Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Съгласна съм! Подкрепрям!! Браво!!! Тъкмо се бях регистрирал в рамания тогава, сещам се за този златен бисер на Мимето! Видеоклипът на "Малко коте" си е много як. Оригинален и нещо което не сме чували до сега. Заслужава награди за "Песен на годината", "Видеоклип на годината" , "Артистично присъствие във видеоклип" и "Дискотечен хит". Аз лично съм много доволна. Татяна изглежда повече от перфектно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1983 година. Синът на домакините е очарован от студент, който идва да учи и живее при семейството в дома им в Северна Италия. Двамата преживяват незабравимо лято, изпълнено с изкуство, храна, романтика, което ще ги промени завинаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тъкмо се бях регистрирал в рамания тогава, сещам се за този златен бисер! С глас!!! Уникална е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 С глас!!! Уникална е! Мимето още от Сигнал си е класа! Аз бях доста активен там 2016, тя също и пишеше доста, в Рамания нещо се е кротнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Мимето още от Сигнал си е класа! Аз бях доста активен там 2016, тя също и пишеше доста, в Рамания нещо се е кротнала. Защото тук според нея е "гнездо на змии". Аз, като съм посещавал форума на Сигнал, на няколко пъти съм чел нейни коментари как се оплаква от нас, че сме били груби и не сме я уважавали. И Марин все й викаше да си седяла в Сигнал. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Защото тук според нея е "гнездо на змии". Аз, като съм посещавал форума на Сигнал, на няколко пъти съм чел нейни коментари как се оплаква от нас, че сме били груби и не сме я уважавали. И Марин все й викаше да си седяла в Сигнал. :1000 (29): Хаха, и аз помня как се оплакваше като опетнена монахиня За Рамания се говореше, че всички били много злобни и т.н., ама накрая ме навиха да се регистрирам и едвам ми одобриха регистрацията. В началото не бях очарован от форума и хората тук, но очакванията ми не се оправдаха. Кофти е тук, че навсякъде има скандали, ама аз си падам по-така драма тип и обичам драми, все пак вода :1000 (29): Но понякога наистина е в повече,идваш тук да разтовариш и гледаш как за пореден път някой се кара за абсолютните простотии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Хаха, и аз помня как се оплакваше като опетнена монахиня За Рамания се говореше, че всички били много злобни и т.н., ама накрая ме навиха да се регистрирам и едвам ми одобриха регистрацията. В началото не бях очарован от форума и хората тук, но очакванията ми не се оправдаха. Кофти е тук, че навсякъде има скандали, ама аз си падам по-така драма тип и обичам драми, все пак вода :1000 (29): Но понякога наистина е в повече,идваш тук да разтовариш и гледаш как за пореден път някой се кара за абсолютните простотии. Ами да, има скандали бая често, но има и много готини хора тук, които си струват. За негативното човек трябва да си изгради непукистична реакция и да е дебелокож. Сигнал е прекалено замрял форум, много малко са активните и не е интересно избщо. Тук има повече йекшън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Хаха, и аз помня как се оплакваше като опетнена монахиня За Рамания се говореше, че всички били много злобни и т.н., ама накрая ме навиха да се регистрирам и едвам ми одобриха регистрацията. В началото не бях очарован от форума и хората тук, но очакванията ми не се оправдаха. Кофти е тук, че навсякъде има скандали, ама аз си падам по-така драма тип и обичам драми, все пак вода :1000 (29): Но понякога наистина е в повече,идваш тук да разтовариш и гледаш как за пореден път някой се кара за абсолютните простотии. Как така едвам те одобриха? По онова време много нови имаше. Лично аз си мислех, че са едни и същи с пореден акаунт. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тая песен ми е интересно как ще я пускат по радиото!? На предния им хит цензурираха "Всяка вечер с теб е сякаш на наркотици" и звучеше много тъпо, а сега целият припев ще иде на кино. Тяхната аудитория да не би да слушат радио? Всичко е онлайн вече, особено в Бг. Иначе принципно са ми много направени в лошия смисъл, ама песните им кефят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тяхната аудитория да не би да слушат радио? Всичко е онлайн вече, особено в Бг. Иначе принципно са ми много направени в лошия смисъл, ама песните им кефят. За мен те са най-добрите рапъри в България. Най ме кефят. Такива Павел и Венци Венц, Криско и тем подобни ми издишат пред тях. Какво ще рече "направени в лошия смисъл"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 За мен те са най-добрите рапъри в България. Най ме кефят. Такива Павел и Венци Венц, Криско и тем подобни ми издишат пред тях. Какво ще рече "направени в лошия смисъл"? Най-добрия е 100 Кила, стига глупости. :1000 (29): Спенс беше велик. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Най-добрия е 100 Кила, стига глупости. :1000 (29): Спенс беше велик. Последната му песен е много яка. Ама той ми е прекалено мангалест. Виж, Тото Котуньооо е друг въпрос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 За мен те са най-добрите рапъри в България. Най ме кефят. Такива Павел и Венци Венц, Криско и тем подобни ми издишат пред тях. Какво ще рече "направени в лошия смисъл"? Тва ако е рап, лично ще се затворя да изгоря в солариум. Нещо между поп и рнб. Прайки са. Мен ми мязат на гей двойка, но иначе много жени въртели и парадират с мъжко поведение. Не го ли виждаш Лъчо как гледа Тото? Тва е рап. Скандален е края, слушай. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ами да, има скандали бая често, но има и много готини хора тук, които си струват. За негативното човек трябва да си изгради непукистична реакция и да е дебелокож. Сигнал е прекалено замрял форум, много малко са активните и не е интересно избщо. Тук има повече йекшън. Никога не се ръководя за мнението на човек по това към каква група принадлежи. Голяма грешка е в група от хора всички да се слагат под един общ знаменател, всеки сам по себе си има своя характер и индивидуалност. Аз се имам с някои от форума във фейса от рама фейсбук чата, с някои от дъжд на вятър си пишем, не е като да съм без минимална представа За Сигнал - форумът е тотално пропаднал, бяхме направили опит да го съживим, но админите са го зае*али отвсякъде. Как така едвам те одобриха? По онова време много нови имаше. Лично аз си мислех, че са едни и същи с пореден акаунт. Тогава имаше наплив на фейк профили, не знам с каква цел е било... та си виках ехе, то е по-лесно да влезеш в УНСС, отколкото да се регистрираш в един чалга форум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 🎉🎉🎉🎉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 🎉🎉🎉🎉 Стига де, за втори път ли Адски противни са ми тези двамата, не мога да ги трая. Цяло лято ми се налагаше на работа да им слушам тъпата песен :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тва ако е рап, лично ще се затворя да изгоря в солариум. Нещо между поп и рнб. Прайки са. Мен ми мязат на гей двойка, но иначе много жени въртели и парадират с мъжко поведение. Не го ли виждаш Лъчо как гледа Тото? Тва е рап. Скандален е края, слушай. :1000 (29): Е, да де, модерен рап. А нищо чудно Лъчо да е тайно влюбен в Тото - стана много модерно напоследък между две братлета едното да мастурбира, представяйки си другото. Тото през целия Биг Брадър твърдеше, че си има приятелка и затова не се подавал на флиртовете с Мегз. Ще е интересно да се намери снимка на гаджето му, ако въобще има такова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Стига де, за втори път ли Адски противни са ми тези двамата, не мога да ги трая. Цяло лято ми се налагаше на работа да им слушам тъпата песен :1000 (27): И аз нямах намерение да си я пускам,но покрай компанията ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз се имам с някои от форума във фейса от рама фейсбук чата Да, виждам. Виждам как пускаш сърчица под снимките на Денис и той ти отвръща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 И аз нямах намерение да си я пускам,но покрай компанията ме зариби. Слава Богу в моята не се слуша, пуснат ли нещо на тези двамата тръгвам да си слагам слушалки и сменят, всичко друго ама не и тез'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Е, да де, модерен рап. А нищо чудно Лъчо да е тайно влюбен в Тото - стана много модерно напоследък между две братлета едното да мастурбира, представяйки си другото. Тото през целия Биг Брадър твърдеше, че си има приятелка и затова не се подавал на флиртовете с Мегз. Ще е интересно да се намери снимка на гаджето му, ако въобще има такова. Има някаква Яна. Аз съм я виждал по влоговете им, но не виждам да са като двойка .Те един за друг говорят като двойка. Във Випа влязъл заради Лъчо, обича го, целува се без проблем с мъже за да спечели, а иначе в клиповете си плюе по гейовете и ги ебава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Слава Богу в моята не се слуша, пуснат ли нещо на тези двамата тръгвам да си слагам слушалки и сменят, всичко друго ама не и тез'. Все още не съм и чул новите на Криско и Илиева и се надявам така и да си остане🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Все още не съм и чул новите на Криско и Илиева и се надявам така и да си остане🙄 На Илиева е страшна. Откакто е излязла не съм я спирал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 На Илиева е страшна. Откакто е излязла не съм я спирал. Не ме предизвиквай сега,че ще се принудя да си я пусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари