Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Имам дарби на психолог и съм си направил психопортрет на почти всички тук,затова и раздавам такива квалификации,явно се оказвят и верни,щом така се палите. Ало психолога колко вкара в правия път? Боли те когато всички са срещу теб. Не си ли задаваш въпроса "Къде сбърках?" И твоето не е психо атаки а защитна реакция. Първо настрои мъжката част срещу теб, сега и женската. Гордея се с теб! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Simeonova, на колко години си? Не се заяждам, интересно ми е. И коя зодия си наистина? Габииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ало психолога колко вкара в правия път? Боли те когато всички са срещу теб. Не си ли задаваш въпроса "Къде сбърках?" И твоето не е психо атаки а защитна реакция. Първо настрои мъжката част срещу теб, сега и женската. Гордея се с теб! :1000 (29): Оф,ето го поредното дъно.Още от самото начало Дойката започна да се заяжда с мен,а след това и останалите от бандата му лесно манипулируеми и реших,че трябва да се защитавам,все пак не съм се намерил на улицата.Подобни въпроси не си задавам,защото нито съм дошъл тук да си търся приятели,нито нищо.Мразете ме,коментирайте ме правете каквото искате,все пак хората различни от стадото винаги са в чуждите усти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Оф,ето го поредното дъно.Още от самото начало Дойката започна да се заяжда с мен,а след това и останалите от бандата му лесно манипулируеми и реших,че трябва да се защитавам,все пак не съм се намерил на улицата.Подобни въпроси не си задавам,защото нито съм дошъл тук да си търся приятели,нито нищо.Мразете ме,коментирайте ме правете каквото искате,все пак хората различни от стадото винаги са в чуждите усти. Продължаваш ли да поддържаш фалшивия си профил в Инстаграм? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Продължаваш ли да поддържаш фалшивия си профил в Инстаграм? Не,отдавна го изтрих.Постигнах целта си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не,отдавна го изтрих.Постигнах целта си. Ти сега си ме последвал от нов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ти сега си ме последвал от нов. Не поддържам други иг профили освен истинския ми,а в него те нянам,така че не знам какви конспирации правите пак😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не поддържам други иг профили освен истинския ми,а в него те нянам,така че не знам какви конспирации правите пак😀 Защо си мислиш че поддържам отношения с някой от тук? Забелязвам няколко фейк профила, а ти си спец. в тая област. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Защо си мислиш че поддържам отношения с някой от тук? Забелязвам няколко фейк профила, а ти си спец. в тая област. Не знам и не ме и интересува ппц дали комуникираш с някого оот тук извън Рамания,но не си мисли,че ще си правя 183728 фейк профила,за да следя някого от тук,не съм влюбен.😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не знам и не ме и интересува ппц дали комуникираш с някого оот тук извън Рамания,но не си мисли,че ще си правя 183728 фейк профила,за да следя някого от тук,не съм влюбен.😀 Обсебването е по-лошо от влюбването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Обсебването е по-лошо от влюбването. Още по-малко пък съм и обсебен от тукашните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Още по-малко пък съм и обсебен от тукашните. Ако беше така, нямаше цял живот да си измисляш за да впечатлиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ако беше така, нямаше цял живот да си измисляш за да впечатлиш. Животът ми не е Рамания,за да си прекарвам дните в мислене как да впечатлявам хората тук.Реших да се завърна ударно и успях,не мога да ви виня,че всички се вързахте и ми играете по свирката все още.Аз каквото поискам в живота го постигам,а не живея за Рама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Когато Яница имаше хубави песни: Жадни устни в твойте ще впия и докрай ще разпаля страста, като някава дива стихия твоя свят ще разбия сега.(2) Адски ме привличаш знаеш ли, oгън в кръвта ми палиш ти, имаш си компания сега, но какво от това. Не издържам вече разбери, страх ме е от себе си дори... Тази там до теб разкарай я и при мен ти ела... Жадни устни в твойте ще впия и докрай ще разпаля страста, като някава дива стихия твоя свят ще разбия сега. Адски ме привличаш знаеш ли, oгън в кръвта ми палиш ти, тялото ми пак за теб крещи... ето идвам сама. Знам че искаш същото и ти, виждам го в твоите очи. Хайде изпрати я и ела изживей с мен мига... Жадни устни в твойте ще впия и докрай ще разпаля страста, като някава дива стихия твоя свят ще разбия сега.(4) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Обсебването е по-лошо от влюбването. Влюбен е в очите ти сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Божеее... ама тези с фалшивите самоличности как си вярвате не е истина.... Били всички му се вързали и играли по свирката?? А издигнаха ли ти олтар нещо, да те боготворят? Всичките дето се правите на други, сте един дол дренки.. Толкова си вярвате миличките, а ако бяхте толкова велики, нямаше да се криете зад други самоличности. И оная Анелле, побъркана, цял филм си беше създала милата. Та мутри, та охрани, та едни профилни снимки тук. И накрая всички ви разкриват какви смешници сте в живота и колко сте жалки. Защото, ако не бяхте, то нямаше да се представяте за други. Вие ставате за смях. Само и единствено вие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Божеее... ама тези с фалшивите самоличности как си вярвате не е истина.... Били всички му се вързали и играли по свирката?? А издигнаха ли ти олтар нещо, да те боготворят? Всичките дето се правите на други, сте един дол дренки.. Толкова си вярвате миличките, а ако бяхте толкова велики, нямаше да се криете зад други самоличности. И оная Анелле, побъркана, цял филм си беше създала милата. Та мутри, та охрани, та едни профилни снимки тук. И накрая всички ви разкриват какви смешници сте в живота и колко сте жалки. Защото, ако не бяхте, то нямаше да се представяте за други. Вие ставате за смях. Само и единствено вие. Каза го тази,която е тотално отритната от мъжете,че се влюбва в момчетата тук.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Каза го тази,която е тотално отритната от мъжете,че се влюбва в момчетата тук.. Много съм отрината.. Много! Девствена съм все още.... понеже никой мъж не ме е искал ;( Не се прави на много знаещ, а иди си оправи зъбките. Че на живо, едва ли ще мине номера да показваш чужда самоличност. Жалкар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Много съм отрината.. Много! Девствена съм все още.... понеже никой мъж не ме е искал ;( Не се прави на много знаещ, а иди си оправи зъбките. Че на живо, едва ли ще мине номера да показваш чужда самоличност. Жалкар Личи си,че си девствена определено,сигурно имаш и мустак ала някоя котка.Кофти ирония,мила.Аз зъбни проблеми нямам,имам перфектни зъби.Няма да ти падам на нивото да те обиждам,защото ще ми е под класата,но все пак това че вярваш на абсолютните глупости които се пишат тук за мен показва че мозъка ти е колкото на пиле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Влюбен е в очите ти сигурно. Сакън! Божеее... ама тези с фалшивите самоличности как си вярвате не е истина.... Били всички му се вързали и играли по свирката?? А издигнаха ли ти олтар нещо, да те боготворят? Всичките дето се правите на други, сте един дол дренки.. Толкова си вярвате миличките, а ако бяхте толкова велики, нямаше да се криете зад други самоличности. И оная Анелле, побъркана, цял филм си беше създала милата. Та мутри, та охрани, та едни профилни снимки тук. И накрая всички ви разкриват какви смешници сте в живота и колко сте жалки. Защото, ако не бяхте, то нямаше да се представяте за други. Вие ставате за смях. Само и единствено вие. Недей че ще впише още неща за теб в психологическия ти профил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Страшно яки песнички в дисковете ми дето съм записвала от Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Вината обща е,че с теб се влюбихме и не помислихме дори, че някой ще го заболи,от премълчани истини,превърнали се в лъжи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Оф,ето го поредното дъно.Още от самото начало Дойката започна да се заяжда с мен,а след това и останалите от бандата му лесно манипулируеми и реших,че трябва да се защитавам,все пак не съм се намерил на улицата.Подобни въпроси не си задавам,защото нито съм дошъл тук да си търся приятели,нито нищо.Мразете ме,коментирайте ме правете каквото искате,все пак хората различни от стадото винаги са в чуждите усти. Така 1. Никога не съм се заяждал с теб от самото начало ,знаеш. Почнах да се заяждам с теб от както ми намириса че си самозванко и се правиш на, който не си! 2. Аз тук приятели нямам, само познати. Единствения човек, с който потдържам отношения извън форума и го считам за приятел е Стела! Браво Арви смаза го! Имаш + от мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари