Stela Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Добър вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ние с Ники имаме 15 години разлика, аз бях на 22 тогава, но не е въпроса това, а че тя е непълнолетна и ходи с 22 годишен- има разлика. Доживяхме чак днес български субтитри на 1-ви епизод на American Crime Story: Убийството на Версаче в Замунда- 6 дена след премиерата у нас. Значи още 6 дена ще чакаме за бг субтитри за 2-ри епизод, а в сряда ще е 3-ти епизод в Америка. Уж си много оправна и бързо си намираш всичко из нета, а да не знаеш, че в арената качват сериала с българско аудио и възможност за гледане с оригинален звук и вградени български субтитри, при това в HD качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Точно за теб си мислих преди около 45 секунди. Викам си "Къде ли е?" Дали да не напиша "Гадино къде си?". Ама и аз не знам защо, ей така без причина. Да не би ти да си мислил за мен в същия момент и да си го предизвикал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Точно за теб си мислих преди около 45 секунди. Викам си "Къде ли е?" Дали да не напиша "Гадино къде си?". Ама и аз не знам защо, ей така без причина. Да не би ти да си мислил за мен в същия момент и да си го предизвикал? Уча, Кондьо, учаа... или поне се опитвам :1000 (29): края на срока е леш отвсякъде.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Уча, Кондьо, учаа... или поне се опитвам :1000 (29): края на срока е леш отвсякъде.. Сигурно не си от късметлиите, които излизат в грипна ваканция? Днес гледах, че някакви области са ги пуснали за тая седмица. Кога беше междусрочната ваканция btw? По какво точно учиш, разкажи на две-на три. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добър вечер Мачкаме с аватари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сигурно не си от късметлиите, които излизат в грипна ваканция? Днес гледах, че някакви области са ги пуснали за тая седмица. Кога беше межусрочната ваканция btw? По какво точно учиш, разкажи на две-на три. Ами, ние сме последната дупка на кавала... до петък учене и после излизаме в междусрочна от събота до вторник. Не питай.. биология. Мразя я от дъното на душата си, наследственост и изменчивост опитвам да разгадая в момента. Супер излишните неща, дето' ако няма да следваш биология няма да ти трябват, ама в същото време ти трябва отличен успех и щом не си сред гъзолизачите ще учиш :1000 (29): Под достойнството ми е да се подмазвам на когото и да било, за каквото и да било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И аз никога не съм се мазнел за оценки на учителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И аз никога не съм се мазнел за оценки на учителите. Тия неща ги решавам аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ами, ние сме последната дупка на кавала... до петък учене и после излизаме в междусрочна от събота до вторник. Не питай.. биология. Мразя я от дъното на душата си, наследственост и изменчивост опитвам да разгадая в момента. Супер излишните неща, дето' ако няма да следваш биология няма да ти трябват, ама в същото време ти трябва отличен успех и щом не си сред гъзолизачите ще учиш :1000 (29): Под достойнството ми е да се подмазвам на когото и да било, за каквото и да било. Айде сега представи си тая Биология, дето я учиш в момента, да трябваше да я учиш на Английски език. Щото на мен в гимназията точно това ми се наложи. Ад беше! Те ми отнеха възможността да ми стане интересна с тия непознати термини на чужд език. Иначе предпочитам Биология пред Химия. За подмазването съм съгласен. Дет се вика, ако се наложи да се подмажеш - ок, ама поне малко от малко да ти е симпатичен даскала. И все пак, ако ще помогне, подмажи се малко, успеха ти е важен, от това зависи следването ти. Знаеш... ако не те приемат в хубав университет, алтернативата е да станеш youtube-ър. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Знаеш... ако не те приемат в хубав университет, алтернативата е да станеш youtube-ър. :1000 (29): То тва е по-трудно даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тия неща ги решавам аз! Коментира се, че скоро ще се ходи в 33 на............ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Мачкаме с аватари Прекрасни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Коментира се, че скоро ще се ходи в 33 на............ Ти почна ли да пиеш, като ходиш на диско? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти почна ли да пиеш, като ходиш на диско? Колкото да не се излагам пред другите :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Айде сега представи си тая Биология, дето я учиш в момента, да трябваше да я учиш на Английски език. Щото на мен в гимназията точно това ми се наложи. Ад беше! Те ми отнеха възможността да ми стане интересна с тия непознати термини на чужд език. Иначе предпочитам Биология пред Химия. За подмазването съм съгласен. Дет се вика, ако се наложи да се подмажеш - ок, ама поне малко от малко да ти е симпатичен даскала. И все пак, ако ще помогне, подмажи се малко, успеха ти е важен, от това зависи следването ти. Знаеш... ако не те приемат в хубав университет, алтернативата е да станеш youtube-ър. :1000 (29): Горкия.. един приятел записа френско-английска и учеше биология и химия... на френски. Клетия, ама то всичко е както човек си го направи.юю Много трудно бих се навил да се подмазвам, може би по-скоро да се правя, че ми е интересно и съм заинтересован поне малко от скапания предмет на въпросния учител, ама не и да тръгна с фалшивите комплименти и т.н.. хипер смешно, жалко и излишно в случай, че би могъл да си изкараш оценка с акъл. Ама дето' се вика - кой как се уреди, едни могат с едно, други с друго, а трети просто не могат с каквото и да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Гадинке, как си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Горкия.. един приятел записа френско-английска и учеше биология и химия... на френски. Клетия, ама то всичко е както човек си го направи.юю Много трудно бих се навил да се подмазвам, може би по-скоро да се правя, че ми е интересно и съм заинтересован поне малко от скапания предмет на въпросния учител, ама не и да тръгна с фалшивите комплименти и т.н.. хипер смешно, жалко и излишно в случай, че би могъл да си изкараш оценка с акъл. Ама дето' се вика - кой как се уреди, едни могат с едно, други с друго, а трети просто не могат с каквото и да е. Оценки = акъл? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Коментира се, че скоро ще се ходи в 33 на............ :1000 (19): Ти почна ли да пиеш, като ходиш на диско? Че аз съм по-малък и от година и половина близо не мога без алкохол в дискотеката.. преди ми се получаваше кефа, ама вече без да ме замаи ми е пълна скука. Само дето като пийна в повече и става лошо.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Оценки = акъл? Не исках да кажа това. В училище е просто както си направиш нещата, малка част опира до акъла. Малка, но основна. Първото впечатление е най-важно, грабнеш ли даскала нататък е лесно, също така поведението в часа е основополагащо. Клише, ама в училище не се тества акъл, а памет. Само за математиката смея да твърдя, че се иска основно акъл там. Оценките са минимален фактор, можеш да ги изкараш всякак. Гадинке, как си? Объркан, с Никола ви бъркам аватарите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Че аз съм по-малък и от година и половина близо не мога без алкохол в дискотеката.. преди ми се получаваше кефа, ама вече без да ме замаи ми е пълна скука. Само дето като пийна в повече и става лошо.. :1000 (29): Браво, развиваш се нормално. Никола просто е особен тип, неопетнен. Той и кафе не пие. Аз не го разбирам това, но разни хора - разни идеали. На кой, както му е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Колкото да не се излагам пред другите :1000 (29): Прави се, че отпиваш, но в същото време го изплювай в чашата. После, като не гледат, го изливай на земята. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Прави се, че отпиваш, но в същото време го изплювай в чашата. После, като не гледат, го изливай на земята. :1000 (29): :roll1: :roll1: Сетих се как веднъж един клиент седна, на около 40 години беше, пита ме за безалкохолно, дето' прилича на ракия и да му го сипя в чашка за ракия, 100-грамка... сипах му енергийна напитка, пита ме няколко пъти дали има алкохол, обяснявам му к'во представлява, плати ми я, 15 минути след което без дори да я докосне си тръгна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 :roll1: :roll1: Сетих се как веднъж един клиент седна, на около 40 години беше, пита ме за безалкохолно, дето' прилича на ракия и да му го сипя в чашка за ракия, 100-грамка... сипах му енергийна напитка, пита ме няколко пъти дали има алкохол, обяснявам му к'во представлява, плати ми я, 15 минути след което без дори да я докосне си тръгна омг, всякакви луди има. На мен пък са ми странни хора, които сядат сами на заведение. В смисъл, ако ще е да пиеш едно бързо кафе, четейки вестник - добре, но да седнеш сам в заведение и просто да съзерцаваш другите - it's freaky. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари