но съм на тая вълна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Стига защото тук ще има припаднали вече Нека Припаднали незнам, ма как още не са дошли възмутените хетерофоби незнам, незнам. Не че има общо, но съм на тая вълна Един е коментирал вече в скандалите Май е забравил, че се осра пред целия форум с фейк профилите Много обичам такива да ме коментират Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Какво обичаш да пиеш? Видях ти коментара за песента на Яни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Какво обичаш да пиеш? Видях ти коментара за песента на Яни Квото има по принцип И според зависи от повода, настроението и компанията. Ма напоследък май предимно бира, честно казано. Или вино, ако компанията е подходяща. Почнал съм да губя тренинг и желание за големи запивки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ехе,не знаех,че съм толкова добър в ПР-а,че още да ме коментират за това.Мисията изпълнена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Квото има по принцип И според зависи от повода, настроението и компанията. Ма напоследък май предимно бира, честно казано. Или вино, ако компанията е подходяща. Почнал съм да губя тренинг и желание за големи запивки. Аз карам на вино - бяло или розе. Биричка лятото мога да пия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари