Guest Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ох и мене така.. сетя ли се и се смея сама като луда. В метрото беше върха вече на смеха щом Тропчо искаше да слезе. Съгласна съм да го напием, поне ще има шоу. Имаше един Тропчо в "Бамби'', много сладко зайче беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Имаше един Тропчо в "Бамби'', много сладко зайче беше. Даааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 според вас това опит за хакване на FB профил ли е? получих два имейла: Здравейте, ...., Акаунтът във Facebook, свързан с ....@abv.bg, беше повторно активиран наскоро. Ако не сте активирали повторно профила вие, посетете нашия Помощен център. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 според вас това опит за хакване на FB профил ли е? получих два имейла: Здравейте, ...., Акаунтът във Facebook, свързан с ....@abv.bg, беше повторно активиран наскоро. Ако не сте активирали повторно профила вие, посетете нашия Помощен център. ДАААААААА! 10000000000000% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 според вас това опит за хакване на FB профил ли е? получих два имейла: Здравейте, ...., Акаунтът във Facebook, свързан с ....@abv.bg, беше повторно активиран наскоро. Ако не сте активирали повторно профила вие, посетете нашия Помощен център. Смени си паролата веднага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Здрасти! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Здрасти! Дай пари за пасти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Здрасти! Добър вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Дай пари за пасти! Забрави за пастите :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Забрави за пастите :1000 (29): На Рд-то ми в Петък съм намислил да направя една торта с Филаделфия и Маскаропоне и много шоколад, ако не ме домързи да минем и без торта :1000 (29): Уиски да има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 На Рд-то ми в Петък съм намислил да направя една торта с Филаделфия и Маскаропоне и много шоколад, ако не ме домързи да минем и без торта :1000 (29): Уиски да има Млъкни.... защо ме дразниш. Без мен ли ще я ядеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Млъкни.... защо ме дразниш. Без мен ли ще я ядеш? Да. Аз съм егоист Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 На Рд-то ми в Петък съм намислил да направя една торта с Филаделфия и Маскаропоне и много шоколад, ако не ме домързи да минем и без торта :1000 (29): Уиски да има Няма ли да ме поканиш? Сладко не обичам, но уиски пия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Да. Аз съм егоист :mf_surrender: Яж си я... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Няма ли да ме поканиш? Сладко не обичам, но уиски пия. Аз ще те поканя на моя, остави го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Аз ще те поканя на моя, остави го. Иеййй :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Иеййй :1000 (6): Ще се напием, но ще слушаш чалга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Няма ли да ме поканиш? Сладко не обичам, но уиски пия. Всички с малки изключения заповядайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Всички с малки изключения заповядайте! Без мен ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ще се напием, но ще слушаш чалга Ще слушам, ще слушам. :1000 (29): Всички с малки изключения заповядайте! Така изпросено не става. Искам специална покана! :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Ще слушам, ще слушам. :1000 (29): Така изпросено не става. Искам специална покана! :1000 (1): А така Хрис, кажи му го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ще слушам, ще слушам. :1000 (29): Така изпросено не става. Искам специална покана! :1000 (1): Лично ще дойда до Казанлък с букет от бели рози и бутилка бяло вино от скъпото да те поканя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Слушаме ли величествени изпълнения? :1000 (30): Не! Не слушаме диви селянки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Еми май В твоите очи беше в номинация тогава. Спечелиха Янева и Килата с провала си. На дали е имала най много точки Но за всеки по нещо. ЗнаеМ политиката им )) Здравей. Кажи някакво лекарство за язви, че откакто те проклех, ме заболя стомаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Здравей. Кажи някакво лекарство за язви, че откакто те проклех, ме заболя стомаха. Няма лекарства. Минаваш под ножа и ти я режат Иначе преди да стане язва е гастрит. Ако е пареща болка около слънчевия сплит, пий фомотидин или ранатидин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари