Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 :roll1: Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Коментирай! Добре се справя, да я зимат в Капките новия сезон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Добре се справя, да я зимат в Капките новия сезон! И аз днес това си мислех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Много сте скучни и заспали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много сте скучни и заспали... Банирай Конди! Качи снимка на една потребителка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Банирай Конди! Качи снимка на една потребителка На коя, не успях да я позная :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 На коя, не успях да я позная :1000 (29): Същата. Не се прави на ударена с мокър парцал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Същата. Не се прави на ударена с мокър парцал! Ко? Не... аз никога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Тази май ми е набор Поредната жадна за слава малка бездарна к*рва с богати родители, аман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Гадинке, какви ги вършиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Гадинке, какви ги вършиш? Вчера ми беше супер ден, на първо място се оказах в един конкурс, 30 човека сме били, повечето от които от езиковата гимназия в Кърджали, пък аз от на майка си ....... обрах точките :1000 (29): Днес ми е пълна скука, при вас как върви? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Вчера ми беше супер ден, на първо място се оказах в един конкурс, 30 човека сме били, повечето от които от езиковата гимназия в Кърджали, пък аз от на майка си ....... обрах точките :1000 (29): Днес ми е пълна скука, при вас как върви? Днес мързелив ден яко... До обед бях на лекции, после на кафе на слънчице и разходка по центъра. Времето беше уникално яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Днес мързелив ден яко... До обед бях на лекции, после на кафе на слънчице и разходка по центъра. Времето беше уникално яко. Вчера беше по-хубаво, ама и днес също беше 6 точки. Жалко, че си проспах почти целия ден, ама не е истина колко обичам да си поспивам през деня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Вчера беше по-хубаво, ама и днес също беше 6 точки. Жалко, че си проспах почти целия ден, ама не е истина колко обичам да си поспивам през деня Втора смяна ли си, че спиш през деня? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Втора смяна ли си, че спиш през деня? Винаги съм първа, ама си лягам след 1 часа през нощта всяка вечер и се оказвам на 5-6 часа сън, и си доспивам след като се върна вкъщи :1000 (29): На мен денят ми започва със свършването на училище, него хич не го броя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Винаги съм първа, ама си лягам след 1 часа през нощта всяка вечер и се оказвам на 5-6 часа сън, и си доспивам след като се върна вкъщи :1000 (29): На мен денят ми започва със свършването на училище, него хич не го броя. Тоест денят ти започва и ти лягаш да спиш. :1000 (29): Кои дни си на работа и от колко часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Вчера беше по-хубаво, ама и днес също беше 6 точки. Жалко, че си проспах почти целия ден, ама не е истина колко обичам да си поспивам през деня Аз пък винаги обичам да си спя.. но през деня наистина е най-сладко. Много мразя да ставам рано сутрин, това си е цял кошмар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Изтрих коментара с акото, сори Аз пък обичам да ставам рано и мразя да спя през деня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Изтрих коментара с акото, сори Аз пък обичам да ставам рано и мразя да спя през деня. Сериозно ли обичаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Изтрих коментара с акото, сори Моменталически ще те докладвам на Момо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Моменталически ще те докладвам на Момо. :1000 (29): Много станахте маймуните на клона... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Изтрих коментара с акото, сори Аз пък обичам да ставам рано и мразя да спя през деня. Ама това беше.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много станахте маймуните на клона... :1000 (29): Аз какво да направя, че ми е детска мечта да стана модератор тук и намразвам всеки друг, който го направят такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Аз какво да направя, че ми е детска мечта да стана модератор тук и намразвам всеки друг, който го направят такъв. Значи мразиш и мен? Знаех си.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари