Lelqtian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Коментар преди час под клипа на Рики: Рики Мартин, ако пееш на английски ще бъдеш номер едно в целия свят. Моля те, дай ни една песен за Световното първенство за 2018. Ние чакаме. Сега пък клипът на Рики от номер 366 е номер 104 и по 1 милиион и нещо на ден прави. Как става тоя номер, не знам. И в интерес на истината много е тъпа новата песен за Световното- типична денс песничка в стила на Джейсън Деруло- излага се. Мхм, тия хора акъл нямат. Хубава или лоша, точно за световното в Русия няма да викнат наш Рики да им прави песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мхм, тия хора акъл нямат. Хубава или лоша, точно за световното в Русия няма да викнат наш Рики да им прави песен. Една хубава песен за Световното след Купата на Рики не знам да има, колкото и да я хвалят на Шакира. Най-истинската песен и която отразява Световното, и може да те вдигне е "Купата на живота" на Рики. Финала на American Crime Story вчера. Рики е страшен актьор просто: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ружа, как е? Затрупа ли ви? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Имаме 2 фенки на Рики на работа. 😉 А клипът за една нощ пада, на следващия ден за няколко часа от номер 377 вече е в топ 30, само нагорв-надолу, много странно. Номер 25 е вече, плюс 172 нагоре и към 3 милиона на ден вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Как да разбера дали току-що не получих паник атака? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Как да разбера дали току-що не получих паник атака? По пулса и усещанията/мислите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Как да разбера дали току-що не получих паник атака? Като спреш алкохола, наркотиците и останеш само на хапчетата... :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 @Pechenko напълно ли се отказа от графиките? Не искаш ли да правиш само на Яни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 По пулса и усещанията/мислите. Проверих симптомите в нета, но то това не е много достоверно. Смисъл да, имах сърцебиене, недостиг на въздух, жужене в главата, гадене, но дали наистина е било паник атака. Това се чудя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Проверих симптомите в нета, но то това не е много достоверно. Смисъл да, имах сърцебиене, недостиг на въздух, жужене в главата, гадене, но дали наистина е било паник атака. Това се чудя. Ужасно и на мен ми се случва често. Дори тази вечер имах ужасно сърцебиене, усещах си пулса в ушите чак си чувах сърцето. Не е паник атака това, ако нямаш натрапчиви мисли, които идват и ти "досаждат" както се казва, също и чувство на страх и безпомощност - нещо такова е. Нещата които каза са по-скоро на друго нещо симптоми - нерви, кръвно. На мен например става така когато ми падне кръвното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Проверих симптомите в нета, но то това не е много достоверно. Смисъл да, имах сърцебиене, недостиг на въздух, жужене в главата, гадене, но дали наистина е било паник атака. Това се чудя. По мислите ще разбереш. Чувството за безпомощност, както каза Стела. Усещане, че сякаш умираш. Въпреки че човек, ако почне да се задушава и получи сърцебиене от нищото може да си помисли, че умира. Ако отидеш на невролог/психиатър и ги кажеш тия симптоми, директно ще ти кажат - Да, паник атака е - и ще те нахакат с антидепресанти или транквиланти. Може да е най-обикновена липса на магнезий, ако се прекалил с кафетата, а ти си казвал, че го правиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ужасно и на мен ми се случва често. Дори тази вечер имах ужасно сърцебиене, усещах си пулса в ушите чак си чувах сърцето. Не е паник атака това, ако нямаш натрапчиви мисли, които идват и ти "досаждат" както се казва, също и чувство на страх и безпомощност - нещо такова е. Нещата които каза са по-скоро на друго нещо симптоми - нерви, кръвно. На мен например става така когато ми падне кръвното. Да, то си имаше причина за цялата работа. Надявам се да не се случва пак, защото хич не е приятно. При мен по-скоро нямаше толкова ясно изразен страх, а по-скоро едно такова притъпено чувство, все едно не си си в тялото. Тук си спомням, че се беше коментирало точно това, затова тук попитах. Кафе днес съм пил няколко глътки, аз там си го знам, като започна да треперя и спирам за деня. Иначе аз съм много против медикаментите, не искам да се зомбирам на 20 години. Пих един валериан сега, да ми поотмине малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Да, то си имаше причина за цялата работа. Надявам се да не се случва пак, защото хич не е приятно. При мен по-скоро нямаше толкова ясно изразен страх, а по-скоро едно такова притъпено чувство, все едно не си си в тялото. Тук си спомням, че се беше коментирало точно това, затова тук попитах. Кафе днес съм пил няколко глътки, аз там си го знам, като започна да треперя и спирам за деня. Иначе аз съм много против медикаментите, не искам да се зомбирам на 20 години. Пих един валериан сега, да ми поотмине малко. Някакви лекарства или добавки да пиеш/да си пил наскоро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Някакви лекарства или добавки да пиеш/да си пил наскоро? Не, против съм всякакви лекарства и освен ако не е крайно наложително, не пия. Мисля, че последно пих края на февруари против болка, защото имах силен зъбобол. Но обичайното - аспирини, аналгини, парацетамоли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Да, то си имаше причина за цялата работа. Надявам се да не се случва пак, защото хич не е приятно. При мен по-скоро нямаше толкова ясно изразен страх, а по-скоро едно такова притъпено чувство, все едно не си си в тялото. Тук си спомням, че се беше коментирало точно това, затова тук попитах. Кафе днес съм пил няколко глътки, аз там си го знам, като започна да треперя и спирам за деня. Иначе аз съм много против медикаментите, не искам да се зомбирам на 20 години. Пих един валериан сега, да ми поотмине малко. Аз пия едни билкови - мента, глог и валериан. На мен много ми помагат за успокоение на сърцето. Пробвай ги ако вече не си. Не ги приемам като медикамент защото са само на билкова основа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аз пия едни билкови - мента, глог и валериан. На мен много ми помагат за успокоение на сърцето. Пробвай ги ако вече не си. Не ги приемам като медикамент защото са само на билкова основа. Същото имам и аз, само веднъж съм пил досега. Преди няколко години изведнъж имах една режеща болка в гърдите, не можах да дишам, чак вдигнах температура от болката. И едно хапче буквално за минути ме оправи. Беше много странно, така и не разбрах какво е. Преди няколко месеца ми се случи пак, но нямаше какво да направя, тук в Дания няма такова нещо. Затова като се прибирах по Коледа, си взех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Същото имам и аз, само веднъж съм пил досега. Преди няколко години изведнъж имах една режеща болка в гърдите, не можах да дишам, чак вдигнах температура от болката. И едно хапче буквално за минути ме оправи. Беше много странно, така и не разбрах какво е. Преди няколко месеца ми се случи пак, но нямаше какво да направя, тук в Дания няма такова нещо. Затова като се прибирах по Коледа, си взех. Не са нормални тези неща попринцип. Такива пробождания и подобни ако не са постоянно предполагам са от стрес, напрежение. Такива неща оказват влияние на сърцето. Пушиш ли? Аз даже и в момента имам едни странно усещане, като "парене" на сърцето ... От ментата и глога пия и по 2-3 и нищо ми няма, по едно е малко според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не са нормални тези неща попринцип. Такива пробождания и подобни ако не са постоянно предполагам са от стрес, напрежение. Такива неща оказват влияние на сърцето. Пушиш ли? Аз даже и в момента имам едни странно усещане, като "парене" на сърцето ... От ментата и глога пия и по 2-3 и нищо ми няма, по едно е малко според мен. Мисля, че тогава като стана, беше като още пушех, да. Но от 14 юни 2015 не съм докосвал цигара. Едно от най-големите ми постижения. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Мисля, че тогава като стана, беше като още пушех, да. Но от 14 юни 2015 не съм докосвал цигара. Едно от най-големите ми постижения. :1000 (29): Браво, че вече не пушиш. Аз също мисля че имам воля да ги спра, но не искам... желанието е много важно нещо. Даже в последните дни, седмица пуша още повече, което не ми харесва особено. Ама навик да посягаме към тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аз пия едни билкови - мента, глог и валериан. На мен много ми помагат за успокоение на сърцето. Пробвай ги ако вече не си. Не ги приемам като медикамент защото са само на билкова основа. Валерианът е билков бензодиазепин - от типа на Ксанакс и Ривотрил, разбира се далеч по-слаб. Мисълта ми е, че ако го ползваш често и към него има привикване и обратен ефект в даден момент, когато действието му те пусне. Не трябва да се взима прекалено често. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мисля, че тогава като стана, беше като още пушех, да. Но от 14 юни 2015 не съм докосвал цигара. Едно от най-големите ми постижения. :1000 (29): :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 хитааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Верно ли е, че си забременял, след като си бил в Бургас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Верно ли е, че си забременял, след като си бил в Бургас? Колко си просто само :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари