Христина' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Сериозно ли обичаш? Да. По-продуктивна съм като стана рано. Даже след бар/дискотека гледам да стана не по-късно от 8-9, защото иначе си чувствам деня пропилян. :1000 (29): Моменталически ще те докладвам на Момо. :1000 (29): Действай! И без това писах, че искам да ми свали правата, но някак останах като глас в пустия. Да те препоръчам освен да ми заемеш мястото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Значи мразиш и мен? Знаех си.. Същинска Баба Ванга си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Действай! И без това писах, че искам да ми свали правата, но някак останах като глас в пустия. Да те препоръчам освен да ми заемеш мястото. Аз съм против да се откажеш. Харесвам те. Ако ти идва в повече, прави си почивки, никой няма да ти държи сметка, ако няколко дни те няма. Но ти се решаваш, де. Ружето примерно много се изнервяше, то си е тежест това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Същинска Баба Ванга си! Аз пък мислех да те предлагам за издигане... И ти си бил завистник Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Тоест денят ти започва и ти лягаш да спиш. :1000 (29): Кои дни си на работа и от колко часа? Този месец почти не съм ходил, че наблягах на уроците и лоша шега можеше да ми изиграе работата точно в края на срока. Принципно ходя както се уговорим със шефовете /не съм на договор/, от 4 до 12 съм на работа, ако няма хора понякога затваряме и по-рано, ако има - по-късно. Имаше един петък проверки, бях единствения непълнолетен и се направих на клиент... добре, че се разминах с предупреждение само, иначе щяха да ми турят 300 лв глоба :1000 (29): Лятото също на косъм се разминах от глоба за стоене навън след 10 /около 12 часа беше/, вдигахме голяма врява и са се оплакали. Аз пък винаги обичам да си спя.. но през деня наистина е най-сладко. Много мразя да ставам рано сутрин, това си е цял кошмар. Същата работа съм. Лятото винаги предпочитах да съм втора смяна, да си се наспа като хората :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хейта по Толбухинската и Тотя Говното във фейса продължава :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Аз пък мислех да те предлагам за издигане... И ти си бил завистник Като кой? Сериозно, никакво издигане не искам. Никога не ме е блазнела идеята да съм модератор. То аз няма и да издържа много де. Ще святкам банове, на който не ме кефи и ще ми махнат правата бързо-бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хейта по Толбухинската и Тотя Говното във фейса продължава :1000 (29): Ти не беше такава... истерясала баба... :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хейта по Толбухинската и Тотя Говното във фейса продължава :1000 (29): Какво е станало с тая' треторазядничка? Гледам, че бая сте я нахранили в скандалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Като кой? Сериозно, никакво издигане не искам. Никога не ме е блазнела идеята да съм модератор. То аз няма и да издържа много де. Ще святкам банове, на който не ме кефи и ще ми махнат правата бързо-бързо. Ти ги знаеш много добре кои са. Те ако са смели да се го кажат, както ти си призна Иначе и аз сериозно мислех да те предложа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Какво правите, драги съфорумци? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Какво правите, драги съфорумци? Добър вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Какво е станало с тая' треторазядничка? Гледам, че бая сте я нахранили в скандалите. Отправям и комплименти под снимки, а тя ги трие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Добър вечер Добра да е. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Добра да е. Как си? Голяма скука ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Какво е станало с тая' треторазядничка? Гледам, че бая сте я нахранили в скандалите. Собственичката на някакъв фитнес я хванала как си прави клизма и оставя лайна след себе си на пода в банята на фитнес залата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хейта по Толбухинската и Тотя Говното във фейса продължава :1000 (29): Храни си Татяна колкото искаш, но остави Преслава намира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Храни си Татяна колкото искаш, но остави Преслава намира. :1000 (29): :1000 (29): Защо, да не ти е майка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Как си? Голяма скука ... По-добре от преди няколко часа. Цял следобед бях навън и то по грейка. След това двете чаши вино ме довършиха. :1000 (29): И снощи беше скука. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 По-добре от преди няколко часа. Цял следобед бях навън и то по грейка. След това двете чаши вино ме довършиха. :1000 (29): И снощи беше скука. Хвана ли те винцето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хриси, не знаех, че Ивана е единствената певица, на която си била истинска фенка. Не помня преди 5-6 години да си го споменавала. С нея имате точен съвпад на Слънца, тоест родени сте през 3 дни, демек сходна природа имате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хвана ли те винцето? Както никога. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Както никога. Чудна работа наистина.. стегни се, че идва 14-ти февруари, ще пием вино Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Собственичката на някакъв фитнес я хванала как си прави клизма и оставя лайна след себе си на пода в банята на фитнес залата. "Дори да успееш да излезеш от селото, то никога няма да излезе от теб." Пълна селяндурка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Храни си Татяна колкото искаш, но остави Преслава намира. Да не ме набиеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари