Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 омг, всякакви луди има. На мен пък са ми странни хора, които сядат сами на заведение. В смисъл, ако ще е да пиеш едно бързо кафе, четейки вестник - добре, но да седнеш сам в заведение и просто да съзерцаваш другите - it's freaky. На какви ли не ку-кута съм сервирал... веднъж една жена седна сама, поръчва си капи.. хубу, нося й го със сламката вътре, без чашка, понеже нали е жена и повечето пият със сламки.. да, ама тя ме връща за чашка, няма проблем, нося й.. чашката не я докосна, капито също, след 20 минути ме вика, плаща капито с бутилката и си тръгва.... the f*ck? Не изглеждаше нито да бърза, нито някой да й звънна внезапно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 На какви ли не ку-кута съм сервирал... веднъж една жена седна сама, поръчва си капи.. хубу, нося й го със сламката вътре, без чашка, понеже нали е жена и повечето пият със сламки.. да, ама тя ме връща за чашка, няма проблем, нося й.. чашката не я докосна, капито също, след 20 минути ме вика, плаща капито с бутилката и си тръгва.... the f*ck? Не изглеждаше нито да бърза, нито някой да й звънна внезапно. Имам чувството, че подобни хора отиват на заведение с надеждата да срещнат някого, да си намерят партньор или просто да се почувстват и те, че са сред хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Земята изгуби още един животински вид Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Объркан, с Никола ви бъркам аватарите Знам но не се стърпях и с негово разрешение го сложих и аз. Много е якаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Земята изгуби още един животински вид Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Знам но не се стърпях и с негово разрешение го сложих и аз. Много е якаааа Вече и аз! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Имам чувството, че подобни хора отиват на заведение с надеждата да срещнат някого, да си намерят партньор или просто да се почувстват и те, че са сред хора. Всякакви хора има.. малко странно ми се струва подобно поведение, но предполагам си имат някаква причина и нещо, което вътрешно ги мъчи. Знам но не се стърпях и с негово разрешение го сложих и аз. Много е якаааа Готина е Галена, ама нещо ми е анти, може би защото съм и Андрушов :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Абе биологията ми беше най-омразния предмет, добре де, от най-омразните, а че беше на английски, беше най-малкия проблем. Химията не виждам кво и не харесвате, имаше 5 формули да се научат (образно казано) и оттях си вървеше всички до края на присъствието и в учебните планове. горе долу. Иначе и аз седях оня ден сам на кафенце, ма щот имаше да дремя цял ден да падне тавана. Скоропостижно ми омръзна де, та сменях. Включително май изненадах една от мацките, дето сервираше, че и оставям малко отгоре. Явно не и се случва често .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Включително май изненадах една от мацките, дето сервираше, че и оставям малко отгоре. Явно не и се случва често .... Винаги съм мразел стиснати клиенти и съм се държал надменно и надуто с тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Галена се прави, че харесва Преслава. Галена не харесва Преслава. Галена зарязва Преслава. Следователно Галена е една тъпа, лицемерна, ненормална, завистлива, селска, цинична, продажна, интригантска к*чка! Аман от превъзнасянето ѝ тези дни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Галена се прави, че харесва Преслава. Галена не харесва Преслава. Галена зарязва Преслава. Следователно Галена е една тъпа, лицемерна, ненормална, завистлива, селска, цинична, продажна, интригантска к*чка! Аман от превъзнасянето ѝ тези дни! Аман от вас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Винаги съм мразел стиснати клиенти и съм се държал надменно и надуто с тях! Е то зависи от разни неща, нали. Аз пък много обичам надути хора да ми носят кафето .... по лесно ми е да съм стиснат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Галена се прави, че харесва Преслава. Галена не харесва Преслава. Галена зарязва Преслава. Следователно Галена е една тъпа, лицемерна, ненормална, завистлива, селска, цинична, продажна, интригантска к*чка! Аман от превъзнасянето ѝ тези дни! А и тука ли? ай стига вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Е то зависи от разни неща, нали. Аз пък много обичам надути хора да ми носят кафето .... по лесно ми е да съм стиснат Мачкаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Винаги съм мразел стиснати клиенти и съм се държал надменно и надуто с тях! За мен бакшишите нямат толкова значение, остави ли ми някой - евала, не остави ли - живи и здрави. Всеки според възможностите си. Достатъчен бакшиш за мен е любезното и коректно отношение, заяжда ли ми се някой и побеснявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Много бавно вече с тези субтитри, за други сериали също се оплакват. Ако ти е трудно без субтитри, гледай с английски, аз така много си подобрих разговорния. Иначе сериалът е супер добър, първият сезон ми харесваше една идея повече, защото историята ми е по-интересна (там все пак има някаква мистерия, тук всичко е известно), но за този също много са се постарали. Гледам го и с английски. Сега пък сватбата на Рики подхванаха при Слави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сега се замислих от кои групи зодии са най-изявените чалгари. Отдавна вече знаем за преимуществото, което имат зодията на популярността - Рак, но аз говоря за групи. Водни: Глория, Преслава, Анелия, Джена, Деси Слава, Азис, Константин, Галин, Фики, Емануела, Алисия Въздушни: Галена, Ивана, Андреа, Цветелина Янева, Тони Дачева, Райна, Рени Огнени: Емилия, Гергана, Тони Стораро Земни: Камелия, Мария ---- Това са тия, за които се сещам, дето са били в топа в един или друг момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сега се замислих от кои групи зодии са най-изявените чалгари. Отдавна вече знаем за преимуществото, което имат зодията на популярността - Рак, но аз говоря за групи. Водни: Глория, Преслава, Анелия, Джена, Деси Слава, Азис, Константин, Галин, Фики, Емануела, Алисия Въздушни: Галена, Ивана, Андреа, Цветелина Янева, Тони Дачева, Райна, Рени Огнени: Емилия, Гергана, Тони Стораро Земни: Камелия, Мария ---- Това са тия, за които се сещам, дето са били в топа в един или друг момент. Водните топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сега се замислих от кои групи зодии са най-изявените чалгари. Отдавна вече знаем за преимуществото, което имат зодията на популярността - Рак, но аз говоря за групи. Водни: Глория, Преслава, Анелия, Джена, Деси Слава, Азис, Константин, Галин, Фики, Емануела, Алисия Въздушни: Галена, Ивана, Андреа, Цветелина Янева, Тони Дачева, Райна, Рени Огнени: Емилия, Гергана, Тони Стораро Земни: Камелия, Мария ---- Това са тия, за които се сещам, дето са били в топа в един или друг момент. И аз съм Земен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Винаги съм мразел стиснати клиенти и съм се държал надменно и надуто с тях! :1000 (29): :1000 (29): А ако се оплачат от теб на шефа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Скорпион каква зодия е? Иначе най-харесвам жени-раци и стрелци. Не знаех досега, че Преслава е рак, не съм се и замислял де. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Скорпион каква зодия е? Иначе най-харесвам жени-раци и стрелци. Не знаех досега, че Преслава е рак, не съм се и замислял де. :1000 (29): Вода сме скорпионите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Галена се прави, че харесва Преслава. Галена не харесва Преслава. Галена зарязва Преслава. Следователно Галена е една тъпа, лицемерна, ненормална, завистлива, селска, цинична, продажна, интригантска к*чка! Аман от превъзнасянето ѝ тези дни! Нима двама човека, които са приятели, не може да се скарат, или единия да се обиди на другия и да се разделят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 За мен бакшишите нямат толкова значение, остави ли ми някой - евала, не остави ли - живи и здрави. Всеки според възможностите си. Достатъчен бакшиш за мен е любезното и коректно отношение, заяжда ли ми се някой и побеснявам. Разбирам, но там където съм бил сервитьор винаги са били носки заплати, защото имаше голям бакшиш. С колегите сме се карали за клиенти и се е случвало тези " стиснатите" никой да не иска да ги обслужва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Нима двама човека, които са приятели, не може да се скарат, или единия да се обиди на другия и да се разделят? Факт е, че жаждата за слава и награди на Галена надделя над приятелството им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари