Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз, ако бях за смях, нямаше да се пънете след мен като полети с горящ восък или да използвате глаголи и изрази, които аз съм употребил преди вас. Никога не съм целял да съм любимец на най-ниската прослойка на обществената пирамида! Нека клечащите не се чудят що после им е зле, от толкова клечене е нормално да те заболи гръбнака! Много бързо е почнал да те боли гръбнака нещо, новата ти господарка толкова ли изкъсо те държи, та толкоз клечане. Всъщност не ми отговаряй, не искам да навлизам в личното ти пространство. Как беше, аз като по-умен, добър и ентелегентен ще отстъпя, щом ти харесва да си изтривалката на Янева - лошо няма. Много хора обичат да бъдат доминирани, а аз одобрявам желанието за себеоткриване и усъвършенстване. Спирам комуникация с теб, щото нямам намерение да търся позволението на госпожата за целта. Извинявай, ако съм ти навлякъл наказание с днешните ми излияния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 А преди не го ли забелязваше? Кой прецаква форума ли? Забелязвах го, до един момент се опитвах да направя нещо, но загубих желание и не виждах смисъл. Аз съм човек, който си преценя 'битките', които води. Тази за мен не си струва. Да си модератор в този форум е наказание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Кой прецаква форума ли? Забелязвах го, до един момент се опитвах да направя нещо, но загубих желание и не виждах смисъл. Аз съм човек, който си преценя 'битките', които води. Тази за мен не си струва. Да си модератор в този форум е наказание. Радвам се че сега се чувстваш добре и си доволна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Много бързо е почнал да те боли гръбнака нещо, новата ти господарка толкова ли изкъсо те държи, та толкоз клечане. Всъщност не ми отговаряй, не искам да навлизам в личното ти пространство. Как беше, аз като по-умен, добър и ентелегентен ще отстъпя, щом ти харесва да си изтривалката на Янева - лошо няма. Много хора обичат да бъдат доминирани, а аз одобрявам желанието за себеоткриване и усъвършенстване. Спирам комуникация с теб, щото нямам намерение да търся позволението на госпожата за целта. Извинявай, ако съм ти навлякъл наказание с днешните ми излияния. Ох, дано поне имаш голям и хубав член! Някакси системата ти - да използваш моите думи срещу мен, не върви и толкова видно всичко е изсмукано от пръстите. Янева е силна жена, индивидуалист, за мен е чест да комуникирам с такъв човек. Ти можеш да отидеш да си избършеш лигите в чоропогащника на Стела, която освен пасивност - друго не показва, а и "клечене", съжалявам, забравих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Tони Бракстън е разведена след 12 години брак, на 50 години е в момента, а не й личат и е сгодена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Ох, дано поне имаш голям и хубав член! Някакси системата ти - да използваш моите думи срещу мен, не върви и толкова видно всичко е изсмукано от пръстите. Янева е силна жена, индивидуалист, за мен е чест да комуникирам с такъв човек. Ти можеш да отидеш да си избършеш лигите в чоропогащника на Стела, която освен пасивност - друго не показва, а и "клечене", съжалявам, забравих. Сори, но за мен не е връх да си показвам силата в чалга форум, аз не съм като вас, моето поле за изява е реалния живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сори, но за мен не е връх да си показвам силата в чалга форум, аз не съм като вас, моето поле за изява е реалния живот. Аз не си спомням да съм те цитирал и да съм искал твоето мнение относно коментара ми. "Нас"-" вас" комформизма продължава и тук, скука, айде другия път с нещо по-оригинално и неклиширано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Тони Бракстън и тя има лупус като Селена Гомез. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз не си спомням да съм те цитирал и да съм искал твоето мнение относно коментара ми. "Нас"-" вас" комформизма продължава и тук, скука, айде другия път с нещо по-оригинално и неклиширано. По- ниско не можеш да паднеш! Съжалявам те! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сори, но за мен не е връх да си показвам силата в чалга форум, аз не съм като вас, моето поле за изява е реалния живот. Като нямат реален живот, няма как да осъзнаят. Остави ги да избиват комплекси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Като нямат реален живот, няма как да осъзнаят. Остави ги да избиват комплекси. Поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лично аз дигам ръце, Смит получи блокаж преди малко, и без друго ми е дискомфортно да си пиша с него без позволението на господарката му. Самата господарка ше го получи след малко, ша изгледам докрай резилището и това ще е. И аз седя кисна нон-стоп от цифра часове тука вече, ама никой не дондуркам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Поздрав :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По- ниско не можеш да паднеш! Съжалявам те! А-у, а очаквах да се представиш в пълен блясък, с целия си набор от каруцарски думи. Пак изпусна шанса да блеснеш на нечий чужд гръб. Радвам се, че Леличката от Равадиново ме е блокирала, това само показва нейното безсилие пред моята величествена личност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 7 Грамита има, като едно от тях е за нов изпълнител, а последното й Грами е от 2015 за предпоследния й албум. Не е като да не е била оценена. Има Грамита и за "He Wasn't Man Enough" Best Female R&B Vocal Performance и за "Un-Break My Heart-Best Female Pop Vocal Performance. Само не знам защо MTV не са й дали награди, а само номинации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 7 Грамита има, като едно от тях е за нов изпълнител, а последното й Грами е от 2015 за предпоследния й албум. Не е като да не е била оценена. Има Грамита и за "He Wasn't Man Enough" Best Female R&B Vocal Performance и за "Un-Break My Heart-Best Female Pop Vocal Performance. Само не знам защо MTV не са й дали награди, а само номинации. Е не е точно МТВ певица, въртяха я, ма не помня да е била чак толкоз популярна там. Spanish Guitar и била най-емблематичната песен в Бразилия, били я включили в саунтрака на някъв сериал и така - счупила се от популярност, и то май няколко години след редовната и премиера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е не е точно МТВ певица, въртяха я, ма не помня да е била чак толкоз популярна там. Spanish Guitar и била най-емблематичната песен в Бразилия, били я включили в саунтрака на някъв сериал и така - счупила се от популярност, и то май няколко години след редовната и премиера. Това е много хубава песен. Аз не знаех,че тя знае испански, макар че пее на испански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Това е много хубава песен. Аз не знаех,че тя знае испански, макар че пее на испански. Песента е разкошна определено. За испанския - има един куплет там по принцип, изцяло испански вариант не намирам. А бях убеден, че има поради няква причина. В сериала не знам баш какво са сложили, та е станало такъв хит. Ама от латино сериали ми е много трудно да намирам песни, навремето бях търсил на една изпълнителка, и никъде нищо не намерих, така и не си обясних защо. Освен че хич не знам испански, а търсих по английски сайтове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Песента е разкошна определено. За испанския - има един куплет там по принцип, изцяло испански вариант не намирам. А бях убеден, че има поради няква причина. В сериала не знам баш какво са сложили, та е станало такъв хит. Ама от латино сериали ми е много трудно да намирам песни, навремето бях търсил на една изпълнителка, и никъде нищо не намерих, така и не си обясних защо. Освен че хич не знам испански, а търсих по английски сайтове Unbreak my heart има испанска версия: И лека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Unbreak my heart има испанска версия: И лека. Има да. Аз за Spanish Guitar казвах, че има един куплет, а бях убеден, че има вариант изцяло на испански. Из нета пише, че Тони не знае испански, но много харесвала езика и затова била записала испанска версия на Unbreak My Heart. лека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Има да. Аз за Spanish Guitar казвах, че има един куплет, а бях убеден, че има вариант изцяло на испански. Из нета пише, че Тони не знае испански, но много харесвала езика и затова била записала испанска версия на Unbreak My Heart. лека. В коментарите на новия й клип казват, че говори гладко испански. Превода на "Испанската китара"- много красив клип https://www.vbox7.com/play:736f260f Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лично аз дигам ръце, Смит получи блокаж преди малко, и без друго ми е дискомфортно да си пиша с него без позволението на господарката му. Самата господарка ше го получи след малко, ша изгледам докрай резилището и това ще е. И аз седя кисна нон-стоп от цифра часове тука вече, ама никой не дондуркам ... Още ли се занимавате с него? Отвсякъде съм го блокирал. Само ми гледа профила.. Просто спрете да го отразявате този... Имам желание да стана модератор... къде да си пусна кандидатурата :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Още ли се занимавате с него? Отвсякъде съм го блокирал. Само ми гледа профила.. Просто спрете да го отразявате този... Имам желание да стана модератор... къде да си пусна кандидатурата :1000 (29): Оооо, любов.... здравей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Оооо, любов.... здравей! Сексиии Как си? Какво правиш? Взе ли изпита? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари