Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не знам по софийските и нагоре като цяло училищата как е, но тук имаме от всичко. Но ми прави впечатление, че от 7 клас се тръгва по кафенетата и от 8ми по дискотеките... аз на кафе и дискотека тръгнах в 9 клас и то тогава нередовно Сега от 5 клас цигари пушат. Правят се на големи. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Сега от 5 клас цигари пушат. Правят се на големи. Сложих ти двойките :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Сложих ти двойките :1000 (29): Мерси това е един път 2222 Опитах се, но не мога да ти дам не са минали пет дни. :1000 (29): Стана 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Мерси това е един път 2222 Опитах се, но не мога да ти дам не са минали пет дни. :1000 (29): Стана Даааа... запазвам си да ти ги направя и 3333 И аз мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Аз 8 срещу 9 клас научих цигарите, а по кафета редовно 11 клас, не че 9 и 10 ти не ходих ама бях зубар. В 11- ти клас работата ми стана приоритет и нямах време за училище Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Сега от 5 клас цигари пушат. Правят се на големи. Като ги рекламират и лансират навсякъде нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Като ги рекламират и лансират навсякъде нормално. Виж си ЛС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тая година минахме без коледен банер. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ще ми викаш главната,монопола в спалнята! Симеонова,добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Шедьовър преди заспиване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ще ми викаш главната,монопола в спалнята! Симеонова,добър вечер! Добра да е! Влизаме с настроение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Какво правите, хора? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добра да е! Влизаме с настроение Тази песен така и не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво правите, хора? Хубав подпис Оо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво правите, хора? Взаимоотношенията ти с рофл приключили. Защо влизаш толкова рядко? Добро утро! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Взаимоотношенията ти с рофл приключили. Защо влизаш толкова рядко? Добро утро! Не,с него си пишем на друго място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сузанита е луда да ходи с 22 годишен, та тя е на 14-15 години. 7-8 години разлика във възрастта. Вашата с Ники колко е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тази песен така и не ми хареса. Много е надъхваща! Гледал ли си изпълнението им на живо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Леле какво става Пловдив 17 градуса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Много е надъхваща! Гледал ли си изпълнението им на живо? Не. Не си ми отговорила на личното още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 7-8 години разлика във възрастта. Вашата с Ники колко е? Ние с Ники имаме 15 години разлика, аз бях на 22 тогава, но не е въпроса това, а че тя е непълнолетна и ходи с 22 годишен- има разлика. Доживяхме чак днес български субтитри на 1-ви епизод на American Crime Story: Убийството на Версаче в Замунда- 6 дена след премиерата у нас. Значи още 6 дена ще чакаме за бг субтитри за 2-ри епизод, а в сряда ще е 3-ти епизод в Америка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ние с Ники имаме 15 години разлика, аз бях на 22 тогава, но не е въпроса това, а че тя е непълнолетна и ходи с 22 годишен- има разлика. Доживяхме чак днес български субтитри на 1-ви епизод на American Crime Story: Убийството на Версаче в Замунда- 6 дена след премиерата у нас. Значи още 6 дена ще чакаме за бг субтитри за 2-ри епизод, а в сряда ще е 3-ти епизод в Америка. ТИ кат беше на 14-15-16 с колко годишни излизаше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ние с Ники имаме 15 години разлика, аз бях на 22 тогава, но не е въпроса това, а че тя е непълнолетна и ходи с 22 годишен- има разлика. Доживяхме чак днес български субтитри на 1-ви епизод на American Crime Story: Убийството на Версаче в Замунда- 6 дена след премиерата у нас. Значи още 6 дена ще чакаме за бг субтитри за 2-ри епизод, а в сряда ще е 3-ти епизод в Америка. Много бавно вече с тези субтитри, за други сериали също се оплакват. Ако ти е трудно без субтитри, гледай с английски, аз така много си подобрих разговорния. Иначе сериалът е супер добър, първият сезон ми харесваше една идея повече, защото историята ми е по-интересна (там все пак има някаква мистерия, тук всичко е известно), но за този също много са се постарали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ТИ кат беше на 14-15-16 с колко годишни излизаше? Аз, като бях на 15, излизах с 15 годишни и имах за гаджета 15 годишни. Тия на 18 ми се струваха безумно големи. Ама момичетата са от друго тесто замесени, на тая възраст си обичат батковци. Така че, норално Синазира да е с по-голям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Толкова години не забиха тая песен на живо. Сакън да не изпеят нещо смислено на сборен концерт.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари