FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Къде се губиш? Бях баннат във форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Бях баннат във форума И ти ли ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 И ти ли ... Този път не бях аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Бях баннат във форума Да ти дам ли минус за настроение? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://gospodari.com/зрители-споделят-пика...video39982.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Да ти дам ли минус за настроение? :1000 (29): Какво мислиш за тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Какво мислиш за тази песен? Харесва ли ти? Защото на мен не. :1000 (29): Много еднообразна, едно и също през цялата песен. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Харесва ли ти? Защото на мен не. :1000 (29): Много еднообразна, едно и също през цялата песен. Бях я чула в едно кафене и я потърсих.Отначало много ми хареса и бързо ми омръзна. Иначе тази няма омръзване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 БАХТИ УЖАСАААААА Намериха останките на разбилия се Ан-148, оцелели – няма На борда е имало 65 пътници и 6 души екипаж Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/02/11/...li-niama.367728 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Бях я чула в едно кафене и я потърсих.Отначало много ми хареса и бързо ми омръзна. Иначе тази няма омръзване Тази е топ Този мен много ме кефи с двете си песни Даже го следвам във фейса 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Тази е топ Този мен много ме кефи с двете си песни Даже го следвам във фейса Първата е уникалнааа! Създава усещането за лято и готини емоции. А тази е неповторима.Испанците бяха луднали по нея и с право Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Първата е уникалнааа! Създава усещането за лято и готини емоции. А тази е неповторима.Испанците бяха луднали по нея и с право Мартин все по-голям става. А транс слушаш ли? Поздрав! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Дойчо да си знаеш Захажаева ти е хвърлила око! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Дойчо да си знаеш Захажаева ти е хвърлила око! :1000 (29): Знаем и ти на коя си хвърлил око Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Знаем и ти на коя си хвърлил око Нещо си се объркала... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Нещо си се объркала... Ама за кая си мислиш че ти казвам 😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ама за кая си мислиш че ти казвам 😁😁 Не знам Казва се Любо, от София на 26, Пасивен :1000 (29): Не ме питайте от къде знам Аууууу 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Не знам Аууууу Толкова ли са много, че не знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Толкова ли са много, че не знаеш :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Дойчо да си знаеш Захажаева ти е хвърлила око! :1000 (29): Ние си писахме. Разказа ми как ще прави самостоятелен концерт, Коце искал дует с нея, а Фънки ще и помага, Дебора, Луна и Динко били малоумни, тъпи и т. н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Казва се Любо, от София на 26, Пасивен :1000 (29): Не ме питайте от къде знам Имаш ли му фейса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Имаш ли му фейса? Имах го, но го изтри! Пишем във вайбър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Имах го, но го изтри! Пишем във вайбър. И има ли си приятел, какво разправя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 И има ли си приятел, какво разправя? До преди две години имаше а аз му бях любовник. Наскоро ми каза че се занимавал с някакъв ама май се разритали. Миналата седмица замина за Лондон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Може ли някой да ми каже в процеса на преинсталиране на Уиндоус ако съм си изтрил целия хард диск, мога ли после някак си да върна файловете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари