Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Клетви не използвам, те са приом на други потребители! :3fdb8960598fa63e:

Ще те помоля да не си измисляш.

Пише се прийом.

Не си измислям, има го черно на бяло. Човек споделя за здравословния си проблем и когато казва нещо, което не ти е удобно, ти използваш написаното срещу него. Това благословия ли е?

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пише се прийом.

Не си измислям, има го черно на бяло. Човек споделя за здравословния си проблем и когато казва нещо, което не ти е удобно, ти използваш написаното срещу него. Това благословия ли е?

Аз не съм му го пожелала, за да го пишеш "клетва". За сметка на това, онзи, когото ще подкрепяш за модератор ( :1000 (29):) ме е клел да умра в кофите! Не ставайте смешни с двойните си аршини и отчаяни напъни да ме изкарате по-черна от смъртта!

От вчера насам си като бясна... :dontgetit: Вчера даже ти се смяха, като се обясняваше, че не си живеела за чалгата и Преслава.

Аз също съм споделяла здравословен проблем, в контекста на чалгата - когато казах за Татяна, че заслужава уважение за усилията за фигурата, тъй като от личен опит знам какво е една раждала жена да се възстановява. Не след дълго, точно възмутилия се от съвета ми към Браян да не се вълнува излишно, зачекна това, че съм написала така за Татяна, което значело, че аз съм имала тлъстини, което пък, от своя страна, го навежда на мисълта, че съм обречена на самота!

Сподели в други сайтове

Кой ми се е смял? В последно време подкрепям повече Преслава, но допреди това даже като се изброяваха феновете й във форума, аз не бях споменавана. Ама какво ти се обяснявам, ти виждаш нещо и го приемаш за чиста монета, без да се замисляш дали няма накаква предистория или шега...

Сподели в други сайтове

Кой ми се е смял?
Печенко!

Плюс това, че страхотно иронизира двата профила за Преса, като нейните неродени деца. :1000 (29):

Пак ти казвам - за мен и Преса и Галя са нищо повече от комерс певачици. Не търси някакви пъклени планове, в които аз съм преценила едната да изпъкне, за сметка на другата. После аз не съм се замисляла...

Сподели в други сайтове

В форума са ясни вече двата лагера (Преса, Деса и Андреа) срещу (Галена, Камелия и Ивана). :D

Аз съм официално #TeamY. Сега и завинаги.

Винаги ми е харесвало от две предложени опции да си сложа сам трета :)

Сподели в други сайтове

Аз не съм му го пожелала, за да го пишеш "клетва". За сметка на това, онзи, когото ще подкрепяш за модератор ( :1000 (29):) ме е клел да умра в кофите! Не ставайте смешни с двойните си аршини и отчаяни напъни да ме изкарате по-черна от смъртта!

От вчера насам си като бясна... :dontgetit: Вчера даже ти се смяха, като се обясняваше, че не си живеела за чалгата и Преслава.

Аз също съм споделяла здравословен проблем, в контекста на чалгата - когато казах за Татяна, че заслужава уважение за усилията за фигурата, тъй като от личен опит знам какво е една раждала жена да се възстановява. Не след дълго, точно възмутилия се от съвета ми към Браян да не се вълнува излишно, зачекна това, че съм написала така за Татяна, което значело, че аз съм имала тлъстини, което пък, от своя страна, го навежда на мисълта, че съм обречена на самота!

Не, ти първа каза, че понеже съм бил гей, аз съм обречен на самота и тъжен живот.

А преди това каза, че самата ти си имала проблем със свалянето на килограмите. Аз просто отбелязах, че дебелите жени също са обречени на самота и тъжен живот. Каквото повикало, такова се обадило.

Сподели в други сайтове

Не, ти първа каза, че понеже съм бил гей, аз съм обречен на самота и тъжен живот.

А преди това каза, че самата ти си имала проблем със свалянето на килограмите. Аз просто отбелязах, че дебелите жени също са обречени на самота и тъжен живот. Каквото повикало, такова се обадило.

Ами и Браян първи тръгна с вълнения против мен, а преди това беше казал, че има проблем със сърцето. Аз просто отбелязах, че едни такива вълнения само могат да му навредят и да усложнят нещата, като го посъветвах да не си го причинява. Каквото повикало, такова се обадило.

Виждате ли как на вас с лекота си прощавате неща, за които вряскате срещу другите!

А откога за теб "проблем с влизането в предишната форма след раждане", значи "дебела жена"? Ти знаеш ли какво е следродилна депресия?

Сподели в други сайтове

Ами и Браян първи тръгна с вълнения против мен, а преди това беше казал, че има проблем със сърцето. Аз просто отбелязах, че едни такива вълнения само могат да му навредят и да усложнят нещата. Каквото повикало, такова се обадило.

Виждате ли как на вас с лекота си прощавате неща, за които вряскате срещу другите!

Браян беше казал нещо за темата за наградите, не беше зачекнал твоята персона и личните ти проблеми, за да правиш подмятания за сърдечния му проблем. Не си най-перфектна и най-добра от всички - и ти си човек.

Сподели в други сайтове

А откога за теб "проблем с влизането в предишната форма след раждане", значи "дебела жена"? Ти знаеш ли какво е следродилна депресия?

Знам, да. Дължи се на изменения в хормоните след стреса на раждането. Не при всички бременни се случва. Но се преодолява.

Сподели в други сайтове

Браян беше казал нещо за темата за наградите, не беше зачекнал твоята персона и личните ти проблеми, за да правиш подмятания за сърдечния му проблем. Не си най-перфектна и най-добра от всички - и ти си човек.
Напротив, позволяваше си и заповеднически тон, все едно съм му някаква прислуга. Иначе, можеш ли да ми покажеш пост, в който твърдя, че съм "най-перфектна"?

Оооо, между другото, ти още не си се отчел с мнение колко стъкмени са наградите на десетилетието и как съм ги манипулирала. Защо така? Ще те изхвърлят от кръга "Мисъл"... :whistling:

Сори, ама БГ Майкъл Джексън-а нещо ми опротивя, така че не се вписвам в групата където е лелята-адашка :confused:
Това, че Галена води в награди, измислени от най-голямата почитателка на лелята - адаш, не значи, че двете тичат в една писта! :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Знам, да. Дължи се на изменения в хормоните след стреса на раждането. Не при всички бременни се случва. Но се преодолява.
След като знаеш, дано си даваш сметка, че ако беше някоя с по-лабилна психика от мен, можеше и да задълбочиш симптомите, след един такъв пост като твоя. Не се случва при всички бременни, факт! Но при някои е особено ярко изразена и се характеризира с безпричинен плач, загуба на желание да станеш от леглото дори, да се гледаш в огледало и т.н. Съчетано с новите за жената отговорности, направо може да те побърка. Не го пожелавам на никое момиче.

Сподели в други сайтове

Това, че Галена води в награди, измислени от най-голямата почитателка на лелята - адаш, не значи, че двете тичат в една писта! :girl_witch:

Е, нали отборите уж били Преса, Деса и Андра срещу Галя, Кама и Ваня :D И в двата има по някоя, дето не ме кефи, така че по-скоро залагам на Императрицата :D

Сподели в други сайтове

Иначе, можеш ли да ми покажеш пост, в който твърдя, че съм "най-перфектна"?

Самият факт, че тръгваш да оборваш всяко мнение, различно от твоето с цел да покажеш, че ти си права - все ти да си отгоре - лъха на "Аз съм най!"

Оооо, между другото, ти още не си се отчел с мнение колко стъкмени са наградите на десетилетието и как съм ги манипулирала. Защо така? Ще те изхвърлят от кръга "Мисъл"... :whistling:

Аз не виждах проблем Ивана и Глория да бъдат в номинация за Певица, затова не съм се изказал по темата. Иначе мисля, че гласовете на доказано фейк профилите не трябва да се зачитат. Губи се смисъла на наградите.

Сподели в други сайтове

След като знаеш, дано си даваш сметка, че ако беше някоя с по-лабилна психика от мен, можеше и да задълбочиш симптомите, след един такъв пост като твоя. Не се случва при всички бременни, факт! Но при някои е особено ярко изразена и се характеризира с безпричинен плач, загуба на желание да станеш от леглото дори, да се гледаш в огледало и т.н. Съчетано с новите за жената отговорности, направо може да те побърка. Не го пожелавам на никое момиче.

Ама ти кога си родила? Аз мислех, че преди година-две..?

Сподели в други сайтове

Аз не виждах проблем Ивана и Глория да бъдат в номинация за Певица, затова не съм се изказал по темата. Иначе мисля, че гласовете на доказано фейк профилите на трябва да се зачитат. Губи се смисъла на наградите.

Край. Чакай следващия брой на Държавен вестник за официалното ти отлъчване от кръг Мисъл ...

Сподели в други сайтове

Край. Чакай следващия брой на Държавен вестник за официалното ти отлъчване от кръг Мисъл ...

:1000 (29): :1000 (29):

Откровен съм просто - не виждам проблем. Така или иначе няма да спечели нито една от двете.

Сподели в други сайтове

Хора, вчера пак имах ясновидско провидение. Излизам от нас и се отправям към един квартал на Пловдив с 70 000 човека население. През цялото време, докато вървя натам, имам усещането, че ще видя едно бившо гадже (онзи ревният, с който се биехме навремето). И хоп - на един от мостовете на река Марица той се изправя пред мен, вървейки насреща ми. Вътрешно си викам "Не ме поглеждай, не ме поглеждай!". И наистина не ме погледна, а се разминахме на два метра. 100% щеше да иска да пием кафе и да си прави устата за авантюра. Един път го бях видял и ми вика "Не искаш ли да си направим една авантюра?" :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29):

Окровен съм просто - не виждам проблем. Така или иначе няма да спечели нито една от двете.

Моят проблем не беше, че са включени, а грубото погазване на обявените правила, от страна на обявила се за норматив и коректив на форума.

Разбира се, вместо да се даде обяснение на което, не конкретно на мен, а на всички участващи, бях обявен за абсолютно нищожество, човек без вкус, гей и какво ли още не в същата посока. От същата тая персона, дето скача на бан за далеч по дребни работи.

За настоящото последно откровено манипулиране на вота изобщо няма да коментирам, положението е повече от трагично. Не ме вълнува форумна класация със нулева стойност, ма тряя да има някви принципи човек, ако ще се заема с такива работи. А не да прави квото му скимне под предлог, че раздвижвал форума.

И сега, заради теб, ще дотърчи веднага да ми натяква как не съм се вълнувал от нея, въпреки че тя налази да досажда дори изкопираната ми хумористично-саркастична тема за АНТИ-наградите.

Аман. Напрао ми иде да абдикирам от форума за известно време, въпреки удоволствието, което ще доставя с което на цифра народ.

Сподели в други сайтове

Моят проблем не беше, че са включени, а грубото погазване на обявените правила, от страна на обявила се за норматив и коректив на форума.

Разбира се, вместо да се даде обяснение на което, не конкретно на мен, а на всички участващи, бях обявен за абсолютно нищожество, човек без вкус, гей и какво ли още не в същата посока. От същата тая персона, дето скача на бан за далеч по дребни работи.

За настоящото последно откровено манипулиране на вота изобщо няма да коментирам, положението е повече от трагично. Не ме вълнува форумна класация със нулева стойност, ма тряя да има някви принципи човек, ако ще се заема с такива работи. А не да прави квото му скимне под предлог, че раздвижвал форума.

И сега, заради теб, ще дотърчи веднага да ми натяква как не съм се вълнувал от нея, въпреки че тя налази да досажда дори изкопираната ми хумористично-саркастична тема за АНТИ-наградите.

Аман. Напрао ми иде да абдикирам от форума за известно време, въпреки удоволствието, което ще доставя с което на цифра народ.

Ако ти е писнало, почини малко от форума. Забелязал съм, че кратки почивки от драмата на Рамания се отразяват добре на човек. Но не се оливай, имаше едни периоди, в които липсваше по 7-8 месеца и като ти видех ника долу след дълго отсъствие получавах сърцебиене и си сипвах водка. :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Няма да абдикираш! Не си струва да радваш някой :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...