Brian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Много интересен ден беше днес на работа. Шефът много забавен- оказа се, че е голям фен на Райна и ми вика даже преди жена му го ревнувала от нея. Обсъдихме даже турнето й с него днес, той ми каза за Джена, че нямал хубаво мнение за нея, за Анелия ми спомена, Коцето харесва. Но по-интересното беше, че ми каза, че приличам на Райна. Казах му, че нямам никаква прилика с нея, той си навил на пръста, че приличам на нея. И цял ден само ми вика Райна това, Райна онова, наричаше ме Райна и ми вика, че имам огън в очите. Нали нямаше да разказваш нищо за новата си работа? Ако те урочасат? И утре те изхвърлят като мръсна котка? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Author Report Share Публикувано Март 20 Браян Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Браян Поздрав! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Сенуж да те прокълне да не изпиташ любов цял живот и 24 часа по-късно любовта на живота ти да ти пише сам. "От твоите ръце е в нокаут мойто сърце" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Сенуж да те прокълне да не изпиташ любов цял живот и 24 часа по-късно любовта на живота ти да ти пише сам. "От твоите ръце е в нокаут мойто сърце" Добре дошъл! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Гадинке, кво стааa Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Добре дошъл! Здрасти. Гледам булка си си намерил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Здрасти. Гледам булка си си намерил. Мдаа Искаш ли да си кум на сватбата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Гадинке, кво стааa Ми ще лягам след малко сиг, при теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Мдаа Искаш ли да си кум на сватбата? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ми ще лягам след малко сиг, при теб Всичко става :1000 (29): Защо лягаш толкова рано?! Да не кажа с кокошките :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 :1000 (29): Какво? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Всичко става :1000 (29): Защо лягаш толкова рано?! Да не кажа с кокошките :1000 (29): Утре в 7 ще ставам за даскало, та да не съм пак като зомби, че от ся да почвам с по 2 кафета сутрин..че и както ги пия без захар няма да е окей със сигурност :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Утре в 7 ще ставам за даскало, та да не съм пак като зомби, че от ся да почвам с по 2 кафета сутрин..че и както ги пия без захар няма да е окей със сигурност :1000 (29): Кафе-кафе-кафе е нужно в този свят, да го разгледаш с обич докато си млад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Какво? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Дойчо няма да ми отстъпи мястото на кум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кафе-кафе-кафе е нужно в този свят, да го разгледаш с обич докато си млад. Обожавам кафе, като е студено осбено много повече му се усеща вкуса и е уникат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Обожавам кафе, като е студено осбено много повече му се усеща вкуса и е уникат! Ако почнеш да пълнееш, трябва да го намалиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ако почнеш да пълнееш, трябва да го намалиш. Ами целта ми е да напълнея в момента, тези дни напуснах работа и пак почнах със фитнеса, че и лятото идва.... :1000 (29): Иначе съм ограничил кафетата до 1 на ден, газираното го спрях, мисля да започвам и калориите да си следя, ама да видим. Ще опитам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ами целта ми е да напълнея в момента, тези дни напуснах работа и пак почнах със фитнеса, че и лятото идва.... :1000 (29): Иначе съм ограничил кафетата до 1 на ден, газираното го спрях, мисля да започвам и калориите да си следя, ама да видим. Ще опитам Целта ти е да напълнееш на мускулна маса, не на сланини предполагам. От многото кафе се качват само мазнини. Механизмите са най-различни. Супер, че си ограничил до 1 на ден. За газираното още по-добре. Емайлът на зъбите дава фира от газираното. 1-2 кафета на ден са дори препоръчителни. Има проучвания, че първо: кафето удължава живота; второ: хората, които не пият кафе са по-депресирани от тези, които пият. То влияе на допаминовите рецептори, които дават добро настроение. Почне ли да се прекалява обаче, неминуемо има и негативни последици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Утре в 7 ще ставам за даскало, та да не съм пак като зомби, че от ся да почвам с по 2 кафета сутрин..че и както ги пия без захар няма да е окей със сигурност :1000 (29): Аз пия кафе, но 90 от чашата е мляко, 5% кафе, 3% захар и 2% вода Детско кафе му казвам аз :1000 (29): Дойчо няма да ми отстъпи мястото на кум. Той ще е при шаферките :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Аз пия кафе, но 90 от чашата е мляко, 5% кафе, 3% захар и 2% вода Детско кафе му казвам аз :1000 (29): Е, какво е това кафе? Инка - за малки деца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари