xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тук съм вече Ходила ли си в Париж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Фейсбука бая ми се пое*ава тая' вечер, при вас имаше ли нередности днеска или само при мен? Преди близо час месинджъра можех да го ползвам само от лаптопа и то без да мога да пращам снимки, не можех да си сменя паролата дори. Добре, че се оправиха нещата, по едно време взех да се филмирам, че са ме хакнали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Фейсбука бая ми се пое*ава тая' вечер, при вас имаше ли нередности днеска или само при мен? Преди близо час месинджъра можех да го ползвам само от лаптопа и то без да мога да пращам снимки, не можех да си сменя паролата дори. Добре, че се оправиха нещата, по едно време взех да се филмирам, че са ме хакнали Аз не съм имала проблеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Фейсбука бая ми се пое*ава тая' вечер, при вас имаше ли нередности днеска или само при мен? Преди близо час месинджъра можех да го ползвам само от лаптопа и то без да мога да пращам снимки, не можех да си сменя паролата дори. Добре, че се оправиха нещата, по едно време взех да се филмирам, че са ме хакнали От твоя телевизор е. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 От твоя телевизор е. Телевизор? Абсурд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 По повод 37-я рожден ден на Тоше Проески е завършен неговият 4-ти посмъртен албум "Тайно място", който ще има 10 песни и ще е на английски. Подготвят се 3 клипа на 3 песни от албума. Според Министерството на културата е планиран голям концерт, на който ще се представи албума. Албумът е направен в студиото на английския продуцент Анди Райт и на концерта ще бъдат представени всички нови песни и видеоклипове. Очаква се в края на април или май да бъде концерта. Очаква се тази година да започне изграждането на нов вечен дом за Тоше. Мястото на гроба най-вероятно ще остане същото и се правят проекти как той ще изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Буте хафтут ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Буте хафтут ? Още си ми всичко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Фейсбука бая ми се пое*ава тая' вечер, при вас имаше ли нередности днеска или само при мен? Преди близо час месинджъра можех да го ползвам само от лаптопа и то без да мога да пращам снимки, не можех да си сменя паролата дори. Добре, че се оправиха нещата, по едно време взех да се филмирам, че са ме хакнали Аз обхват нямам цял ден, ти за Фейсбука се притесняваш... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз обхват нямам цял ден, ти за Фейсбука се притесняваш... :1000 (29): Леле, горката... не смея да се оплаквам повече :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Аз обхват нямам цял ден, ти за Фейсбука се притесняваш... :1000 (29): Оооо ходих да ги питам... не виждали проблем. Ако пак стане пак да отида. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Оооо ходих да ги питам... не виждали проблем. Ако пак стане пак да отида. Не знам как само ние двете нямаме обхват, а всички други имат. Не го проумявам това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Няма нищо по-жалко от загоряла жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Не знам как само ние двете нямаме обхват, а всички други имат. Не го проумявам това. И аз...оня ми вика да не съм била някъде без обхват или да не съм пуснала режим "не безпокойте". Той гледа картата и телефона и каза , че не вижда проблема да е в тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 И аз...оня ми вика да не съм била някъде без обхват или да не съм пуснала режим "не безпокойте". Той гледа картата и телефона и каза , че не вижда проблема да е в тях. И на мен така ми казаха като звънях... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 И на мен така ми казаха като звънях... Да видим утре как ще е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 И аз...оня ми вика да не съм била някъде без обхват или да не съм пуснала режим "не безпокойте". Той гледа картата и телефона и каза , че не вижда проблема да е в тях. За кой оператор става дума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 За кой оператор става дума? Теленор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Днес много румънеще ме налазиха във фейса, добавих четери. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Няма нищо по-жалко от загоряла жена. Загорял гей е по-зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Загорял гей е по-зле. Те принципно повечето мъже са си жалки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Теленор Аз съм на Теленор от вече година и съм страшно доволен, не знам защо са се отнесли толкова пренебрежително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Те принципно повечето мъже са си жалки. Ти за тв'а ли не си мъж? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Те принципно повечето мъже са си жалки. Тогава защо не се опиташ да се изчистиш от хомосексуалността? Доста църкви могат да ти помогнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари