Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Така

1. Никога не съм се заяждал с теб от самото начало ,знаеш. Почнах да се заяждам с теб от както ми намириса че си самозванко и се правиш на, който не си!

2. Аз тук приятели нямам, само познати. Единствения човек, с който потдържам отношения извън форума и го считам за приятел е Стела!

Браво Арви смаза го! :Vishenka_05:

Имаш + от мен!

Поразрови се из Попфолк скандалите и ще видиш,че ти беше първият,който започна да ми опонира още от първият ми пост за Андреа,който бях написал там.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Simeonova, на колко години си? Не се заяждам, интересно ми е. И коя зодия си наистина?

На 21 съм,зодия Лъв.Защо питаш коя зодия съм наистина?Не бих излъгала за това :D

Сподели в други сайтове

Поразрови се из Попфолк скандалите и ще видиш,че ти беше първият,който започна да ми опонира още от първият ми пост за Андреа,който бях написал там.

Сега защо нападна Арви? Дори не те е цитирала точно теб. Как знаеш, че говори за теб? Това което и каза беше доста грубо от твоя страна. И пак си помислете колко човека тук се криете и не се показвате. Аз защо не се крия?

Сподели в други сайтове

Личи си,че си девствена определено,сигурно имаш и мустак ала някоя котка.Кофти ирония,мила.Аз зъбни проблеми нямам,имам перфектни зъби.Няма да ти падам на нивото да те обиждам,защото ще ми е под класата,но все пак това че вярваш на абсолютните глупости които се пишат тук за мен показва че мозъка ти е колкото на пиле.

Ти пък мустак... цяла брада имам....... Девствена съм :( Даже не знам какво е това момче? /само да не е някой като теб, че по-добре да си тегля ножа.../

Личи си на кой мозъка му е като на пиле. Аз поне не ползвам чужди самоличности и после да разправям как съм била велика за това... и че някой ми играл по свирката... 1000%20(29).gif че хората му направили комплимент колко добре изглежда /а те са го направили за момчето за което си представил/ и нашия си помислил, че наистина е за него :roll1:

И много открехнат се правиш за моя живот, чел недочел някакви неща :) Ако толкова беше наясно, щеше да знаеш, че който съм харесвала и искала винаги съм била с него. Съвсем друг е въпроса, че държа на хората изключително много и не пърхам от мъж на мъж.. Но извиняваййй! Ти си по-запознат с моя живот :)

Сакън!

Недей че ще впише още неща за теб в психологическия ти профил.

Ми като иска да става за смях още, да действа.

Сподели в други сайтове

На 21 съм,зодия Лъв.Защо питаш коя зодия съм наистина?Не бих излъгала за това :D

Питам. Тук нали си полуастрологически форум и си е интерес кой, каква зодия е. И дето така да се палиш.

Сподели в други сайтове

Питам. Тук нали си полуастрологически форум и си е интерес кой, каква зодия е. И дето така да се палиш.

Наистина много бързо паля,което не е много добре за мен,но когато те нападат по няколко човека наведнъж естествено,че ще се защитя..Който и да е мисля,че ще постъпи като мен

Сподели в други сайтове

Комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси комплекси

Ето така виждам мнението ти. Останалите неща,които написа за живота ти се отнасят изцяло и за моя живот.Как знаеш дали имам зъбни проблеми като не си ме виждала?

ПС: За мое щастие аз не се занимавам с откачени момичета като теб .

Сподели в други сайтове

Ето така виждам мнението ти. Останалите неща,които написа за живота ти се отнасят изцяло и за моя живот.Как знаеш дали имам зъбни проблеми като не си ме виждала?

ами само бог знае къв грозняк си. щом ползваш чужди снимки :)

Сподели в други сайтове

ами само бог знае къв грозняк си. щом ползваш чужди снимки :)

На мен поне не ми се налага да се занимавам с момчета/жени набори на баща ми,а имам шанс с млади агънца.Прави си изводите..

Сподели в други сайтове

Още от самото начало Дойката започна да се заяжда с мен,а след това и останалите от бандата му лесно манипулируеми и реших,че трябва да се защитавам,все пак не съм се намерил на улицата

Много правилно си го казал.Винаги конфликтите започват със заяждане от страна на подчертания и след това се намесват още хора.Като сме тука сме криви,като ни няма пак сме обсъждани.Защо да се ограничаваме да не отговаряме на нападки конкретно насочени към нас без грам провокация от наша страна?

Сподели в други сайтове

Много правилно си го казал.Винаги конфликтите започват със заяждане от страна на подчертания и след това се намесват още хора.Като сме тука сме криви,като ни няма пак сме обсъждани.Защо да се ограничаваме да не отговаряме на нападки конкретно насочени към нас без грам провокация от наша страна?

Да,човек,после мен ме изкарват злобен и конкретизиращ.Много ниско ниво.Дъно!

Сподели в други сайтове

На мен поне не ми се налага да се занимавам с момчета/жени набори на баща ми,а имам шанс с млади агънца.Прави си изводите..

Ти си един долен лъжец и измамник!

Сподели в други сайтове

Абе как все Дойчо ви е виновен на вас? Защото разкри някой неща ли? Ми като искаш му затвори устата и се покажи... но не го правиш. Когато се правиш на каквото не си получаваш такова отношение. Престанете да се занивавате с него. Кратко и ясно!

Сподели в други сайтове

Абе как все Дойчо ви е виновен на вас? Защото разкри някой неща ли? Ми като искаш му затвори устата и се покажи... но не го правиш. Когато се правиш на каквото не си получаваш такова отношение. Престанете да се занивавате с него. Кратко и ясно!

благодарение на Докето разбрахме за изрода Хрофл :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ти да не си му жена? Няма да те огрее мило,опитай с друг мъж от тук.Дойчо постоянно прави интриги и към мен,и към Симеонова,и към Слави.Ако беше безпристрастен модератор щяхте да накажете него,а не Смит.Заради такива като Дойчо форумът е станал една клоака и не влизат така любимите ви стари потребители.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...