xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 благодарение на Докето разбрахме за изрода Хрофл Изчезни,бе,гриндър фея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Абе как все Дойчо ви е виновен на вас? Защото разкри някой неща ли? Ми като искаш му затвори устата и се покажи... но не го правиш. Когато се правиш на каквото не си получаваш такова отношение. Престанете да се занивавате с него. Кратко и ясно! Виновен ми е на мен конкретно , защото винаги ме цитира след някой пост,който няма абсолютно никаква връзка с него , и се заяжда с мен. Както виждаш от последния ни конфликт не се занимавам с него,но ще е хубаво и той да се спре малко. Отговарям,защото си написала в множествено число за какво ни е виновен.Постави се на мое място и ще разбереш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ти да не си му жена? Няма да те огрее мило,опитай с друг мъж от тук.Дойчо постоянно прави интриги и към мен,и към Симеонова,и към Слави.Ако беше безпристрастен модератор щяхте да накажете него,а не Смит.Заради такива като Дойчо форумът е станал една клоака и не влизат така любимите ви стари потребители. Ти откъде си сигурен мен за какво ще ме огрее и какво искам аз? След като го предизвиквате няма да си мълчи. На кой съм жена си е моя работа. Ти като нямаш вина защо нападна Ружето само заради това че мнението и е различно от твойто? И мен да същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ти откъде си сигурен мен за какво ще ме огрее и какво искам аз? След като го предизвиквате няма да си мълчи. На кой съм жена си е моя работа. Ти като нямаш вина защо нападна Ружето само заради това че мнението и е различно от твойто? И мен да същото. Ружа ме нападна първа,за кой път трябвя да го повторя това? Върни си темата и виж. Така любимия ти Дойчо е провокатора,а не аз или Симеонова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ружа ме нападна първа,за кой път трябвя да го повторя това? Върни си темата и виж. Така любимия ти Дойчо е провокатора,а не аз или Симеонова. Това че си защити позицията не означава, че те е нападала. Да, любим ми е. Да се знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това че си защити позицията не означава, че те е нападала. Да, любим ми е. Да се знае. Е,жалко,да си беше харесла някое хетеро момче.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Е,жалко,да си беше харесла някое хетеро момче.. Ееее... тук няма 40 годишни, как да си харесам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ееее... тук няма 40 годишни, как да си харесам. Има-фокси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Виновен ми е на мен конкретно , защото винаги ме цитира след някой пост,който няма абсолютно никаква връзка с него , и се заяжда с мен. Както виждаш от последния ни конфликт не се занимавам с него,но ще е хубаво и той да се спре малко. Отговарям,защото си написала в множествено число за какво ни е виновен.Постави се на мое място и ще разбереш Да така е, а причината да го правя е, че още от ден първи дразниш АБСОЛЮТНО много и не мога да те ПОНАСЯМ! Мисля, че това е достатъчно. Кондомчо ще се разправя с теб скъпа ми Гаврилче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Всичко си ми ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Има-фокси. Не съм изпаднала до там да се занимавам с обвързани мъже. Фокси е зает. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не съм изпаднала до там да се занимавам с обвързани мъже. Фокси е зает. То всеки мъж над 40-50 който е необвързан или е тотален загубеняк,или е гей.Така че нямаш голям избор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 То всеки мъж над 40-50 който е необвързан или е тотален загубеняк,или е гей.Така че нямаш голям избор. Ееее това не е вярно. Пак определения без почва. И ти ще станеш на 50. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ееее това не е вярно. Пак определения без почва. И ти ще станеш на 50. Да, и като стана ще се държа адекватно за възрастта си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Да, и като стана ще се държа адекватно за възрастта си. Това исках да разбереш, че на тази въраст има хора, които се държат адекватно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Всичко си ми ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това исках да разбереш, че на тази въраст има хора, които се държат адекватно. Е,точно де.Нали спора ни преди няколко дни беше заради тези,които се държат неадекватно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 според мен женените мъже след 40 стават гейове, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ето ви един хубав 40+-годишен български мъж, да не говорите, че всички са виснали чичаци. Има си изключения. Не харесвам по-възрастни, но не може да слагате всички под един знаменател. Стига да не е педофилия, няма лошо да харесваш хора, с които имате голяма разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ето ви един хубав 40+-годишен български мъж, да не говорите, че всички са виснали чичаци. Има си изключения. Не харесвам по-възрастни, но не може да слагате всички под един знаменател. Стига да не е педофилия, няма лошо да харесваш хора, с които имате голяма разлика. Брей,наистина е хубав😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Брееей.. ще си променим мнението май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Има-фокси. Фокси е само на Камелия! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Брееей.. ще си променим мнението май. Една птичка лястовичка не прави. -Мария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Фокси е само на Камелия! :1000 (29): Жените тук се подмокрят от набори на Фокси,не знаеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Жените тук се подмокрят от набори на Фокси,не знаеш ли? Абе вие малоумни ли сте, Фокси е семеен има и деца те ми тръгнали да го предлага. Е сега ще му пиша да влезне да ви разкатае Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари