Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

От години нямах бан или проценти, но заради Янева вече имах 3 дни и сега пак проценти.

Лелче, измисляй план как да я очистим от форума тая. То не се трае да напада целия форум по всевъзможни обидни начини, а още да си вее байряка свободно.

Сподели в други сайтове

Събрали се 5-ма "мъже", играещи го мутра от Горнобатско село, срещу жена и се мислят за голямата работа. Поне като скачате на някого - скачайте на такъв, който ви в е категорията, а не на по-слабият, на чиито гръб искате да се направите на мъже, неуспешно при това.
Сподели в други сайтове

Че ти не си спирал да ходиш след мен... Е, поигра го безразличен, след като няколко човека ти казаха, че съм ти бръкнала някъде и не си добре, но бързо те извадих от тази роля. :Vishenka_05:

Бъди естествен!

Усетих, че изпитваш остра нужда и от моето внимание и реших да удовлетворя зова ти за помощ! Да не вземеш пак да се направиш, че напускаш форума, докато продължаваш да висиш денонощно в него!

Сподели в други сайтове

Единственото, което можеш да пуснеш, са газове! :3fdb8960598fa63e:

Инак, виждам, че ви е скучно без мен. Радвам се, че съм тема на разговор! Продължавайте!

Мисля, че съм те виждал преди. :D
1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Очевидно не можеш да четеш - забранени са и коментари за членовете на семейството.

А при вас е и непрекъснато!

Преди членовете на семейството е забранено обсъждането на сексуалната ориентация на форумнците, но ти вече прокълна половината форум по тоя параграф.

Събрали се 5-ма "мъже", играещи го мутра от Горнобатско село, срещу жена и се мислят за голямата работа. Поне като скачате на някого - скачайте на такъв, който ви е категорията, а не на по-слабия, на чиито гръб искате да се направите на мъже, неуспешно при това.

Ние сме съвременни мъже и не дискримираме по полов признак, за разлика от теб.

Сподели в други сайтове

Преди членовете на семейството е забранено обсъждането на сексуалната ориентация на форумнците, но ти вече прокълна половината форум по тоя параграф.

Ние сме съвременни мъже и не дискримираме по полов признак, за разлика от теб.

Вие сте едни хора, които с ръка на сърцето - не мога да нарека мъже. А за съвременни - си прав, съвременността е наситена с простотия, нисък интелект, злоба, завист, кич, евтиния...

Сподели в други сайтове

Вие сте едни хора, които с ръка на сърцето - не мога да нарека мъже. А за съвременни - си прав, съвременността е наситена с простотия, нисък интелект, злоба, завист, кич, евтиния...

Ще те помоля да не проектираш собствения си образ върху мен или други форумци. Запази тези качества за себе си.

Сподели в други сайтове

Ще те помоля да не проектираш собствения си образ върху мен или други форумци. Запази тези качества за себе си.

Твоите молби можеш да ги отправяш единствено към Девата от Гуадалупе, но и там едвали ще бъдат чути. Някакси не ми се вписва ти да комуникираш с мен, както се казва къде си ти, къдееееееееееееееее съм аз.

Сподели в други сайтове

Спрете да спамите и в тази тема! Превърнахте целия форум в кочина... Провинилите се имат проценти и предупреждение. Никой не пазя и при положение че повечето банове и наказания на хората за които намеквате са точно от мен тезата ви пропада.

Коментирането на сексуалната ориентация също е забранено, но Янева на доста пъти го правеше, а дори не и дадох проценти. Това защо не се отбелязва?

:roll1:

Вицът на деня!

Сподели в други сайтове

Твоите молби можеш да ги отправяш единствено към Девата от Гуадалупе, но и там едвали ще бъдат чути. Някакси не ми се вписва ти да комуникираш с мен, както се казва къде си ти, къдееееееееееееееее съм аз.

Така. Радвай се, че отскоро падам до твойто ниво да си разменям чат пат някоя приказка с теб, че на твойта дружка не и остава време за което, а изглеждаш самотен.

Спрете да спамите и в тази тема! Превърнахте целия форум в кочина... Провинилите се имат проценти и предупреждение. Никой не пазя и при положение че повечето банове и наказания на хората за които намеквате са точно от мен тезата ви пропада.

Коментирането на сексуалната ориентация също е забранено, но Янева на доста пъти го правеше, а дори не и дадох проценти. Това защо не се отбелязва?

Щото иначе не може да се прави на жертва, що.

Сподели в други сайтове

Ех,Янева,заради теб вече не съм в устите на кръг "Мисъл".. :girl_cry2: . И аз като Андреа бързо угаснах,но скоро ще измисля нов скандал,с който да разтреса форума :3fdb8960598fa63e:

Моля? Ти си икона по повод скандализирането. Твоят скандал беше гениален. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Моля? Ти си икона по повод скандализирането. Твоят скандал беше гениален. :Vishenka_05:

Ревнуваш, че вече толкова не си център на внимание, че чак новата ти дружка няма време да ти отдели да си кажете две приказки?

Сподели в други сайтове

Така. Радвай се, че отскоро падам до твойто ниво да си разменям чат пат някоя приказка с теб, че на твойта дружка не и остава време за което, а изглеждаш самотен.

Евтините ти провокациики на ниво кебабчийницата на краен квартал в Пловдив, пред мен не вървят. А твоето мнение само ме стимулира да продължавам да бъда на върха, защото го искам и го мога! (Глория) :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Евтините ти провокациики на ниво кебабчийницата на краен квартал в Пловдив, пред мен не вървят. А твоето мнение само ме стимулира да продължавам да бъда на върха, защото го искам и го мога! (Глория) :3fdb8960598fa63e:

Елементарното ти поведение и опити да оригиналничиш бледнеят дори пред лично твоите изцепки от преди 3 месечната почивка. Нещо си изгубил форма май, щом се остави на плоската лицемерка да окупира топ-позицията ти скандалджийка на форума и да обере цялото хорско внимание.

Приеми трансфера във В група или се вземи в ръце, щото да играеш ролята на клакьорка не ти отива. Твърде ефтино идваш и ти е под нивото, но решението си е твое.

Сподели в други сайтове

Естествено! Следващото ми висше ще е ПР,имам дарба. Месеци след този скандал някой по-изостанал в аргументите още се опитва да ме засегне,но неуспешно.Поне знам,че целта ми е била постигната. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Естествено! Следващото ми висше ще е ПР,имам дарба. Месеци след този скандал някой по-изостанал в аргументите още се опитва да ме засегне,но неуспешно.Поне знам,че целта ми е била постигната. :Vishenka_05:

Запиши се при Руневски, тамън ша спестиш някой леф и ша научиш повече от прашасалите професори в някой университет.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...