Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Ако ти е писнало, почини малко от форума. Забелязал съм, че кратки почивки от драмата на Рамания се отразяват добре на човек. Но не се оливай, имаше едни периоди, в които липсваше по 7-8 месеца и като ти видех ника долу след дълго отсъствие получавах сърцебиене и си сипвах водка. :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Знам. Някой път обаче кратката почивка, съчетана с живота извън форума, води до неочаквани последствия.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Е, нали отборите уж били Преса, Деса и Андра срещу Галя, Кама и Ваня :D И в двата има по някоя, дето не ме кефи, така че по-скоро залагам на Императрицата :D
Като видиш кой ги определи тези "отбори", ти става ясно... Аз, като обожавам Ванча и обичам Деса, какво да правя? :mf_surrender:

:1000 (29): :1000 (29):

Откровен съм просто - не виждам проблем. Така или иначе няма да спечели нито една от двете.

Не говорех за Глория и Ивана, макар и там да нямаше проблем, тъй като имаха по 9 реални гласа за номинация. Аз не съм броила повече за тях - обявих, че имат равен брой точки, по 9. Говорех за сегашното положение със забавянето затварянето на темата, появата на фейк Пресините профили и закъснелия глас на РЕАЛНИЯ Джентълмен, като аз, за да угодя и на двете агитки, казах, че ще зачета всички гласове, за да има мир и любов. Не че се случи да има, де... :1000 (29):

Сега Преслитата са се разбеснели, че "мразя" Преслава, защото била съборила Ваня от върха, та ще "подаря" награди на Галя!

Сподели в други сайтове

Аз не съм му го пожелала, за да го пишеш "клетва". За сметка на това, онзи, когото ще подкрепяш за модератор ( :1000 (29):) ме е клел да умра в кофите! Не ставайте смешни с двойните си аршини и отчаяни напъни да ме изкарате по-черна от смъртта!

От вчера насам си като бясна... :dontgetit: Вчера даже ти се смяха, като се обясняваше, че не си живеела за чалгата и Преслава.

Аз също съм споделяла здравословен проблем, в контекста на чалгата - когато казах за Татяна, че заслужава уважение за усилията за фигурата, тъй като от личен опит знам какво е една раждала жена да се възстановява. Не след дълго, точно възмутилия се от съвета ми към Браян да не се вълнува излишно, зачекна това, че съм написала така за Татяна, което значело, че аз съм имала тлъстини, което пък, от своя страна, го навежда на мисълта, че съм обречена на самота!

+1.

Много ми е интересно тези, които се възмущават, защо същите плюха по Татяна като почина майка й и казваха, че в "Падам си по теб" трябвало да се утърква в "газови бутилки", и с бийта накрая на клипа симулирала избухването на такава в дома на майка й.

Сподели в други сайтове

Знам. Някой път обаче кратката почивка, съчетана с живота извън форума, води до неочаквани последствия.
Най-неочакваното последствие би било да се освободиш от натрупаното нервно напрежение, което прозира от всичките ти постове! Виж, да поумнееш, не се надявам, но и първото само би било прекрасно! :Vishenka_05:
Сподели в други сайтове

Като видиш кой ги определи тези "отбори", ти става ясно... Аз, като обожавам Ванча и обичам Деса, какво да правя? :mf_surrender:

Не говорех за Глория и Ивана, макар и там да нямаше проблем, тъй като имаха по 9 реални гласа за номинация. Аз не съм броила повече за тях - обявих, че имат равен брой точки, по 9. Говорех за сегашното положение със забавянето затварянето на темата, появата на фейк профили и закъснелия глас на РЕАЛНИЯ Джентълмен, като аз, за да угодя и на двете агитки, казах, че ще зачета всички гласове, за да има мир и любов. Не че се случи да има, де... :1000 (29):

Сега Преслитата са се разбеснели, че "мразя" Преслава, защото била съборила Ваня от върха, та ще "подаря" награди на Галя!

Какво означава няма проблем, какви 9 реални гласа, като беше обявила че номирани ще са първите 5, а не всички, с определен брой гласове? И как да не бъдеш обвинена в пристрастия, като наруваш собсвеното си правило точно заради взеизвестно любимата ти Ивана?

Не, обяснение не дължиш на мен, а всички участващи в превърнатите от самата теб в пародия награди.

Сподели в други сайтове

Какво означава няма проблем, какви 9 реални гласа, като беше обявила че номирани ще са първите 5, а не всички, с определен брой гласове? И как да не бъдеш обвинена в пристрастия, като наруваш собсвеното си правило точно заради взеизвестно любимата ти Ивана?

Не, обяснение не дължиш на мен, а всички участващи в превърнатите от самата теб в пародия награди.

Ти не ме ли обвини, че съм "надписвала" гласове за тях? Последно, по колко реални гласа имаха?

Впрочем, ти ме обвини и, че съм надписвала гласове за Ваня във всички категории, в които тя е номинирана... Доказателства?

Сподели в други сайтове

Най-неочакваното последствие би било да се освободиш от натрупаното нервно напрежение, което прозира от всичките ти постове! Виж, да поумнееш, не се надявам, но и първото само би било прекрасно! :Vishenka_05:

:roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Не говорех за Глория и Ивана, макар и там да нямаше проблем, тъй като имаха по 9 реални гласа за номинация. Аз не съм броила повече за тях - обявих, че имат равен брой точки, по 9. Говорех за сегашното положение със забавянето затварянето на темата, появата на фейк Пресините профили и закъснелия глас на РЕАЛНИЯ Джентълмен, като аз, за да угодя и на двете агитки, казах, че ще зачета всички гласове, за да има мир и любов. Не че се случи да има, де... :1000 (29):

И защо ще зачиташ гласа на poker_face, след като е ясно, че е фейк?

Момичето Симона (ли й беше името?) не е фейк профил.

По въпроса за последния глас след 23:00 - не знам какво да кажа. От една страна, ако е обявен краен срок, е редно да се спази. От друга - колкото повече реални гласове, толкова по-обективно е гласуването.

Сподели в други сайтове

И защо ще зачиташ гласа на poker_face, след като е ясно, че е фейк?

Момичето Симона (ли й беше името?) не е фейк профил.

По въпроса за последния глас след 23:00 - не знам какво да кажа. От една страна, ако е обявен краен срок, е редно да се спази. От друга - колкото повече реални гласове, толкова по-обективно е гласуването.

Денис твърди, че не е негов фейк профил. А и Преслитата щяха да ми направят вуду кукла снощи в скандалите, като Калин чак ми се закани, че ако бил вот за Ваня, съм щяла да го зачета, та и този трябвало. Според Браян, всички постове на потребители с над 100 поста трябвало да се зачетат, иначе темата да отивала в коша...

Така или иначе, винаги ще има недоволни, мрънкащи, жалващи се и даващи минуси в репутацията. Очаквам довечера да има ритуално самоубили се Преслита дори се притеснявам искрено за Кака Кели...

Пак казвам, за да са доволни всички - и тъй като никой модератор не се намеси, макар да попитахме няколко човека за ай пи адреси, зачитам и двата гласа на Симона и Покер фейс, плюс гласа на Джентълмен!

Сподели в други сайтове

Денис твърди, че не е негов фейк профил. А и Преслитата щяха да ми направят вуду кукла снощи в скандалите, като Калин чак ми се закани, че ако бил вот за Ваня, съм щяла да го зачета, та и този трябвало. Според Браян, всички постове на потребители с над 100 поста трябвало да се зачетат, иначе темата да отивала в коша...

Така или иначе, винаги ще има недоволни, мрънкащи, жалващи се и даващи минуси в репутацията. Очаквам довечера да има ритуално самоубили се Преслита дори се притеснявам искрено за Кака Кели...

Пак казвам, за да са доволни всички - и тъй като никой модератор не се намеси, макар да попитахме няколко човека за ай пи адреси, зачитам и двата гласа на Симона и Покер фейс, плюс гласа на Джентълмен!

Не всички, някои порастнахме! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ти не ме ли обвини, че съм "надписвала" гласове за тях? Последно, по колко реални гласа имаха?

Впрочем, ти ме обвини и, че съм надписвала гласове за Ваня във всички категории, в които тя е номинирана... Доказателства?

Разбира се, вместо обяснение, веднага минаваш в нападателен режим.

Ти ми отговори на конкретния и логичен въпрос за 9те реални гласа, при необходими 10 за влизане в първите 5, и после да си говорим за доказателсва.

Щом не го правиш за пореден път, е напълно логично да си правим изводи как точно редиш номинациите и срещу какви гласове.

Сподели в други сайтове

Оф,аман от тези награди.Половината от пишещите тук ги обявихте за"дъно","необективни","безсмислени" и не знам какво още,но не спряхте да се заяждате с Янева вече 2 ден.И за мен е абсурдно травестивеещата Кама да вземе Секссимвол,но какво да направя,че агитката й е по-голяма от тази на истинския победител-Андреа? Спрете да се държите като ощипани девствени осмокласнички и приемете,че певицата с по-голяма агитка ще спечели.

Сподели в други сайтове

Разбира се, вместо обяснение, веднага минаваш в нападателен режим.

Ти ми отговори на конкретния и логичен въпрос за 9те реални гласа, при необходими 10 за влизане в първите 5, и после да си говорим за доказателсва.

Щом не го правиш за пореден път, е напълно логично да си правим изводи как точно редиш номинациите и срещу какви гласове.

Прав си в случая. Аз обаче не мога да й се разсърдя за това. Тя си умира за Ивана - нека я сложи в номинациите, за да се радва момичето, все пак тя е създала темата. Да, противоречи на правилата, но я разбирам в случая. Ивана така или иначе няма да спечели.

Сподели в други сайтове

Поне спря да вървиш след мен. Почти.

Живей си в самозаблуждение, щом това ще те направи щастлива!

Няма нужда да си придаваш важност, която не ти принадлежи! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Прав си в случая. Аз обаче не мога да й се разсърдя за това. Тя си умира за Ивана - нека я сложи в номинациите, за да се радва момичето, все пак тя е създала темата. Да, противоречи на правилата, но аз я разбирам в случая. Ивана така или иначе няма да спечели.

Разбира се, че е в правото си да я включи, но не намирам нападателно-арогантното й поведение за коректно спрямо целия форум. И най-вече, участващите в анкетата и.

Сподели в други сайтове

Което ще рече, че продължаваш да вървиш по мен като кученце? Трогнат съм, определено, и направо си режем вените надълго от щастие.

Сподели в други сайтове

Което ще рече, че продължаваш да вървиш по мен като кученце? Трогнат съм, определено, и направо си режем вените надълго от щастие.

Сподели в други сайтове

Разбира се, че е в правото си да я включи, но не намирам нападателно-арогантното й поведение за коректно спрямо целия форум. И най-вече, участващите в анкетата и.

Аз съм сигурен, че тя ще погледне нагоре към небето и ще си пожелае да го отработи това нещо. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Оф,аман от тези награди.Половината от пишещите тук ги обявихте за"дъно","необективни","безсмислени" и не знам какво още,но не спряхте да се заяждате с Янева вече 2 ден.И за мен е абсурдно травестивеещата Кама да вземе Секссимвол,но какво да направя,че агитката й е по-голяма от тази на истинския победител-Андреа? Спрете да се държите като ощипани девствени осмокласнички и приемете,че певицата с по-голяма агитка ще спечели.

Еми, Аман, да. Лично на мен не ми дреме кой срещу какъв ред категория ще се разпише, а как вечно ревящата за спазване на правилата грубо покази собствените си такива.

Сподели в други сайтове

Еми, Аман, да. Лично на мен не ми дреме кой срещу какъв ред категория ще се разпише, а как вечно ревящата за спазване на правилата грубо покази собствените си такива.

Абсолютно. И то само когато й е удобно. Все тая, те тия награди са си смешни по начало, не толкова заради самата тема или идея, а за начина, по който се представят за нещо невиждано, нечувано, обективно, революционно, гениално и променящо живота.

Сподели в други сайтове

Абсолютно. И то само когато й е удобно. Все тая, те тия награди са си смешни по начало, не толкова заради самата тема или идея, а за начина, по който се представят за нещо невиждано, нечувано, обективно, революционно, гениално и променящо живота.

Забрави форумо-раздвижващо :)

Сподели в други сайтове

След като не ти дреме кой какво ще спечели защо толкова ти пука кой спазва правилата и кой не? Темата си е нейна да прави каквото иска.Мен като не ме интересува нещо не го коментирам.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...