Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Голямо спане досега. Умората си каза думата. Слушам сега и новия албум на Toni Braxton- само 8 песни е. Сериозно. Къде можем да го чуем? Междудругото Рики продължава да не е взел нито една награда от форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 В анти-наградите може да има по-голям шанс Рикшата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 В анти-наградите може да има по-голям шанс Рикшата SG иска да прави world поп-награди. Внезапно почнах да одобрявам идеята, нека го подкрепим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ау, модераторката си размърдала задника, да не повярва човек, да не дойде Коледа?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сериозно. Къде можем да го чуем? Междудругото Рики продължава да не е взел нито една награда от форума. В Spotify естесттвено. https://open.spotify.com/album/1nmxUznbVkZorzeY4olXco Има 2 бързи. Имат хубави текстове. Като клип, Фиебре не се развива добре, но като песен е в топ 10 в латино раздела на Билборд, а във Вегас като я пее, хората я пеят откачат. Гледанията май нямат значение, когато хората пеят песента. Хубав е албума на Бракстън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лилиотан и Дениз спрете се вече. кво искате от Янева :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лилиотан и Дениз спрете се вече. кво искате от Янева :mf_surrender: Изповядвам българска вяра и да ме наричат с турски имена за мен е обида. Стела, слагай проценти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сефте да не осера аз някоя тема. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лилиотан и Дениз спрете се вече. кво искате от Янева :mf_surrender: Я се разкарай оттука с тая камера ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Ау, модераторката си размърдала задника, да не повярва човек, да не дойде Коледа?! Каза го този, който ме агитираше да не се отказвам от правата си, защото много добре си върша работата и ми казваше колко добър мод съм :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Страхотен е албума на Тони Бракстън- за любов, изневери. И на испански е хубава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Каза го този, който ме агитираше да не се отказвам от правата си, защото много добре си върша работата и ми казваше колко добър мод съм :1000 (29): Отказвай се! Знаеш ли колко е яко да не си мод?!? Няма ЛС-та, мрънкане, молби, оплаквания, мазнене и плюене... Така или иначе не можеш да угодиш на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Отказвай се! Знаеш ли колко е яко да не си мод?!? Няма ЛС-та, мрънкане, молби, оплаквания, мазнене и плюене... Така или иначе не можеш да угодиш на всички. Почина ли си от тези неща? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Страхотен е албума на Тони Бракстън- за любов, изневери. Супер е. Не бях установявал, че ми е залипсвала, скоро не се бях сещал за нея, но винаги ме е кефела. Явно продължава да е голяма сила, нищо че сме я позабравили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Почина ли си от тези неща? Да, сега мога да се възмущавам отстрани как 3-4ма човека прецакват форума. Но и не чета Скандалите и влизам по-рядко. Определено е по-ненатоварващо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Съжалявам, че те срещнах Просто трябваше да си тръгна Съжалявам, че те оставих В моя живот и те накарах да останеш Аз знаех, че ще има нов албум, но не знаех датата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Супер е. Не бях установявал, че ми е залипсвала, скоро не се бях сещал за нея, но винаги ме е кефела. Явно продължава да е голяма сила, нищо че сме я позабравили. Ами да си поздравим тогава: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Да, сега мога да се възмущавам отстрани как 3-4ма човека прецакват форума. Но и не чета Скандалите и влизам по-рядко. Определено е по-ненатоварващо. :1000 (29): А преди не го ли забелязваше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Каза го този, който ме агитираше да не се отказвам от правата си, защото много добре си върша работата и ми казваше колко добър мод съм :1000 (29): Удобно си извърташ фактите, много добре знаеш, че го казах в период, в които ти не ме "модерираше". Като гледам ти щеше да се отказваш от правата си, ама ... само на думи, както всичко останало при теб. Не ме цитирай, не желая да контактувам с теб и нямам търпение за деня, в който ще ти падне маската и всички ще видят истинското ти лице! А той наближава, колкото и да се опитваш да "клечиш" на всички едновременно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ами да си поздравим тогава: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Удобно си извърташ фактите, много добре знаеш, че го казах в период, в които ти не ме "модерираше". Като гледам ти щеше да се отказваш от правата си, ама ... само на думи, както всичко останало при теб. Не ме цитирай, не желая да контактувам с теб и нямам търпение за деня, в който ще ти падне маската и всички ще видят истинското ти лице! А той наближава, колкото и да се опитваш да "клечиш" на всички едновременно. По-добре стига ти клеча на узурпаторката, че стана за смях на целия форум. Поне тая част дето още ти обръща внимание, тоест аз и настанилата се в твоя трон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По-добре стига ти клеча на узурпаторката, че стана за смях на целия форум. Поне тая част дето още ти обръща внимание, тоест аз и настанилата се в твоя трон. Аз, ако бях за смях, нямаше да се пънете след мен като полети с горящ восък или да използвате глаголи и изрази, които аз съм употребил преди вас. Никога не съм целял да съм любимец на най-ниската прослойка на обществената пирамида! Нека клечащите не се чудят що после им е зле, от толкова клечене е нормално да те заболи гръбнака! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Удобно си извърташ фактите, много добре знаеш, че го казах в период, в които ти не ме "модерираше". Като гледам ти щеше да се отказваш от правата си, ама ... само на думи, както всичко останало при теб. Не ме цитирай, не желая да контактувам с теб и нямам търпение за деня, в който ще ти падне маската и всички ще видят истинското ти лице! А той наближава, колкото и да се опитваш да "клечиш" на всички едновременно. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Събуждам се сутрин и съм сама Тъжна и толкова депресирана, откакто си тръгна Мразя да мисля, че се усмихваш с някоя друга И знам, че никога повече няма да ме обичаш И се опитвам да се преструвам, че всичко е наред Че аз се справям по-добре без теб По-трудно и по-трудно всеки ден Но аз просто се опитвам да го направя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари