Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Преди 5 часа Рики е качил в инстаграм историята си по тъмно. Пътува за Мексико, за да снима новия си клип днес в Puerto Vallarta. Новият сингъл идвааааа. #newsingle #nuevamusica 😉😎😊❤👀🌴🐚🌺🌊🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Как може с толкова ужасен глас да озвучават Рики у нас на български. Изобщо не можеш да усетиш истинската емоция и драма в гласа му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 От Puerto Vallarta,Мексико вече са написали: Ако знаехте кой е на път да пристигне в Puerto Vallarta Рики ще изкара много по-як сингъл от Банята на Иглесиас. Шакира ще я съдят за неплаени данъци. Ако бъде призната за виновна, 2 години затвор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Хахахах, защо не си ги е плащала? Може би няма пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Хахахах, защо не си ги е плащала? Може би няма пари. http://hotnews.bg/n/shakira-na-sud-zaradi-...tsi.127869.html По The Voice TV днес го казаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ходих сега, много са несериозни. Вчера жената, която ме интервюираше ми беше казала днес да отида пробно в 16:00 и да си нося работни дрехи. Отивам днес в 15:30, намръзнах се и сервитьорката ми казва да слизам долу в кухнята, после вика недей, седни тука. Пита долу в кухнята готвача, той каза, че няма шефове сега и сервитьорката ми каза след 17:00 да дойда. Изобщо няма да отида, достатъчно се намръзнах, имало и някаква нова работи. За мен това е несериозно. За какво изобщо ме разкарва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ходих сега, много са несериозни. Вчера жената, която ме интервюираше ми беше казала днес да отида пробно в 16:00 и да си нося работни дрехи. Отивам днес в 15:30, намръзнах се и сервитьорката ми казва да слизам долу в кухнята, после вика недей, седни тука. Пита долу в кухнята готвача, той каза, че няма шефове сега и сервитьорката ми каза след 17:00 да дойда. Изобщо няма да отида, достатъчно се намръзнах, имало и някаква нова работи. За мен това е несериозно. За какво изобщо ме разкарва. Отиди, парите не са лоши, поне виж какви са условията, поговори с шефовете. Абсолютно никъде няма да е като в Инканто, приемеш ли го, ще си харесаш някакво място и ще си работиш спокойно. У вас само със смешните пари от борсата няма да ти е по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Отиди, парите не са лоши, поне виж какви са условията, поговори с шефовете. Абсолютно никъде няма да е като в Инканто, приемеш ли го, ще си харесаш някакво място и ще си работиш спокойно. У вас само със смешните пари от борсата няма да ти е по-добре. Не, няма да отида. Такива несериозни ''много ги обичам'. Айде ще гледам Райна в "Автограф'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Някой може ли да ми каже как се свалят клипове от фейсбук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Такива неща ми се случват, че се чудя вече колко по-добра оферта за пистолет да намеря. Звъни ми се на вратата - комшийката, да съм дошъл да помогна на хазаина ми че мести един гардероб...Всичко е окей. Обаче нямам ключ в момента за вкъщи и минах през вратата на хола, която е и за двора и я оставям отворена, но отидох да заключа кучето в моята щото си отваря вратите...До тук добре. Връщам се - вратата на терасата се е затворила от вятъра...Добре. Отивам до хазаина за ключ - счупи се ключалката...Добре. Поне прозореца на стаята ми е отворен...Добре...Ама аз там заключих кучето. Те такива неща и в комедийните филми не съм виждал. Съдбата ми се смее, че направо за мезе ме е взела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Някой може ли да ми каже как се свалят клипове от фейсбук? Имаше един трик през m.facebook.com като влезеш от браузър на компютър/телефон. По едно време и на мен ми трябваше. Хвърли поглед на това видео и опитай, ако нещо се обърка пиши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Такива неща ми се случват, че се чудя вече колко по-добра оферта за пистолет да намеря. Звъни ми се на вратата - комшийката, да съм дошъл да помогна на хазаина ми че мести един гардероб...Всичко е окей. Обаче нямам ключ в момента за вкъщи и минах през вратата на хола, която е и за двора и я оставям отворена, но отидох да заключа кучето в моята щото си отваря вратите...До тук добре. Връщам се - вратата на терасата се е затворила от вятъра...Добре. Отивам до хазаина за ключ - счупи се ключалката...Добре. Поне прозореца на стаята ми е отворен...Добре...Ама аз там заключих кучето. Те такива неща и в комедийните филми не съм виждал. Съдбата ми се смее, че направо за мезе ме е взела. :roll1: На мен на един петък 13-ти ми се бяха случвали поредни неща. Първо сутринта ми се счупи бутона на аварийните в колата и трябваше да карам така близо 20 километра. После по обяд счупих бравата на магазина (направо се разпадна сама) наложи се да я сменям. И накрая вечерта паднах пред нас и си навехнах палеца на едната ръка. Цяла седмица ме боля, беше зимата. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Такива неща ми се случват, че се чудя вече колко по-добра оферта за пистолет да намеря. Звъни ми се на вратата - комшийката, да съм дошъл да помогна на хазаина ми че мести един гардероб...Всичко е окей. Обаче нямам ключ в момента за вкъщи и минах през вратата на хола, която е и за двора и я оставям отворена, но отидох да заключа кучето в моята щото си отваря вратите...До тук добре. Връщам се - вратата на терасата се е затворила от вятъра...Добре. Отивам до хазаина за ключ - счупи се ключалката...Добре. Поне прозореца на стаята ми е отворен...Добре...Ама аз там заключих кучето. Те такива неща и в комедийните филми не съм виждал. Съдбата ми се смее, че направо за мезе ме е взела. Я марш на солариум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 :roll1: На мен на един петък 13-ти ми се бяха случвали поредни неща. Първо сутринта ми се счупи бутона на аварийните в колата и трябваше да карам така близо 20 километра. После по обяд счупих бравата на магазина (направо се разпадна сама) наложи се да я сменям. И накрая вечерта паднах пред нас и си навехнах палеца на едната ръка. Цяла седмица ме боля, беше зимата. :roll1: Я марш на солариум. Искаш да се заключа вътре и да изгоря ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Такива неща ми се случват, че се чудя вече колко по-добра оферта за пистолет да намеря. Звъни ми се на вратата - комшийката, да съм дошъл да помогна на хазаина ми че мести един гардероб...Всичко е окей. Обаче нямам ключ в момента за вкъщи и минах през вратата на хола, която е и за двора и я оставям отворена, но отидох да заключа кучето в моята щото си отваря вратите...До тук добре. Връщам се - вратата на терасата се е затворила от вятъра...Добре. Отивам до хазаина за ключ - счупи се ключалката...Добре. Поне прозореца на стаята ми е отворен...Добре...Ама аз там заключих кучето. Те такива неща и в комедийните филми не съм виждал. Съдбата ми се смее, че направо за мезе ме е взела. То баш като постановка Голям си карък, поне прозореца е бил отворен и в стаята имаш средство за комуникация, че иначе щеше тотално да изтрещееш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Утре в Крушево ще бъде отбелязан рождения ден на трагично загиналия Тоше Проески. Утре той щеше да навърши 37 години..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Мислих си, че пак Александрова си постнал. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Мислих си, че пак Александрова си постнал. :1000 (29): Малко съм на друга вълна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Fiebre идвааааааа. :1000 (6): :g2: :happyppl: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Искаш да се заключа вътре и да изгоря ли? :1000 (29): :1000 (29): Да, то къвто си карък, нищо чудно да заяде горната част и да останеш залостен вътре. Имаше един филм - не "Предизвестена смърт", а един друг ужас. дето смъртта ги дебнеше. В трета част две мацки останаха заключени в солариуми и изгоряха живи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Утре в Крушево ще бъде отбелязан рождения ден на трагично загиналия Тоше Проески. Утре той щеше да навърши 37 години..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 :1000 (29): :1000 (29): Да, то къвто си карък, нищо чудно да заяде горната част и да останеш залостен вътре. Имаше един филм - не "Предизвестена смърт", а един друг ужас. дето смъртта ги дебнеше. В трета част две мацки останаха заключени в солариуми и изгоряха живи. И аз за тва се сетих. Ти си кокаина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 :1000 (29): :1000 (29): Да, то къвто си карък, нищо чудно да заяде горната част и да останеш залостен вътре. Имаше един филм - не "Предизвестена смърт", а един друг ужас. дето смъртта ги дебнеше. В трета част две мацки останаха заключени в солариуми и изгоряха живи. Последен изход. И аз като го написа това Денис, веднага за него се сетих :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 И аз за тва се сетих. Ти си кокаина! Тая песен ми е интересно как ще я пускат по радиото!? На предния им хит цензурираха "Всяка вечер с теб е сякаш на наркотици" и звучеше много тъпо, а сега целият припев ще иде на кино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Последен изход. И аз като го написа това Денис, веднага за него се сетих :1000 (29): Съгласна съм! Подкрепрям!! Браво!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари