Brian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Мерите си клюновете на кой е по-голям ли? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Това е друга тема значи Но има доста по-готини руси от нея точно. Топ 2 в списъка ми например - Теда и Андруша :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Днес колегата Ники има рожден ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Топ 2 в списъка ми например - Теда и Андруша :1000 (29): :1000 (29): Не напразно казват, че русо гладно няма. Добро утро! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Някой е качил вчера цял час Латино фиеста 2018, която започва с Венте Пака. 😎😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Днес колегата Ники става на 33 години, а Малума на 24. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 ИСКАМ ЗИМААААААА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 ИСКАМ ЗИМААААААА Това от вас ли е? Пролетта е толкова хубаво. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 ПРОСТОТУРВАМ И ИСКАМ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА СЕНУЖКА 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Топ 2 в списъка ми например - Теда и Андруша :1000 (29): :1000 (29): Предпочитам Андрито хиляди пъти :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Предпочитам Андрито хиляди пъти :1000 (29): Тя има лесби наклонности. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Тя има лесби наклонности. :1000 (29): Викаш че може да ме огрее ли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Предпочитам Андрито хиляди пъти :1000 (29): Знам, знам в скандалите с теб сме говорили за Теда. Малко хора я харесват, ама песните й са един такъв мн готин стил, отпускат ме много и ме нахъсват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Сузанита е луда да ходи с 22 годишен, та тя е на 14-15 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Сузанита е луда да ходи с 22 годишен, та тя е на 14-15 години. Няколко дни след като тръгнаха си татуира буквата му на китката... не й е лесно с толкова малко мозък и толкова много к*рвенлък.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Няколко дни след като тръгнаха си татуира буквата му на китката... не й е лесно с толкова малко мозък и толкова много к*рвенлък.. Е Сузанита вече е връх на всичко лошо, което мога да кажа за младо момиче. Пълен потрес...Клипчето в Папараци и начина по който говори е брутално зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Е Сузанита вече е връх на всичко лошо, което мога да кажа за младо момиче. Пълен потрес...Клипчето в Папараци и начина по който говори е брутално зле. Да, аз се изумих. Приятелят й е за затвора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Да, аз се изумих. Приятелят й е за затвора. Ама и тя самата е побъркана. Така да се държи момиче на 15... Липсва и един здрав бой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ама и тя самата е побъркана. Така да се държи момиче на 15... Липсва и един здрав бой. Така е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ама и тя самата е побъркана. Така да се държи момиче на 15... Липсва и един здрав бой. Ами те всички на тази възраст са такива.... Работата ми е между две училища и чак да ти стане неудобно да минеш покрай тях в междучасие.... чувствам се тотален задръстеняк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Ами те всички на тази възраст са такива.... Работата ми е между две училища и чак да ти стане неудобно да минеш покрай тях в междучасие.... чувствам се тотален задръстеняк. За жалост сегашното поколение са така наистина. Днес едни видимо малки деца си говориха по същия начин в метрото. Стана ми неудобно да ги слушам. Да не споменавам чупките и стойките, които заемаше едната госпожица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не знам по софийските и нагоре като цяло училищата как е, но тук имаме от всичко. Но ми прави впечатление, че от 7 клас се тръгва по кафенетата и от 8ми по дискотеките... аз на кафе и дискотека тръгнах в 9 клас и то тогава нередовно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Викаш че може да ме огрее ли :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Юхууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Не знам по софийските и нагоре като цяло училищата как е, но тук имаме от всичко. Но ми прави впечатление, че от 7 клас се тръгва по кафенетата и от 8ми по дискотеките... аз на кафе и дискотека тръгнах в 9 клас и то тогава нередовно Да и аз така... явно по днешни стандарти сме задръстени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари