Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Hallo, Някой тествал ли ги е... ) Това са глупости, излишни пари... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Няма смисъл от тях! 2 кутии дънхил шампанско и всичко е точно. :1000 (29): Това са глупости, излишни пари... Не знам, стана ми интересно. Така или иначе на тоя етап нямам желание да ги спирам, но вече двама човека ми казват, че са ги спрели с най-силната доза за седмица. Въпреки, че първите дни са били като ударени от самолет и им е било зверски лошо. Вероятно заради силната доза никотин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Не знам, стана ми интересно. Така или иначе на тоя етап нямам желание да ги спирам, но вече двама човека ми казват, че са ги спрели с най-силната доза за седмица. Въпреки, че първите дни са били като ударени от самолет и им е било зверски лошо. Вероятно заради силната доза никотин. Ако решиш да ги спираш само с воля ще стане и инат. Не се лъжи с разни хапченца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ако решиш да ги спираш само с воля ще стане и инат. Не се лъжи с разни хапченца. О да. Знам. Бях ги спрял само с воля за почти година, но след като си смених работата отново пропуших. И сега не мисля да ги спирам. А и цигарата е удобен фактор в разгръщането на социалните ти контакти и научаването на някой друга клюка... : D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 О да. Знам. Бях ги спрял само с воля за почти година, но след като си смених работата отново пропуших. И сега не мисля да ги спирам. А и цигарата е удобен фактор в разгръщането на социалните ти контакти и научаването на някой друга клюка... : D Ххасхахахаха, дааааа... Цигарите сближават хората и отварят интересни теми за разговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 О да. Знам. Бях ги спрял само с воля за почти година, но след като си смених работата отново пропуших. И сега не мисля да ги спирам. А и цигарата е удобен фактор в разгръщането на социалните ти контакти и научаването на някой друга клюка... : D Хахаха само с воля става. Примерно сега съм ги намалил, но не и отказал. В сряда си купих една кутия и в четвъртък към 22.00 часа свърши. Днеска смятах да си купувам, но може и утре сутринта. Така, че и без цигари може. Лятото пуша много по една кутия на ден, че някой път и повече. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ххасхахахаха, дааааа... Цигарите сближават хората и отварят интересни теми за разговор. И после се прибираш окаден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 И после се прибираш окаден. Е не може сички като теб да ходим на Ники по цели нощи и да не се прибираме хич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Хахаха само с воля става. Примерно сега съм ги намалил, но не и отказал. В сряда си купих една кутия и в четвъртък към 22.00 часа свърши. Днеска смятах да си купувам, но може и утре сутринта. Така, че и без цигари може. Лятото пуша много по една кутия на ден, че някой път и повече. В момента пуша повече от когато и да било... отива почти кутия за деня. А преди изкарвах два дни и третия до някъде.... Но на работа се държа да не излизам много да пуша и в обедната и след работа ги пуша по три наведнъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 И после се прибираш окаден. Е да но като сме пушачи какво да правим. После в банята, дрехите в пералнята и готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Поздрав! След турското нашествие е време на арабското. Страхотна мелодия... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Асен Блатечки през февруари в Бургас на 8, 13 и 21 февруари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Асен Блатечки през февруари в Бургас на 8, 13 и 21 февруари. Ще има мастурбиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Асен Блатечки през февруари в Бургас на 8, 13 и 21 февруари. И в Ловеч ще идва, в Понеделник ще се обадя за пропуски 😊😊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Боже няма край този ден. Сърцето ми спи вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Боже няма край този ден. Сърцето ми спи вече! Още 2 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Мирмидона спомена Бекстрийт Бойс в Скандалите, та се сетих за тези гении на захаросания поп от 90-те. Поздравче: Куплетът на Ник кърти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Бекстрийт Бойс ми бяха любимци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Бекстрийт Бойс ми бяха любимци Помним ли East- 17? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Помним ли East- 17? Помним и първообраза им - Take That. Каките в махалата им се подкосяваха колената от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Помним ли East- 17? Даа, помним ги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Даа, помним ги Стела, Браян да не те зарибява? Доста усмивчици си разменяте напоследък... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Стела, Браян да не те зарибява? Доста усмивчици си разменяте напоследък... Смее ли? Ако иска да го гази панагюрска мечка, нека посмее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Смее ли? Ако иска да го гази панагюрска мечка, нека посмее Е, защо? Ако се харесват младите - да се взимат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Стела, Браян да не те зарибява? Доста усмивчици си разменяте напоследък... Гоните параноята пак. Смее ли? Ако иска да го гази панагюрска мечка, нека посмее :roll1: Ти не беше ли от Ловеч? Edit: Объркахте със Стела, станахте толкова еднакви. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари