Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Боже, това момиче Янева е неуморно просто. Не знам за каква следродилна депресия говори и трудно влизане във форма, ама май хормоните, като са си дошли на мястото така са й изшибали хормоналните рецептори, че перпето мобиле ряпа да яде.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Боже, това момиче Янева е неуморно просто. Не знам за каква следродилна депресия говори и трудно влизане във форма, ама май хормоните като са си дошли на мястото така са й изшибали хормоналните рецептори, че перпето мобиле ряпа да яде.

Да ти се намира зелена рецепта за ксанакс или направо хапченца? Ще ми трябва за довечера около 20 часа, мерси.

Сподели в други сайтове

Да ти се намира зелена рецепта за ксанакс или направо хапченца? Ще ми трябва за довечера около 20 часа, мерси.

Имам една опаковка "Геродорм", останала от бурните ми години. :3fdb8960598fa63e: Ама, ако ти дам, направо ще те нокаутират и ще проспиш церемонията, а не бива да се проявява такова неуважение към събитието на десетилетието.

Сподели в други сайтове

Имам една опаковка "Геродорм", останала от бурните ми години. :3fdb8960598fa63e: Ама, ако ти дам, направо ще те нокаутират и ще проспиш церемонията, а не бива да се проявява такова неуважение към събитието на десетилетието.

Ако резултатите са такива, каквито мисля, ще искам да проспя и целия остатък от живота си. :girl_cry2: :girl_cry2: :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Край. Чакай следващия брой на Държавен вестник за официалното ти отлъчване от кръг Мисъл ...

Искаш ли да те правя лидер на моя кръг Мисъл? И без това си голям любимец като гледам :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ако резултатите са такива, каквито мисля, ще искам да проспя и целият остатък от живота си. :girl_cry2: :girl_cry2: :girl_cry2:

Обаче наистина, като се замисли човек, както снощи някой каза, виж как седи:

Певица на 90-те Глория

Певица на 00-те Ивана

Певица на 10-те ...... Галена

Сякаш Преслава изобщо не е съществувала. И аз гласувах за Галена, но е скандално. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Шефът голям мръсник. Писах на колегата Ники сега и си писахме и Ники ми вика, че той така си говори.

Ама за мен не е нормално шефът ти да ти говори за секс.

Колегата Ники беше изумен направо.

Сподели в други сайтове

Само една? За всички дали ще стигне?

Искаш ли да те правя лидер на моя кръг Мисъл? И без това си голям любимец като гледам :3fdb8960598fa63e:

Чакай да видим дали имам интернед в психото ...

Обаче наистина, като се замисли човек, както снощи някой каза, виж как седи:

Певица на 90-те Глория

Певица на 00-те Ивана

Певица на 10-те ...... Галена

Сякаш Преслава изобщо не е съществувала. И аз гласувах за Галена, но е скандално. :1000 (29):

Целия брой дали ще ми стигне почвам да се питам ...

Сподели в други сайтове

Какво ще правиш там? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ти междудругото гласува ли за въпросните награди? Интересно ми е да ти видя вота.

Сподели в други сайтове

Ще гоня санитарките в модерно елегантна ризка с дълги ръкави :) Пък и стаите са шумо изолирани, с такава мекичка тапицерия по стените ...

Ако няма нет как ще слушаш Яница? :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Ти междудругото гласува ли за въпросните награди? Интересно ми е да ти видя вота.

Не. На първия тур пуснах вот за Александрова, но така или иначе не беше зачетен, щото е от мен и щото е за Александрова, да не говорим, че си беше глас в пустиня, почти никой не подкрепи момичето, а заслужаваше номинация най-малкото.

Честно казано, мнение така или иначе нямам баш за 2008-18. Чалга спрях да слушам някъде точно там, а почнах твърде отскоро пак да се интересувам ...

Сподели в други сайтове

Ако няма нет как ще слушаш Яница? :girl_cry2:

Контрабандно ще си внеса емпетройка, как иначе. Чакай да видим дали ша стане, че само по препоръка от тукашните пишман експерти май не ставало, имало и приемен изпит май ...

Сподели в други сайтове

Контрабандно ще си внеса емпетройка, как иначе. Чакай да видим дали ша стане, че само по препоръка от тукашните пишман експерти май не ставало, имало и приемен изпит май ...

Е ти ако ги слушаш тях ще те приемат веднага. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тука нищо интересно, то на работа беше по-интересно.

Ми стой си на работа. Давай двойни смени, като ти е по-интересно.

Сподели в други сайтове

Тука нищо интересно, то на работа беше по-интересно.

Интересното тепърва предстои. Или имаш по-интересни занимания довечера след 8?

Запаси ли се с валериан, щото не се очертава Рики да не вземе нито една награда от предстоящата форумна церемония?

Сподели в други сайтове

Интересното тепърва предстои. Или имаш по-интересни занимания довечера след 8?

Запаси ли се с валериан, щото не се очертава Рики да не вземе нито една награда от предстоящата форумна церемония?

Мен какво ме интересува, дори не знам за какво става въпрос.

Сподели в други сайтове

Ходи да и обесняваш! :1000 (29):

Тя има 70 коментара по разделите, а още колко е писала в чата които не ги отчита. :mf_surrender:

Дано бащата на детето й не работи дълги смени, че не знам кой го отглежда.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...