Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ето така виждам мнението ти. Останалите неща,които написа за живота ти се отнасят изцяло и за моя живот.Как знаеш дали имам зъбни проблеми като не си ме виждала? ПС: За мое щастие аз не се занимавам с откачени момичета като теб . то се вижда кой е откачения и комлексирания... Пази Боже от такава пародия на мъж като теб. И намери кой да говори за комплекси, дето го е срам да се покаже. И откачалката си ти психо. Това да използваш чужда самоличност и да се представяш за друг е присъщо за хора с психически отклонения. А за капак и писал на Денис как си постигнал целта и ги въртял всичките. Мишок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 то се вижда кой е откачения и комлексирания... Пази Боже от такава пародия на мъж като теб. И намери кой да говори за комплекси, дето го е срам да се покаже. И откачалката си ти психо. Това да използваш чужда самоличност и да се представяш за друг е присъщо за хора с психически отклонения. А за капак и писал на Денис как си постигнал целта и ги въртял всичките. Мишок. Доколкото знам това е чалга форум,а не форум за запознанства,така че нито съм длъжен да се показвам нито нищо.Аз комплекси за външен вид нямам,но ти явно имаш щом си падаш по момчета в чалга форуми,а не в реалния живот.Всяко твое изречение е с обида към мен,не че се засягам от пародия на жена като теб,но показва колко си ограничена и колко ти е умствения капацитет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Абе вие малоумни ли сте, Фокси е семеен има и деца те ми тръгнали да го предлага. Е сега ще му пиша да влезне да ви разкатае Като има деца да не би да е моногамен? :1000 (29): Общо прието е че 50 годишните се заглеждат повече по чужди жени. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Доколкото знам това е чалга форум,а не форум за запознанства,така че нито съм длъжен да се показвам нито нищо.Аз комплекси за външен вид нямам,но ти явно имаш щом си падаш по момчета в чалга форуми,а не в реалния живот.Всяко твое изречение е с обида към мен,не че се засягам от пародия на жена като теб,но показва колко си ограничена и колко ти е умствения капацитет. имаш имаш квазимодо си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 имаш имаш квазимодо си. Стига си се описвал.Шизофренията е лошо нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Стига си се описвал.Шизофренията е лошо нещо. Alexander Paunov ли беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Доколкото знам това е чалга форум,а не форум за запознанства,така че нито съм длъжен да се показвам нито нищо.Аз комплекси за външен вид нямам,но ти явно имаш щом си падаш по момчета в чалга форуми,а не в реалния живот.Всяко твое изречение е с обида към мен,не че се засягам от пародия на жена като теб,но показва колко си ограничена и колко ти е умствения капацитет. Само едно А за жена като мен.. може само и да мечтаеш да ти обърне внимание опитваш се нещо да ме засегнеш, ама не ти се получава. Но разбирам те, когато човек е грозен и прост, прибягва до чужда самоличност, да си проси комплименти които иначе не би получил. По-добре се приеми какъвто си. И има достатъчно хора от форума дето са ме виждали.. те да кажат дали съм такава каквото ме описваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Alexander Paunov ли беше На мен защо не даде минус? Защото не гласувах в умрялата класация ли? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Почивка за xroflx9. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Само едно А за жена като мен.. може само и да мечтаеш да ти обърне внимание опитваш се нещо да ме засегнеш, ама не ти се получава. Но разбирам те, когато човек е грозен и прост, прибягва до чужда самоличност, да си проси комплименти които иначе не би получил. По-добре се приеми какъвто си. И има достатъчно хора от форума дето са ме виждали.. те да кажат дали съм такава каквото ме описваш. Той Александър Паунски ако го набара ще му изправи усмивката Иии Габи е една от 5 те най красиви жени за мен във форума! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Почивка за xroflx9. Е, защо? Нека е забавно, нали ме обвиняват в интриганство. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Е, защо? Нека е забавно, нали ме обвиняват в интриганство. Тихо че тъкмо се завърна и ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Като има деца да не би да е моногамен? :1000 (29): Общо прието е че 50 годишните се заглеждат повече по чужди жени. Офф кво ли се занимавам? Накрая ще ви тегля сиктира и работата ще се оправи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 То всеки мъж над 40-50 който е необвързан или е тотален загубеняк,или е гей.Така че нямаш голям избор. Стига бе, направо ме закова на стената! Значи, ако не съм разведен, значи съм задръстеняк или педал, така ли? Всичките тези етикети губят смисъл пред всякакъв вид алкохол, поднесен с усмивка и висококалорично мезе. Това е нещото, с което можеш да впечатлиш мъж на 40-45, а не с мадами, на които им се ходи на дискотека на всяка цена. За това трябва талант, като персонала в "Palazzo - pizza bar & restaurant" в Несебър, където лятото барман бе Doketo и където една много вежлива келнерка предразположи трапезен тип като мен, да поръча половината меню и да си тръгне с подут корем. Освен това нали знаете, че след 45 болестите никога не са само една? Единственият начин да се излекуваш е да пиеш повече и да не мислиш за последиците. И сега внимавайте, няма да повтарям. Всяка вечер се налага да доплащам нещо в кръчмата я на дъщерята на колега, я на сина ми, я на синчето на съседите, я на атрофиралият пияница на входа. Намериха ми цаката. Само казват, чичо Фокс, ще черпиш ли едно малко? Или пияницата: - На гладен не се отказва братко, нали знаеш? И аз с това меко сърце, де ли обяснявам на такива като теб невежества, че представите за животът на 20, никак не е такъв, какъвто се оказва на 40-45. Ама кой да чете и слуша.... според мен женените мъже след 40 стават гейове, Като станеш на 40 ще го обсъдим допълнително. Сега немаш абер от понятие.... И какво имате против Стела и Ружето бре? :1000 (17): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Пак се разваля времето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Пак се разваля времето... Да си говорим сега за времето. :1000 (29): Дано да няма такива минуси за които дават и бързо да се стопля пак. Искам вече да сме март. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Офф кво ли се занимавам? Накрая ще ви тегля сиктира и работата ще се оправи С теб не сме се карали отдавна. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Да си говорим сега за времето. :1000 (29): Дано да няма такива минуси за които дават и бързо да се стопля пак. Искам вече да сме март. Оооо и аз искам да е поне март вече... дават го много лошо сега, направо ми се реве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Оооо и аз искам да е поне март вече... дават го много лошо сега, направо ми се реве. До тук зима не съм видял, смятах, че ще я избутаме така, но май идва. Много я мразя да замръзва водата на животинките и да трябва да я размразявам. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще кажеш, че съм абонирана за Никитата. Вчера в Замунда юи писал някой след като видял коментара ми за индийския филм "Половин приятелка". Писал ми, че филма е страхотен и е, с аз съм го гледала. И после ми писал, че съм красиво момиче и ми препоръчал друг нов индийски филм и ми пожелал приятно гледане. Аз днес му благодарих и му писах, че ще го гледам и че ми трябва за Версаче бг субтитри, той вика ще потърси и също ми писал, че се казва НИКИ и ми дал скайпа си, ако искам да си пишем. Какво е това нещо, все Никита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 До тук зима не съм видял, смятах, че ще я избутаме така, но май идва. Много я мразя да замръзва водата на животинките и да трябва да я размразявам. Горките и на мен ми е жал в студа да стоят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Горките и на мен ми е жал в студа да стоят... Кучетата ми над минус 5 влизат в гаража, котките ми в мазата а птиците в постройката, но водата им замръзва навсякъде. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кучетата ми над минус 5 влизат в гаража, котките ми в мазата а птиците в постройката, но водата им замръзва навсякъде. :1000 (29): Това е най-лошата част от зимата-начинът,по който се отразява на бездомните животни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Кучетата ми над минус 5 влизат в гаража, котките ми в мазата а птиците в постройката, но водата им замръзва навсякъде. :1000 (29): Ти как им я размразяваш? За колко животни се грижиш? :) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 За три бездомни котета преди време слагах вечер 2-3 шишета с вряла вода на мястото къде спяха.Става, колкото да преживеят най-критичните минусови часове от нощта. Сутрин топла попара задължително. Големи завалийчета са през зимата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари