xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Да, отричам го. Тази статистика е само в твоята глава. Пресвета Дева Мария! Посети очен лекар колкото се може по-скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Кое ми е тесногръдото?Имам мнение и го изказвам.Каква е тази защита на чичките тук? Чичко е много кофти понятие. Човек може да има добри качества и да е умен, поддържан, образован, възпитан и на 30 и на 50 години. Както и може да е пълен провал на всяка възраст. Да, има мазни и дебели чичковци, но има и такива младежи на по 20 години. Каква е разликата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Чичко е много кофти понятие. Човек може да има добри качества и да е умен, поддържан, образован, възпитан и на 30 и на 50 години. Както и може да е пълен провал на всяка възраст. Да, има мазни и дебели чичковци, но има и такива младежи на по 20 години. Каква е разликата? Ама кое е лошото на това да си чичо? Не знаех, че образованите и умните хора на 50 не са чичовци. Извод: Учете и се образовайте, че ще станете чичковци! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Ама кое е лошото на това да си чичо? Не знаех, че образованите и умните хора на 50 не са чичовци. Нещо не ме разбра... Кофти казано прозвуча от неговата уста, като обида. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Как пък се прецени кой е тесногръд от едно-две мнения? По тази логика, всеки, който не излиза с 20 годишни пак е тесногръд?! Човекът се преценява чрез реална комуникация на различни теми, начина му на мислене по разнородни сфери и т.н. Това че някой не би искал да се среща с 50 годишен не го прави тесногръд, просто си е до човек, както беше казано по-горе. Не всеки може да приеме мисълта, че излизаш с човек, който може да ти е баща.. и това съвсем не значи, че си ограничен, а просто, че имаш други предпочитания и изисквания за връзка. Той в случая слага етикет "Не става, щото е на еди колко си" без да е имал тази комуникация. Това наричам тесногръдие. Да категоризираш човек без да го познаваш, само заради това, че е на някакви си години. И дори да нямаш връзка, трябва ли да слагаш етикети кой какъв е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Чичко е много кофти понятие. Човек може да има добри качества и да е умен, поддържан, образован, възпитан и на 30 и на 50 години. Както и може да е пълен провал на всяка възраст. Да, има мазни и дебели чичковци, но има и такива младежи на по 20 години. Каква е разликата? Разликата е че на 20 все още можеш да влезеш в правия път,а на 50 каквото било-било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Извод: Учете и се образовайте, че ще станете чичковци! Това беше пример за това че няма значение дали си чичо или си на 20 а какъв човек си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Това беше пример за това че няма значение дали си чичо или си на 20 а какъв човек си... И аз това искам да кажа ама.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Разликата е че на 20 все още можеш да влезеш в правия път,а на 50 каквото било-било. Не всички на 50 години са падения, както ги изкарахте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Всеки говори от личен опит и от това той какви впечатления има, все пак.. така че няма смисъл да се лепят етикети. 50 не са малко години, с правилен начин на живот, може зад гърба си да имаш много, както материално, така и като изживявания. А може и точно обратното, много е контрастно всичко. Съгласен съм, че не трябва да категоризираме хората по години, но да си на 50 и да имаш ясна представа за себе си, да си на 20 - също. Това е важното в краен случай. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не всички на 50 години са падения, както ги изкарахте. В кариерен план може би не,но в повечето харектеристики на един млад мъж-да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Всеки говори от личен опит и от това той какви впечатления има, все пак.. така че няма смисъл да се лепят етикети. 50 не са малко години, с правилен начин на живот, може зад гърба си да имаш много, както материално, така и като изживявания. А може и точно обратното, много е контрастно всичко. Съгласен съм, че не трябва да категоризираме хората по години, но да си на 50 и да имаш ясна представа за себе си, да си на 20 - също. Това е важното в краен случай. Точно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 В кариерен план може би не,но в повечето харектеристики на един млад мъж-да. Защо така мислиш? Аз познавам доста мъже на 40-50, които тренират, поддържат се и изглеждат добре. Не говоря само за кариера. Кариера хубава може да имаш и на 30. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Защо така мислиш? Аз познавам доста мъже на 40-50, които тренират, поддържат се и изглеждат добре. Не говоря само за кариера. Кариера хубава може да имаш и на 30. Инструкторът ми във фитнеса беше на 48 и слагаше в джоба всичките дето тренираха там. Един от най-добрите инструктори в града. За какво си говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не е нормално момиче в разцвета на живота си да се забие с човек на 50. Първо че той ще умре след няколко години. Второ че не могат да водят пълноценен живот заедно по ред причини и най-вече заради разликата в годините. Трето хората не го приемат и си трупате още куп главоболия. Четвърто старите хора са по-грозни, изтощени и нямат такъв живец в себе си. Тва е личното ми мнение и не ангажирам никого, но да ми казвате че предпочитате 50+ пред 20 годишен пич, който ще ви пори като агнета и ще можете заедно да се стремите към мечтите си...Е, сбърканите сте вие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Защо така мислиш? Аз познавам доста мъже на 40-50, които тренират, поддържат се и изглеждат добре. Не говоря само за кариера. Кариера хубава може да имаш и на 30. Това че тренират не означава,че могат да стъпят на пръста на някой млад мъж.Генът си е ген и ако ще да спят по фитнесите няма да се промени нищо.Нито в лице ще са нещо кой знае какво,нито в леглото,нито нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Не е нормално момиче в разцвета на живота си да се забие с човек на 50. Първо че той ще умре след няколко години. Второ че не могат да водят пълноценен живот заедно по ред причини и най-вече заради разликата в годините. Трето хората не го приемат и си трупате още куп главоболия. Четвърто старите хора са по-грозни, изтощени и нямат такъв живец в себе си. Тва е личното ми мнение и не ангажирам никого, но да ми казвате че предпочитате 50+ пред 20 годишен пич, който ще ви пори като агнета и ще можете заедно да се стремите към мечтите си...Е, сбърканите сте вие. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не съм казвала по какви си падам, просто коментирах някой примери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не е нормално момиче в разцвета на живота си да се забие с човек на 50. Първо че той ще умре след няколко години. Второ че не могат да водят пълноценен живот заедно по ред причини и най-вече заради разликата в годините. Трето хората не го приемат и си трупате още куп главоболия. Четвърто старите хора са по-грозни, изтощени и нямат такъв живец в себе си. Тва е личното ми мнение и не ангажирам никого, но да ми казвате че предпочитате 50+ пред 20 годишен пич, който ще ви пори като агнета и ще можете заедно да се стремите към мечтите си...Е, сбърканите сте вие. Първо - wtf? Второ - Водят си много пълноценен начин на живот, дори по-пълноценен от много на 20 дето нямат движение и по цял ден нагъват дюнери. Трето - Какво ме интерсуват хората? Четвърто - Била съм с човек на 50, който не излизаше от дискотеките и всички коври умираха по него. За агнетата айде да не казвам... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Първо - wtf? Второ - Водят си много пълноценен начин на живот, дори по-пълноценен от много на 20 дето нямат движение и по цял ден нагъват дюнери. Трето - Какво ме интерсуват хората? Четвърто - Била съм с човек на 50, който не излизаше от дискотеките и всички коври умираха по него. За агнетата айде да не казвам... :1000 (29): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Първо - wtf? Второ - Водят си много пълноценен начин на живот, дори по-пълноценен от много на 20 дето нямат движение и по цял ден нагъват дюнери. Трето - Какво ме интерсуват хората? Четвърто - Била съм с човек на 50, който не излизаше от дискотеките и всички коври умираха по него. За агнетата айде да не казвам... :1000 (29): И колко примери на 50 годишни имаш? Щото %-та на мазен, дебел, изтощен, нервен, болен 50 годишен е 90%, а при младите да е 10%. Все едно аз да си хвана някоя баба, само щото се е запазила, има пари, ходи на фитнес и т.н? Няма да ми е яко. Все едно да спя с майка ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Определено имате някакви комплекси от бащина страна,че си падате по такива мъже.Относно този,който не излизал от дискотеките определено е поредният комплексиран чичо,който иска да е млад и да пори млади прасковки,но уви трябва да се задоволи с умрялата прасковка на жена си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много тъп форум стана. Почти всички потребители, които ме кефеха напуснаха (или влизат като скрити и не пишат). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Определено имате някакви комплекси от бащина страна,че си падате по такива мъже.Относно този,който не излизал от дискотеките определено е поредният комплексиран чичо,който иска да е млад и да пори млади прасковки,но уви трябва да се задоволи с умрялата прасковка на жена си. Точно комплекси са. Много на място. Търсят някои пичета, колкото да усетят тва за което говоря че им липсва - младостта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много тъп форум стана. Почти всички потребители, които ме кефеха напуснаха (или влизат като скрити и не пишат). Никой не те е вързал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Точно комплекси са. Много на място. Търсят някои пичета, колкото да усетят тва за което говоря че им липсва - младостта. Ама моля ти се.Тука явно и чичковците са издигнати в култ.Аз ако тръгна с такъв ще трябва да му давам Виагра,че да не си опикава чехлите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари