pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Достатъчно са те коментирали преди месеци Навряха те на кучето в гъза Не знам с какъв акъл и как не те е срам да продължиш да пишеш тука Скрий се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ехе,не знаех,че съм толкова добър в ПР-а,че още да ме коментират за това.Мисията изпълнена. Междудругото имаш много интересни коментари. Хем живееш с мъж (или поне така разправяш), хем някои твои коментари излъчват изключителна хомофобия и нетолерантност. Може да не ми отговаряш, просто отбелязвам за себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Междудругото имаш много интересни коментари. Хем живееш с мъж (или поне така разправяш), хем някои твои коментари излъчват изключителна хомофобия и нетолерантност. Може да не ми отговаряш, просто отбелязвам за себе си. Кои са тези коментари? Достатъчно са те коментирали преди месеци Навряха те на кучето в гъза Не знам с какъв акъл и как не те е срам да продължиш да пишеш тука Скрий се На мен това ми е било целта,миличък и явно съм успял.Аз също се чудя как не те е срам да занимаваш целия форум с бушуващите си хормони,но квот такоа.Не бъркай чалга форум с Гепиме и тогава може да ме цитираш отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Кои са тези коментари? О,не,не се интересувам от такива пасивки.Много са ми противни и той и онзи бившия му колега Няма нищо по-гнусно и отвратително от травестит. Евтино копие на "Me gusta". Хомосексуалното джудже да се отказва. Примерно. От последните няколко дена. Както казах, твоя си работа, кой съм аз да ти давам тон в живота, пък бил той и форумния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Примерно. От последните няколко дена. Както казах, твоя си работа, кой съм аз да ти давам тон в живота, пък бил той и форумния. Повечето гейове /аз не съм гей/ също не понасят такива женствени и лъжещи себе си педали като Галин,Ивайло Колев и травеститите,а останалата половина спят с тях. :1000 (29): Пък и вчера ти казах,че не понасям траверсите по площади,магистрали и тн,такива като Костадин Бенедикшън са ми симпатични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Повечето гейове /аз не съм гей/ също не понасят такива женствени и лъжещи себе си педали като Галин,Ивайло Колев и травеститите,а останалата половина спят с тях. :1000 (29): Пък и вчера ти казах,че не понасям траверсите по площади,магистрали и тн,такива като Костадин Бенедикшън са ми симпатични. Понасянето си е понасяне, но показва - според мен - липса на толерантност към различните. Не очакваш ли да срешнеш разбиране към твоята собствена различност? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Лелче, поздрав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Това му било целта... Така ще кажеш като те разкриха и те заровиха в собствените ти лайна Не занимавам никой, след като си отворил темата и си чел е лично твой проблем. Аз си водя разговор в чат темата с гаджето ми, а ти го раздаваш моралната монахиня с фейк профили.. Аз не го бъркам, но на теб явно ти бръкнахме в много неща И това е чатмания МОГА ДА ПИША КАКВО СИ ИСКАМ! И такива миризливи фейк звездички да ми четат морал...... Не съм те цитирал и няма да те цитирам Ти ме цитираш, а не аз Отивай да се натискаш ден и нощ на Никола и дано те огрее ( ама надали ) Момчето среща реални ( не фейкове like you ) в ГРАДСКАТА КЪЩА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Понасянето си е понасяне, но показва - според мен - липса на толерантност към различните. Не очакваш ли да срешнеш разбиране към твоята собствена различност? Аз съм си достатъчно толерантен,имам и познати,които са по-женствени,но са си открити и не ме дразнят толкова колкото комплексирани педали като Галин.Честно казано не ми пука кой как ще посрещне различността ми,на който съм му приятен -поддържам контакт с него,а на който не здраве да е,имам по-важни неща от това да се тревожа за чуждото мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Лелче, поздрав! Данке, данке. Аз минах на ретро вълна нещо ... Моника импийчмънт ... Колко актуално всъщност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Това му било целта... Така ще кажеш като те разкриха и те заровиха в собствените ти лайна Не занимавам никой, след като си отворил темата и си чел е лично твой проблем. Аз си водя разговор в чат темата с гаджето ми, а ти го раздаваш моралната монахиня с фейк профили.. Аз не го бъркам, но на теб явно ти бръкнахме в много неща И това е чатмания МОГА ДА ПИША КАКВО СИ ИСКАМ! И такива миризливи фейк звездички да ми четат морал...... Не съм те цитирал и няма да те цитирам Ти ме цитираш, а не аз Отивай да се натискаш ден и нощ на Никола и дано те огрее ( ама надали ) Момчето среща реални ( не фейкове like you ) в ГРАДСКАТА КЪЩА Пхахаха,нещо много се изнерви май,а?Именно защото е чат темата не е нужно да ти чета хормоналните изблици,секс раздела е малко по-надолу влизай там и си пиши каквото искаш.Пък и щом ти е гадже използвайте другите приложения за чатене или директно се срещайте и правете секс.Никола си има гадже и аз си имам гадже,това че се шегуваме в Рамания не означава,че му се натискам :1000 (29): Но все пак браво за малко по-различните аргументи срещу мен,но отново неуспешни. ПС: Ти ме цитира първи,а не аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Данке, данке. Аз минах на ретро вълна нещо ... Моника импийчмънт ... Колко актуално всъщност. Защо ти казват "Лелче"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ти знаеш ли какво е цитиране? Каквото искам ще правя! Ти не си човека да ми казва къде и какво да пиша Натискаш му се и още как Повече не мисля да се занимавам с човек, които е наврян на кучето в гъза и се мъчи да излезе. Отивай да сваляш някого с фейк снимки И не съм ти миличък Мил няма да ти стана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Защо ти казват "Лелче"? Нали така ми е ника (леляТиАн). И няма лошо. Петра била по-забавна, от колкото си спомням. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ти знаеш ли какво е цитиране? Каквото искам ще правя! Ти не си човека да ми казва къде и какво да пиша Натискаш му се и още как Без да си ни чел хронологиите извън Рама няма как да знаеш,че да категоризираш.Питай него да видим,че нещо си много убеден за грешни неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Нали така ми е ника (леляТиАн). И няма лошо. Петра била по-забавна, от колкото си спомням. Другата леля се завърна Започваш ли атаките срещу нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Другата леля се завърна Започваш ли атаките срещу нея? Коя друга леля? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Коя друга леля? Майката на Рамания - Янева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Майката на Рамания - Янева Не знаех, че на ежедневното киснене във форума му казват напускане, та да има завръщане, но може. Хубаво е всеки ден човек научава по нещо ново Иначе на предния въпрос - не, не мисля. Но ми е интересно как изявени хора от левия бряг от форума (ако някой има по-добро и кратко определение за същото, да сподели, че не искам да ползвам етикети като гейове, хомота, и прочее) се мазнят на откровена хомофобка като нея. Както и къде и как ще свърши тая история. Та ще наблюдавам отстрани, с умерен интерес, може да се окаже почти интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не знаех, че на ежедневното киснене във форума му казват напускане, та да има завръщане, но може. Хубаво е всеки ден човек научава по нещо ново Иначе на предния въпрос - не, не мисля. Но ми е интересно как изявени хора от левия бряг от форума (ако някой има по-добро и кратко определение за същото, да сподели, че не искам да ползвам етикети като гейове, хомота, и прочее) се мазнят на откровена хомофобка като нея. Както и къде и как ще свърши тая история. Та ще наблюдавам отстрани, с умерен интерес, може да се окаже почти интересно. Наблюдавай умерено, разбира се! Тъкмо ще събереш материал за някоя "нова" тема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Наблюдавай умерено, разбира се! Тъкмо ще събереш материал за някоя "нова" тема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не знаех, че на ежедневното киснене във форума му казват напускане, та да има завръщане, но може. Хубаво е всеки ден човек научава по нещо ново Иначе на предния въпрос - не, не мисля. Но ми е интересно как изявени хора от левия бряг от форума (ако някой има по-добро и кратко определение за същото, да сподели, че не искам да ползвам етикети като гейове, хомота, и прочее) се мазнят на откровена хомофобка като нея. Както и къде и как ще свърши тая история. Та ще наблюдавам отстрани, с умерен интерес, може да се окаже почти интересно. Без коментар. Достатъчно е нивото където са, а то е на кучето .... Кога ще има скандал между мама и тати? Чакам с нетърпение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Без коментар. Достатъчно е нивото където са, а то е на кучето .... Кога ще има скандал между мама и тати? Чакам с нетърпение Ще те разочаровам, ама такъв няма да има. Нали казах, контекста в който ми е интересна "мама", и дотам просто, иначе ми е тотално безразлична. Но явно успявам да и бъркам някъде с "изкопираните" теми, щото гледам още не се е "завърнала" и почва пак да раздава определения. Пък ме беше блокирала уж, а сега даже ме и цитира, мани мани. Явно даже нямам нужда и от Пиар ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Явно даже нямам нужда и от Пиар ... За сметка на това пък, имаш нужда от специализирана помощ! И вече си отблокиран, за да мога да я предлагам редовно и своевременно - все пак съм човек - хуманист, точно като леля Ваня... Колко съм ти "безразлична" се видя. Измисли нещо друго, по-новаторско, за да се представиш в светлината на непукист, който е "безразличен" към плебеите. А и всички го констатираха и "оцениха" евтините копия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари