THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Прекалено е малка за амбициите ти ли Точно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Добро утро! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Добро утро! Добър ден! Връщаме ли се обратно в играта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Добър ден! Връщаме ли се обратно в играта? Дам В шок съм. Всичките са от снощи насам. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аман от досадници ..Някакъв ми пише в инстаграм, аз не му отговарям и той ме пита нета ли ми бил бавен, че не му отговарям Щял да гледа филм и чакал да пиша Айде, ще е поредния блокиран. Аз затова си направих личен профила, ако не познавам някой директно го трия. И във фейсбук само хора с общи приятели могат да ми пращат покана. Писна ми от олигофрени без работа, дето по цял ден се чудят на кого да пишат "zdr ko pr" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Аз затова си направих личен профила, ако не познавам някой директно го трия. И във фейсбук само хора с общи приятели могат да ми пращат покана. Писна ми от олигофрени без работа, дето по цял ден се чудят на кого да пишат "zdr ko pr" Той и моя е личен, обаче не знам как и кога явно съм го приела този. Понякога се случва. Ама е пълно с досадници, простоооо наистина хора без работа. Надживяла съм времето, когато ще тръгна да си чатя с непознати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дам В шок съм. Всичките са от снощи насам. :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Повече фенове от Преслава имаш! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Той и моя е личен, обаче не знам как и кога явно съм го приела този. Понякога се случва. Ама е пълно с досадници, простоооо наистина хора без работа. Надживяла съм времето, когато ще тръгна да си чатя с непознати. Сетих се като ти беше писала оная.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Сетих се като ти беше писала оная.... Оле, да ... е на такова чудо да не се надява човек :1000 (34): "Коте", много си хубава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Стела като можеш се обади, не да се правиш на ударена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Повече фенове от Преслава имаш! :1000 (19): Хубаво не ги добавях и вчера натрясках всичките към 100 бяха :1000 (29): И днес два пъти повече. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Стела като можеш се обади, не да се правиш на ударена! И като ме застреляш как ще ти се обадя? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Свършихте ли работа за днес? Петък е. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не сме на работа, на спа сме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Свършихте ли работа за днес? Петък е. Да, дори си тръгнах по-рано днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Мъжете в краката, ей там са ми любими! :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Мъжете в краката, ей там са ми любими! :D Харесва ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Свършихте ли работа за днес? Петък е. И още как! Едвам издържах до 18 ч. Харесва ли ти? И да му харесва няма да си признае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Мъжете в краката, ей там са ми любими! :D Убий фен на Галена, спаси света! :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 И още как! Едвам издържах до 18 ч. И да му харесва няма да си признае. Каква гордост, сигурна съм, че я надувааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И още как! Едвам издържах до 18 ч. И да му харесва няма да си признае. Тва е щот си чакала премиерата на Пепе. А ся си представи че си Зайка, даже не си на работа, а има още цяла седмица до 23ти .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Къде сте ехоооо? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Къде сте ехоооо? Тук съм, ама май ще ходя на йебане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Къде сте ехоооо? Тук .. ти се губиш, както винаги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари