Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Целта ти е да напълнееш на мускулна маса, не на сланини предполагам. От многото кафе се качват само мазнини. Механизмите са най-различни. Супер, че си ограничил до 1 на ден. За газираното още по-добре. Емайлът на зъбите дава фира от газираното. 1-2 кафета на ден са дори препоръчителни. Има проучвания, че първо: кафето удължава живота; второ: хората, които не пият кафе са по-депресирани от тези, които пият. То влияе на допаминовите рецептори, които дават добро настроение. Почне ли да се прекалява обаче, неминуемо има и негативни последици. Всичко в повече е лошо, за всяко нещо трябва да си има мярка. Минус е само болката в главата, когато не съм си изпил кафето, но изпия ли го вече всичко ми става 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Всичко в повече е лошо, за всяко нещо трябва да си има мярка. Минус е само болката в главата, когато не съм си изпил кафето, но изпия ли го вече всичко ми става 6 А болката в сърцето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Е, какво е това кафе? Инка - за малки деца. Детско кафе Не пия кафе сутрин, но на работа си правя това... просто да има какво да ме стопли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Аз пия кафе, но 90 от чашата е мляко, 5% кафе, 3% захар и 2% вода Детско кафе му казвам аз :1000 (29): Имам приятели, вземат си 3в1 и му викат "кафето ми" :roll1: Често си ги подмятам, 3в1-то е ужасно, не знам защо му се кефят, нито събужда, нито вкуса му е нещо кой знае какво. Черното си е най! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Детско кафе Не пия кафе сутрин, но на работа си правя това... просто да има какво да ме стопли Жена ти пие по 3-4 на ден. Ако станете семейство и почнете да правите нещата заедно, ще си като атомна електроцентрала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Имам приятели, вземат си 3в1 и му викат "кафето ми" :roll1: Често си ги подмятам, 3в1-то е ужасно, не знам защо му се кефят, нито събужда, нито вкуса му е нещо кой знае какво. Черното си е най! Събуждането при мен е лесно.. Алармата да дрънка през 10 минути и до 30 мин сам станал :1000 (29): След като стана не са ми нужни кафета и т.н Жена ти пие по 3-4 на ден. Ако станете семейство и почнете да правите нещата заедно, ще си като атомна електроцентрала. :1000 (29): Ще й хареса да съм като атомна електроцентрала Това е добро дошло за нея :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кафе пият само тия дето нямат мотивация за живот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кафе пият само тия дето нямат мотивация за живот! Значи ти цяла зима си на системи - кафе венозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кафе пият само тия дето нямат мотивация за живот! Ти ще кажеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Марихуана пушат само тия, които нямат мотивация и вдъхновение за живот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Значи ти цяла зима си на системи - кафе венозно. Аз като съм така се тъпча. 14 килограма отгоре са на лице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ти ще кажеш! За болката в сърцето нищо не каза, деликатно го подмина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Аз като съм така се тъпча. 14 килограма отгоре са на лице. OMG!!! 14 кила?? WTF Не ти личат на снимките във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 OMG!!! 14 кила?? WTF Не ти личат на снимките във фейса. Снимките са стари Аз се чудя защо не качва нови снимки, а то ... новата Дойка на форума идва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 OMG!!! 14 кила?? WTF Не ти личат на снимките във фейса. На хубав човек и килцата му ходят. В Бг бях много измършавял, за тва сега не ми личат. Още малко и си събирам багажа, че едвам изтраях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Денис пусни нови снимки, моля те. Искам да те видя с 14 кила отгоре. Please Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Снимките са стари Аз се чудя защо не качва нови снимки, а то ... новата Дойка на форума идва :1000 (29): Тцтц, Дойчо е поне 90. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 За болката в сърцето нищо не каза, деликатно го подмина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Денис пусни нови снимки, моля те. Искам да те видя с 14 кила отгоре. Please Пръснах си панела на телефона и сега трябва да го нося на ремонт, но е 400 евро и по-добре да си взема нов. Нали ми знаеш късмета. Първо лаптопа беше бъгнат, сега пък телефона. Остава цунами да ми събори къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тцтц, Дойчо е поне 90. :1000 (29): Ти колко тежеше преди и сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ти колко тежеше преди и сега? 60-74 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 60-74 60?! Почти колкото мене си, но да си 60 кг?! Почти си стигнал 45-те кг на солетата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 60?! Почти колкото мене си, но да си 60 кг?! Почти си стигнал 45-те кг на солетата Е, аз съм 1,70. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Е, аз съм 1,70. :1000 (29): Ти си 4 над здравословната норма значи. Искам да скачам върху търбуха ти като на батут. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Е, аз съм 1,70. :1000 (29): Значи е нормално :1000 (29): Ти още ли си в Германия? Кога мислиш да се махаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари