GSimeonova Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Кажете ми какво висше да запиша... Информатиката сякаш в днешно време ще ти бъде най-изгодна ако разбира се ти се отдава математиката.В нашия университет информатиците са вързани с математика до 4ти курс. Много хубава песен 1,5 милиарда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Кажете програма с която да свалям и аз песни от платените сайтове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Информатиката сякаш в днешно време ще ти бъде най-изгодна ако разбира се ти се отдава математиката.В нашия университет информатиците са вързани с математика до 4ти курс. Много хубава песен 1,5 милиарда Е,аз имам вкус,за разлика от повечето хора.Не се съмнявай в мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Е,аз имам вкус,за разлика от повечето хора.Не се съмнявай в мен. Ти пък още малко потърпи . Какво ти готвя ако знаеш само! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ти пък още малко потърпи . Какво ти готвя ако знаеш само! Ами давай.Отворен съм към още реклама.😁 Тъжен живот водиш Дойке,затова само аз и Симеонова сме ти в устата и явно има защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 ❤❤❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Така писах на Васил(гаджето на Ролф) на негов приятел и се оказа, че Васил бил хетеро и тоя и за това ни лъгал. Колко е нагъл само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Така писах на Васил(гаджето на Ролф) на негов приятел и се оказа, че Васил бил хетеро и тоя и за това ни лъгал. Колко е нагъл само. Ех,ех,Дойке,чак ме е жал вече колко асоциален и тъжен живот водиш.Нито някой приятел на Васил ще ти каже истината на човек който не познава,нито Васил,така че говори си,лоша реклама няма.😁 А и плюс това познавам всичките му приятели,винаги мога да поразпитам на кой си писал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ех,ех,Дойке,чак ме е жал вече колко асоциален и тъжен живот водиш.Нито някой приятел на Васил ще ти каже истината на човек който не познава,нито Васил,така че говори си,лоша реклама няма.😁 А и плюс това познавам всичките му приятели,винаги мога да поразпитам на кой си писал. Онзи, същият на който казваше, че имаш голи снимки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Онзи, същият на който казваше, че имаш голи снимки Точно пък от него не очаквай да измъкнеш някаква информация от него.А и той както мрази такива злобни мъже като теб ако разбере какъв си..не ми се мисли😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Точно пък от него не очаквай да измъкнеш някаква информация от него.А и той както мрази такива злобни мъже като теб ако разбере какъв си..не ми се мисли😁 Нали му казах ти какъв си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Нали му казах ти какъв си Би повярвал на мен,отколкото на теб,така че не вървиш.Така че умната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Би повярвал на мен,отколкото на теб,така че не вървиш.Така че умната. Щом така си мислиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Не вървиш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Не вървиш :1000 (29): Ти беше с мен, видя какво ми писа! Думите са излишни :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Ти беше с мен, видя какво ми писа! Думите са излишни :1000 (29): Точно за това го казвам. Фейк профила ми беше разкрит, но всичко е точно... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Кажете ми какво висше да запиша... Ами в зависимост от интересите ти и кое ти се отдава най-добре. Примерно, Публична администрация, Връзки с обществеността, Европеистика, Международни отношения. Ако ти се отдават химията и биологията, можеш да запишеш Медицина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 След много издирване намерих канал Comedy Central, където Рики ще бъде гост в The Daily Show with Trevor Noah днес в 13:00 часа наше време, а при тях е 6:00 часа сутринта. Както казах събуждаме се сутринта с Рики, както и американците. После в 16:00 часа наше време, Рики ще бъде в Live With Kelly and Ryan по ABC, при тях ще е в 9:00 часа сутринта. И двете предавания ще ги гледам директно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Кажете ми какво висше да запиша... Според мен е голяма грешка да разчиташ на мнението на който и да било относно това. Най-малкото всеки ще препоръча каквото той учи/е учил...а това е абсолютно и строго индивидуално! Важното е теб да те влече, за да го учиш с удоволствие и после с удоволствие да го практикуваш. Няма смисъл да слушаш съветите на хората и след това ако не ти хареса да си губиш времето само. Помисли си много добре, това само ти можеш да го решиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ама как ги намирам каналите. Comedy Central беше толкова труден за намиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Танче, няма ли да почваш работа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Танче, няма ли да почваш работа? Чака да се стопли времето и да не ходи по снега хитрушата. Затова се радва, че вали сняг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Чака да се стопли времето и да не ходи по снега хитрушата. Затова се радва, че вали сняг. Рики и плаща да го хвали в нета! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Искам сняггггг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Колко красива песен!Марче отново да потърси Кости, нещата им се получаваха брутални! :wub_anim: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари