Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Ето така виждам мнението ти. Останалите неща,които написа за живота ти се отнасят изцяло и за моя живот.Как знаеш дали имам зъбни проблеми като не си ме виждала?

ПС: За мое щастие аз не се занимавам с откачени момичета като теб .

:roll1: то се вижда кой е откачения и комлексирания...

Пази Боже от такава пародия на мъж като теб. И намери кой да говори за комплекси, дето го е срам да се покаже. И откачалката си ти психо. Това да използваш чужда самоличност и да се представяш за друг е присъщо за хора с психически отклонения. А за капак и писал на Денис как си постигнал целта и ги въртял всичките. Мишок.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

:roll1: то се вижда кой е откачения и комлексирания...

Пази Боже от такава пародия на мъж като теб. И намери кой да говори за комплекси, дето го е срам да се покаже. И откачалката си ти психо. Това да използваш чужда самоличност и да се представяш за друг е присъщо за хора с психически отклонения. А за капак и писал на Денис как си постигнал целта и ги въртял всичките. Мишок.

Доколкото знам това е чалга форум,а не форум за запознанства,така че нито съм длъжен да се показвам нито нищо.Аз комплекси за външен вид нямам,но ти явно имаш щом си падаш по момчета в чалга форуми,а не в реалния живот.Всяко твое изречение е с обида към мен,не че се засягам от пародия на жена като теб,но показва колко си ограничена и колко ти е умствения капацитет.

Сподели в други сайтове

Абе вие малоумни ли сте, Фокси е семеен има и деца те ми тръгнали да го предлага. Е сега ще му пиша да влезне да ви разкатае

Като има деца да не би да е моногамен? :1000 (29):

Общо прието е че 50 годишните се заглеждат повече по чужди жени. :D

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Доколкото знам това е чалга форум,а не форум за запознанства,така че нито съм длъжен да се показвам нито нищо.Аз комплекси за външен вид нямам,но ти явно имаш щом си падаш по момчета в чалга форуми,а не в реалния живот.Всяко твое изречение е с обида към мен,не че се засягам от пародия на жена като теб,но показва колко си ограничена и колко ти е умствения капацитет.

имаш имаш квазимодо си.

Сподели в други сайтове

Само едно

:roll1:

А за жена като мен.. може само и да мечтаеш да ти обърне внимание ;) опитваш се нещо да ме засегнеш, ама не ти се получава. Но разбирам те, когато човек е грозен и прост, прибягва до чужда самоличност, да си проси комплименти които иначе не би получил. По-добре се приеми какъвто си.

И има достатъчно хора от форума дето са ме виждали.. те да кажат дали съм такава каквото ме описваш.

Сподели в други сайтове

Само едно

:roll1:

А за жена като мен.. може само и да мечтаеш да ти обърне внимание ;) опитваш се нещо да ме засегнеш, ама не ти се получава. Но разбирам те, когато човек е грозен и прост, прибягва до чужда самоличност, да си проси комплименти които иначе не би получил. По-добре се приеми какъвто си.

И има достатъчно хора от форума дето са ме виждали.. те да кажат дали съм такава каквото ме описваш.

Той Александър Паунски ако го набара ще му изправи усмивката

Иии Габи е една от 5 те най красиви жени за мен във форума!

Сподели в други сайтове

Като има деца да не би да е моногамен? :1000 (29):

Общо прието е че 50 годишните се заглеждат повече по чужди жени. :D

Офф кво ли се занимавам? Накрая ще ви тегля сиктира и работата ще се оправи

Сподели в други сайтове

То всеки мъж над 40-50 който е необвързан или е тотален загубеняк,или е гей.Така че нямаш голям избор.

Стига бе, направо ме закова на стената! :bx: Значи, ако не съм разведен, значи съм задръстеняк или педал, така ли? :bo:

Всичките тези етикети губят смисъл пред всякакъв вид алкохол, поднесен с усмивка и висококалорично мезе. Това е нещото, с което можеш да впечатлиш мъж на 40-45, а не с мадами, на които им се ходи на дискотека на всяка цена. За това трябва талант, като персонала в "Palazzo - pizza bar & restaurant" в Несебър, където лятото барман бе Doketo и където една много вежлива келнерка предразположи трапезен тип като мен, да поръча половината меню и да си тръгне с подут корем. Освен това нали знаете, че след 45 болестите никога не са само една? Единственият начин да се излекуваш е да пиеш повече и да не мислиш за последиците. И сега внимавайте, няма да повтарям. Всяка вечер се налага да доплащам нещо в кръчмата я на дъщерята на колега, я на сина ми, я на синчето на съседите, я на атрофиралият пияница на входа. Намериха ми цаката. Само казват, чичо Фокс, ще черпиш ли едно малко? Или пияницата: - На гладен не се отказва братко, нали знаеш? И аз с това меко сърце, де ли обяснявам на такива като теб невежества, че представите за животът на 20, никак не е такъв, какъвто се оказва на 40-45. Ама кой да чете и слуша....

според мен женените мъже след 40 стават гейове,

Като станеш на 40 ще го обсъдим допълнително. Сега немаш абер от понятие....

И какво имате против Стела и Ружето бре? :1000 (17):

Сподели в други сайтове

Пак се разваля времето... :girl_cry2:

Да си говорим сега за времето. :1000 (29):

Дано да няма такива минуси за които дават и бързо да се стопля пак. Искам вече да сме март. :)

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Да си говорим сега за времето. :1000 (29):

Дано да няма такива минуси за които дават и бързо да се стопля пак. Искам вече да сме март. :)

Оооо и аз искам да е поне март вече... дават го много лошо сега, направо ми се реве.

Сподели в други сайтове

Оооо и аз искам да е поне март вече... дават го много лошо сега, направо ми се реве.

До тук зима не съм видял, смятах, че ще я избутаме така, но май идва. Много я мразя да замръзва водата на животинките и да трябва да я размразявам.

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Ще кажеш, че съм абонирана за Никитата. Вчера в Замунда юи писал някой след като видял коментара ми за индийския филм "Половин приятелка". Писал ми, че филма е страхотен и е, с аз съм го гледала.

И после ми писал, че съм красиво момиче и ми препоръчал друг нов индийски филм и ми пожелал приятно гледане.

Аз днес му благодарих и му писах, че ще го гледам и че ми трябва за Версаче бг субтитри, той вика ще потърси и също ми писал, че се казва НИКИ и ми дал скайпа си, ако искам да си пишем. Какво е това нещо, все Никита.

Сподели в други сайтове

До тук зима не съм видял, смятах, че ще я избутаме така, но май идва. Много я мразя да замръзва водата на животинките и да трябва да я размразявам.

Горките и на мен ми е жал в студа да стоят...

Сподели в други сайтове

Горките и на мен ми е жал в студа да стоят...

Кучетата ми над минус 5 влизат в гаража, котките ми в мазата а птиците в постройката, но водата им замръзва навсякъде. :1000 (29):

R.I.P.

Сподели в други сайтове

Кучетата ми над минус 5 влизат в гаража, котките ми в мазата а птиците в постройката, но водата им замръзва навсякъде. :1000 (29):

Това е най-лошата част от зимата-начинът,по който се отразява на бездомните животни :(

Сподели в други сайтове

Ти как им я размразяваш? За колко животни се грижиш? :) :)

Сподели в други сайтове

За три бездомни котета преди време слагах вечер 2-3 шишета с вряла вода на мястото къде спяха.Става, колкото да преживеят най-критичните минусови часове от нощта.

Сутрин топла попара задължително. Големи завалийчета са през зимата....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...