THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Иначе Стела не се вълнува от гледания... Сега кой се заяжда? А после пак ми се прави на Божа кравичка, видиш ли тя не се заяждала. Клетница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Сега кой се заяжда? А после пак ми се прави на Божа кравичка, видиш ли тя не се заяждала. Клетница Не се заяждам, а привеждам конкретни аргументи по тезата си за конформизма и лицемерието сред вас. На теб мина ли ти, или да очакваме нови клетви? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не се заяждам, а привеждам конкретни аргументи по тезата си за конформизма и лицемерието сред вас. На теб мина ли ти, или да очакваме нови клетви? На него никога не му минава! Липсата на някои неща в живота на един мъж оказват пагобно влияние върху психиката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На него никога не му минава! Липсата на някои неща в живота на един мъж оказват пагобно влияние върху психиката! И не само върху психиката. Физиката също се повлиява. Иначе форумният му живот не би, тъй като Стелето бди над него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И не само върху психиката. Физиката също се повлиява. Иначе форумният му живот не би, тъй като Стелето бди над него! Ще се въздържа от по-нататъшни коментари,че Стела веднагически ще ме банне ако каже нещо по-така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Не се заяждам, а привеждам конкретни аргументи по тезата си за конформизма и лицемерието сред вас. На теб мина ли ти, или да очакваме нови клетви? Няма как да преведеш защото тезата ми е различна. Когато песен ми харесва мога да си я слушам и не ми пука за гледанията. Яко има много както с Галин пък мога да се радвам. Както и ако не ме кефи не ми пука ако има милиони. Кое е лицемерното тук? Този път кой захапа пръв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не се заяждам, а привеждам конкретни аргументи по тезата си за конформизма и лицемерието сред вас. На теб мина ли ти, или да очакваме нови клетви? Още сега мога да ти пратя някоя по-тежка и от предната ама съм в добро настроение и ще се въздържа. Дай ми една адекватна причина да се занимавам с теб,ти си от хората,които ако видя,че се влачат по земата ще настъпя да не се мъчат. Внимавай лелке,следя те! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ще се въздържа от по-нататъшни коментари,че Стела веднагически ще ме банне ако каже нещо по-така. Разбира се! Тя е много категорична и "справедлива", що се касае до хора, извън нейния кръг "Мисъл". :1000 (29): В него членуват същинските интелектуалци и жреци на форума. Тях не можеш да ги обиждаш, но те теб - винаги. Те са мили, добри, кланят се на императрица Яни, без да я натрапват, спазват правилата, набожни и смирени са. Не се вълнуват от гледания, могат да кълнат както и когато си пожелаят, но това е нормално, защото някой просто ги е "ядосал". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Разбира се! Тя е много категорична и "справедлива", що се касае до хора, извън нейния кръг "Мисъл". :1000 (29): В него членуват същинските интелектуалци и жреци на форума. Тях не можеш да ги обиждаш, но те теб - винаги. Те са мили, добри, кланят се на императрица Яни, без да я натрапват, спазват правилата, набожни и смирени са. Не се вълнуват от гледания, могат да кълнат както и когато си пожелаят, но това е нормално, защото някой просто ги е "ядосал". Ех,жалко че не останах в този кръг,голяма грешка направих,че се отцепих. Виж какви привилегии... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Разбира се! Тя е много категорична и "справедлива", що се касае до хора, извън нейния кръг "Мисъл". :1000 (29): В него членуват същинските интелектуалци и жреци на форума. Тях не можеш да ги обиждаш, но те теб - винаги. Те са мили, добри, кланят се на императрица Яни, без да я натрапват, спазват правилата, набожни и смирени са. Не се вълнуват от гледания, могат да кълнат както и когато си пожелаят, но това е нормално, защото някой просто ги е "ядосал". Виж как се сещаш. Продължавай все така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Няма как да преведеш защото тезата ми е различна. Когато песен ми харесва мога да си я слушам и не ми пука за гледанията. Яко има много както с Галин пък мога да се радвам. Както и ако не ме кефи не ми пука ако има милиони. Кое е лицемерното тук? Този път кой захапа пръв? Тезата ти беше "не се вълнувам от гледания". В същото време, се радваш, когато някоя песен има много такива, пък и ти харесва... Нещо ти издишат тезите. грам не ми се налага даже да ровя по темите, за да го онагледявам! Този път ти написа "и днес ли ще се занимаваме с това нещо", та реших да се позанимаем с друго, за да удовлетворя желанието ти. Още сега мога да ти пратя някоя по-тежка и от предната ама съм в добро настроение и ще се въздържа. Дай ми една адекватна причина да се занимавам с теб,ти си от хората,които ако видя,че се влачат по земата ще настъпя да не се мъчат. Внимавай лелке,следя те! Я пращай смело, кака, да ти олекне на изтерзаната душа! Причини да се занимаваш с мен няма нужда да привеждам! Ти влизаш и се залепваш за мен, а от крехкичките ти нерви, съм склонна да те изкарам за минута! Следял ме бил... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ех,жалко че не останах в този кръг,голяма грешка направих,че се отцепих. Виж какви привилегии... Не се коси, просто те разобличихме какъв не си. Просто беше въпрос на време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не се коси, ПРОСТО те разобличихме какъв не си. ПРОСТО беше въпрос на време. Просто първи път... Просто втори... При теб май всичко е "просто". И теб ще те пращаме да четеш книжки, че бедно речничето! От кралица Яни няма да се обогатиш особено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не се коси, просто те разобличихме какъв не си. Просто беше въпрос на време. Знам,знам,видях как се озлоби като те отразях за снимка на половите ми органи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Я пращай смело, кака, да ти олекне на изтерзаната душа! Причини да се занимаваш с мен няма нужда да привеждам! Ти влизаш и се залепваш за мен, а от крехкичките ти нерви, съм склонна да те изкарам за минута! Следял ме бил... :1000 (29): Дреме ми на газа на какво си склонна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Знам,знам,видях как се озлоби като те отразях за снимка на половите ми органи. Жива да не бях, ама жива съм! Докажи. И колко пъти да ви казвам, че 8см в ерекция не ме блазнят. Дай го на Иванината фенка да и затвориш миризливата уста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Жива да не бях, ама жива съм! Докажи. И колко пъти да ви казвам, че 8см в ерекция не ме блазнят. Дай го на Иванината фенка да и затвориш миризливата уста Ето, за минутки пак си с разклатени нерви! А Стелето ще се направи, че нищо не е видяла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Жива да не бях, ама жива съм! Докажи. И колко пъти да ви казвам, че 8см в ерекция не ме блазнят. Дай го на Иванината фенка да и затвориш миризливата уста Е,8 санта сигурно ми е бил в детската градина,сега е доста повече. :1000 (29): Да не би твоя да е 8? Чувал съм,че пастата за зъби помага,опитай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Стелето няма ли да укроти доячката???? Стига вече покровителство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Шефът бил голям мръсник. Вика днес на една колежка замръзна ли ти нинджата. Мен ме питаше какво съм правила снощи, викам му, че гледах филм на таблета. Той ми вика тъй ли му викат вече, съвсем за други работи си мисли и после ми каза, че ми трябвало един кожен. После пък днес колегата ми предложи да ме прибере с джипа си, защото сме 2 една посока и наистина ме прибра сега. И докато се возихме, колегата ми каза, че е бивш на Джулия още преди да тръгне тя с Фики. Била голяма душичка, канила го в София, ама колегата не иска. И когато и Фики му бил на гости, Фики усетил, че Джулия е имала връзка с колегата ми и му казал докато има връзка с Джулия, колегата ми да няма дори приятелски итношения с нея. После като скъсали с Фики, тя потърсила колегата ми и са си само приятели. Каза, че новата й песен била много хубава, тя му пускала новите си песни винаги и излизала другия месец. Какви неща само. И другата ми колежка ме питаше днес защо мен ме прибират-снощи шефът, днес колегата. И знаех си, че Асен ще ги поканят. Сутринта колежката ми така не посрещна. А понеже днес си бях забравила тел. в нас и колегата ми даде неговия телефон са видя за Рики. Баща ми вика Ники се олял да ми звъни и само се стряскал баща ми като ми звъни телефона с новата на Рики.Много работихме, интересен ден беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Може ли да направим теми Общи приказки и за поп изпълнителите най извесните само? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Шефът бил голям мръсник. Вика днес на една колежка замръзна ли ти нинджата. Мен ме питаше какво съм правила снощи, викам му, че гледах филм на таблета. Той ми вика тъй ли му викат вече, съвсем за други работи си мисли и после ми каза, че ми трябвало един кожен. После пък днес колегата ми предложи да ме прибере с джипа си, защото сме 2 една посока и наистина ме прибра сега. И докато се возихме, колегата ми каза, че е бивш на Джулия още преди да тръгне тя с Фики. Била голяма душичка, канила го в София, ама колегата не иска. И когато и Фики му бил на гости, Фики усетил, че Джулия е имала връзка с колегата ми и му казал докато има връзка с Джулия, колегата ми да няма дори приятелски итношения с нея. После като скъсали с Фики, тя потърсила колегата ми и са си само приятели. Каза, че новата й песен била много хубава, тя му пускала новите си песни винаги и излизала другия месец. Какви неща само. И другата ми колежка ме питаше днес защо мен ме прибират-снощи шефът, днес колегата. И знаех си, че Асен ще ги поканят. Сутринта колежката ми така не посрещна. А понеже днес си бях забравила тел. в нас и колегата ми даде неговия телефон са видя за Рики. Баща ми вика Ники се олял да ми звъни и само се стряскал баща ми като ми звъни телефона с новата на Рики.Много работихме, интересен ден беше. Живот си живееш, Зайке! Гледала ли си "Вик за любов" с Блатечки и Койна Русева? Много е добро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На Зайка живота е като Дързост и красота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Шефът бил голям мръсник. Вика днес на една колежка замръзна ли ти нинджата. Мен ме питаше какво съм правила снощи, викам му, че гледах филм на таблета. Той ми вика тъй ли му викат вече, съвсем за други работи си мисли и после ми каза, че ми трябвало един кожен. После пък днес колегата ми предложи да ме прибере с джипа си, защото сме 2 една посока и наистина ме прибра сега. И докато се возихме, колегата ми каза, че е бивш на Джулия още преди да тръгне тя с Фики. Била голяма душичка, канила го в София, ама колегата не иска. И когато и Фики му бил на гости, Фики усетил, че Джулия е имала връзка с колегата ми и му казал докато има връзка с Джулия, колегата ми да няма дори приятелски итношения с нея. После като скъсали с Фики, тя потърсила колегата ми и са си само приятели. Каза, че новата й песен била много хубава, тя му пускала новите си песни винаги и излизала другия месец. Какви неща само. И другата ми колежка ме питаше днес защо мен ме прибират-снощи шефът, днес колегата. И знаех си, че Асен ще ги поканят. Сутринта колежката ми така не посрещна. А понеже днес си бях забравила тел. в нас и колегата ми даде неговия телефон са видя за Рики. Баща ми вика Ники се олял да ми звъни и само се стряскал баща ми като ми звъни телефона с новата на Рики.Много работихме, интересен ден беше. Съветвам те да продължаваш да не споделяш нищо тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Жива да не бях, ама жива съм! Докажи. И колко пъти да ви казвам, че 8см в ерекция не ме блазнят. Дай го на Иванината фенка да и затвориш миризливата уста Стелето няма ли да укроти доячката???? Стига вече покровителство. Проценти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари