Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Запиши се при Руневски, тамън ша спестиш някой леф и ша научиш повече от прашасалите професори в някой университет.

То ми е вродено.Не се знае аз ли ще ги уча или те мен. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Елементарното ти поведение и опити да оригиналничиш бледнеят дори пред лично твоите изцепки от преди 3 месечната почивка. Нещо си изгубил форма май, щом се остави на плоската лицемерка да окупира топ-позицията ти скандалджийка на форума и да обере цялото хорско внимание.

Приеми трансфера във В група или се вземи в ръце, щото да играеш ролята на клакьорка не ти отива. Твърде ефтино идваш и ти е под нивото, но решението си е твое.

Ако си ползваше устата за нещо по-полезно, отколкото тези скалъпени редове, изпити със злоба и лоша енергия - щеше да бъдеш по-щастлив и по-малко зависим от хорското мнение, от Рамания и прочие. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ако си ползваше устата за нещо по-полезно, отколкото тези скалъпени редове, изпити със злоба и лоша енергия - щеше да бъдеш по-щастлив и по-малко зависим от хорското мнение, от Рамания и прочие. :3fdb8960598fa63e:

Пак преоткриваш себе си в моите постове.

Ти вземи си ползвай клавиатурата за нещо по-полезно - като примерно да си върнеш трона от наглата узурпаторка.

Или си е закачила топките ти вместо обеци, да вървиш по нея да и играеш последна дупка на кавала?

Сподели в други сайтове

Пак преоткриваш себе си в моите постове.

Ти вземи си ползвай клавиатурата за нещо по-полезно - като примерно да си върнеш трона от наглата узурпаторка.

Или си е закачила топките ти вместо обеци, да вървиш по нея да и играеш последна дупка на кавала?

Ще последвам народната мисъл - "По-умният отстъпва", бих добавил и по-добрият. Отново евтини като употребена толетна хартия опити за интрига между мен и Яни. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Естествено! Следващото ми висше ще е ПР,имам дарба. Месеци след този скандал някой по-изостанал в аргументите още се опитва да ме засегне,но неуспешно.Поне знам,че целта ми е била постигната. :Vishenka_05:

Просто си изяждат ноктенцата, с кал под тях, че не са се сетили те първо! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ще последвам народната мисъл - "По-умният отстъпва", бих добавил и по-добрият. Отново евтини като употребена толетна хартия опити за интрига между мен и Яни. :3fdb8960598fa63e:

Ако беше толкова добър, нямаше да абдикираш толкова лесно от лидерството на форума в ползата на твърде ефтиното ти копие. Но твоя воля.

Сподели в други сайтове

На Денис е първо, защо?

Защото Денис каза, че имал вече едни проценти. А на Докето вчера май му даде също. :D

Ти ли разчисти темата с церемонията или стереото? :(

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Защото Денис каза, че имал вече едни проценти. А на Докето вчера май му даде също. :D

Ти ли разчисти темата с церемонията или стереото? :(

Денис преди имаше бан заради това го каза. Не съм чистила нищо аз.

Сподели в други сайтове

Ако беше толкова добър, нямаше да абдикираш толкова лесно от лидерството на форума в ползата на твърде ефтиното ти копие. Но твоя воля.

Значи признаваш, че аз съм реалният "Потребител на годината" :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Значи признаваш, че аз съм реалният "Потребител на годината" :3fdb8960598fa63e:

Нали беше по-умния, по-добрия и забравих вече?

Мне, реалния "Потребител на годината" нямаше да остави вчера появила се узурпаторка да му изкопира темата, да направи за посмешище запазената му марка "Напускам форума", че чак и плюсчета да и раздава за което.

Сори.

Сподели в други сайтове

Нали беше по-умния, по-добрия и забравих вече?

Мне, реалния "Потребител на годината" нямаше да остави вчера появила се узурпаторка да му изкопира темата, да направи за посмешище запазената му марка "Напускам форума", че чак и плюсчета да и раздава за което.

Сори.

+1

Сподели в други сайтове

Нагласена работа. Преди да се появи негледащата детето си, никой не се сещаше за бозите на Ивана.

Анелия и Емилия са победители.

Отново се споменава детето ми, след предупреждението!

Сподели в други сайтове

Отново се споменава детето ми, след предупреждението!

В случая е остро на място коментара - от последните 24 часа, 23 си тука, от които последните 4 - нон стоп. Нормално е да сме притеснени за благосъстоянието на хлапето. Редно е да ни осведомиш какво се случва с него, за да може да отделим подобаващото време на изкопираната ти церемония.

Сподели в други сайтове

Абе хора, наистина е тъпо да се говори за неща извън форума. И аз съм го правила и не съм била права. Достатъчно простотии се пишат тук, има достатъчно за какво да се хване човек, но недейте за външни неща, които наистина могат да жегнат някого - заболявания, деца, сексуална ориентация и прочие.

Сподели в други сайтове

Абе хора, наистина е тъпо да се говори за неща извън форума. И аз съм го правила и не съм била права. Достатъчно простотии се пишат тук, има достатъчно за какво да се хване човек, но недейте за външни неща, които наистина могат да жегнат някого - заболявания, деца, сексуална ориентация и прочие.

Когато тя се замисли малко, тогава ще спрем и ние. Все ми е тая за съществуването й, но тя е пасивно агресивна към 80% от потребители и провокира скандали със заобиколни обиди, а после търси правосъдие.

Сподели в други сайтове

И аз смятам, че е тъпо, но всъщото време госпожата има склонността да търси наказания за чуждите прегрешения - и сгазилите лука ги получават - без да отчита собственото си минаване на всякакви граници!

В случая Докето и Денис имат наказания, а за изцепките на Янева - нищо. И има наглостта да обвинява Стела в пристрастия, чадъри и прочее, докато на нея и се разминава всичко.

Сподели в други сайтове

Когато тя се замисли малко, тогава ще спрем и ние. Все ми е тая за съществуването й, но тя е пасивно агресивна към 80% от потребители и провокира скандали със заобиколни обиди, а после търси правосъдие.

За това съм съгласна с теб, както и смятам, че това, което си написал, не е обида за външен човек, а квалификация за самата нея. Но говоря принципно, излишно е.

Сподели в други сайтове

Голямо спане досега. Умората си каза думата. Слушам сега и новия албум на Toni Braxton- само 8 песни е.

Има ли яки? Коя се очертава като най-добра да я преслушам?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...