FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 грешка Стига си трил! Какво като е женен с дете? Да не ти дреме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Аз навсякъде чета, че Енрике е показал близнаците си, явно умишлено пропускаш новините за него. Това, че не съм го споменала не значи, че не знам. Дори съм ги видяла още преди тебе и знаех за раждането им преди у нас да съобщят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Какво си сънувал? Просто влезна в някаква стая, аз бях там погледна ме със зашеметяваща усмивка и се запъти към мен. Стреснах се и се събудих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Стига си трил! Какво като е женен с дете? Да не ти дреме. на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Нали уж се беше отказал от мъжки ласки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Дай ми животе да плача за някого, нека е грешен, нека е всякакъв.. Някой и мене "любов" да нарича, някой и мене веднъж да обича.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Е и? Даже е млад. Живей си живота и да не ти пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Това, че не съм го споменала не значи, че не знам. Дори съм ги видяла още преди тебе и знаех за раждането им преди у нас да съобщят. Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Е и? Даже е млад. Живей си живота и да не ти пука. как ще е млад ? след 6 години 50 !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 как ще е млад ? след 6 години 50 !! Прекрасна възраст стига да не е 🐻 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 как ще е млад ? след 6 години 50 !! На 50 да не е стар пък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Хубав ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш. Не съм му фенка. Следя го заради Рики, винаги са били конкуренти. В началото му харесвах старите песни, от новите само Bailando и Duele el corazon ми харесват. Писна ми от този регетон, новата му е пак такава-нищо ново. На концерта му бях, защото исках да се уверя лично, че не става за певец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Просто влезна в някаква стая, аз бях там погледна ме със зашеметяваща усмивка и се запъти към мен. Стреснах се и се събудих Не думай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не думай. :1000 (29): Бях облечен. Споко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Хубав ли е? да едричък с бръсната глава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 да едричък с бръсната глава. Не робувай на хорски стереотипи. Живей както ти е кеф, наслаждавай се на момента. И да не ти пука какво ще каже някой... животът си е твой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 да едричък с бръсната глава. Ако имаш желание и ти харесва си изживей нещата и да не ти пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не си падам по мъже с бръснати глави и по чичковци. Но ако ти си падаш по него, какво ти пука?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Стар е, разбира се, не всеки обича да се търка с чичковци. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Но ако ти си падаш по него, какво ти пука?!? +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Стар е, разбира се, не всеки обича да се търка с чичковци. Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му. Да, разбира се, че ще се определям като такъв, няма да заблужавам себе си и околните, правейки се на по-млад. То нека си деен и на 80, аз нищо лошо не казвам, просто да си на 50 и да се мислиш за тийн, това говори за не правилно себевъзприятие. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Да, разбира се, че ще се определям като такъв, няма да заблужавам себе си и околните, правейки се на по-млад. То нека си деен и на 80, аз нищо лошо не казвам, просто да си на 50 и да се мислиш за тийн, това говори за не правилно себевъзприятие. Ама никой не е казал, че се мисли за тийн. Той човека може да е на 50 и пак да е на ниво... все пак не всички искат да имат връзка с тийнейджъри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари