Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Аз ли полудявам? :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 20.00 часа! Тръпнем ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Поздрав! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Идва,идваааааа. :1000 (6): :g2: :g2: 2 години чакаме нов сингъл, 3 години нов албум, музиката от Рики е като мираж, но накрая ще гръмнееее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Идва,идваааааа. :1000 (6): :g2: :g2: 2 години чакаме нов сингъл, 3 години нов албум, музиката от Рики е като мираж, но накрая ще гръмнееее. Как 2 години? Венте пака не е ли от по-късно? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Как 2 години? Венте пака не е ли от по-късно? Не, от 22 септември 2016 е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ония (както го наричаш ти), Месут Юзил, гаджето на оная от турския сериал, е един от най-добрите халфове в света и съвсем не е грозник, какъвто го изкарваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Не, от 22 септември 2016 е. Ами да де, къде ги видя 2 години? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ония (както го наричаш ти), Месут Юзил, гаджето на оная от турския сериал, е един от най-добрите халфове в света и съвсем не е грозник, какъвто го изкарваш. Ужасен е. Грозен е мъжа и на тая дето играе Иджлял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ужасен е. Грозен е мъжа и на тая дето играе Иджлял. Ония Исмаил ли беше, певеца? Много по-грозен е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ами да де, къде ги видя 2 години? Почти 2 години. И пак винаги много дълго се чака за нова музика от Рики. Много се надявам клипът на 23 февруари да излезе през деня. Не ми се чака вече. Ей, преди как уцелвах все в Мола Венте Пака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Поздрав! Топ! Поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Ония Исмаил ли беше, певеца? Много по-грозен е. Ох ама и ти ги знаеш Следиш ли ги? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Нямат никакъв вкус- само пари играят тука, да се сгодиш за такъв И тая наскоро пък се омъжи, как ще си легнеш с такъв: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ох ама и ти ги знаеш Следиш ли ги? Кое да следя? Тоя турския сериал ли? Никакъв шанс. От фейса на Таня съм наясно, че съществува и че една от актрисите е гадже с Юзил. Не знам и аз защо, но ме издразни, че беше оплют в 5-6 последователни поста. :1000 (29): Иначе телевизия не гледам, само Скъпи наследници си връщам и новини. А Исмаил е някакъв певец, който Таня много харесваше по едно време. Той е много гнусен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Топ! Поздрав Thanks Ох ама и ти ги знаеш Следиш ли ги? Аз го знам от времето преди да стане солов изпълнител. Поздрав! Голям хит беше. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кое да следя? Тоя турския сериал ли? Никакъв шанс. От фейса на Таня съм наясно, че съществува и че една от актрисите е гадже с Юзил. Не знам и аз защо, но ме издразни, че беше оплют в 5-6 последователни поста. :1000 (29): Иначе телевизия не гледам, само Скъпи наследници си връщам и новини. А Исмаил е някакъв певец, който Таня много харесваше по едно време. Той е много гнусен. ПАДАМ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Нямат никакъв вкус- само пари играят тука, да се сгодиш за такъв И тая наскоро пък се омъжи, как ще си легнеш с такъв: Какво им е и на двамата? Твоя Ники да не би да е мистър вселена? Всеки си има вкус, пък и външността не е всичко - обичат си се явно хората. До кога не е ясно, но то нищо не е предвидимо в този живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Кое да следя? Тоя турския сериал ли? Никакъв шанс. От фейса на Таня съм наясно, че съществува и че една от актрисите е гадже с Юзил. Не знам и аз защо, но ме издразни, че беше оплют в 5-6 последователни поста. :1000 (29): Иначе телевизия не гледам, само Скъпи наследници си връщам и новини. А Исмаил е някакъв певец, който Таня много харесваше по едно време. Той е много гнусен. Шегувам се. Аз съм фенка на Барселона, но въпреки това, също не съм съгласна с нападките към Месут. Все пак е голямо име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 ПАДАМ Ми аз имам изострено чувство за справедливост и мразя двойните стандарти. Шегувам се. Аз съм фенка на Барселона, но въпреки това, също не съм съгласна с нападките към Месут. Все пак е голямо име. Е, той вече играе в Арсенал И да не беше голямо име, от къде на къде ще го плюе така. Грозен бил, заради парите била с него и не знам си какво. Супер грозно е, а и такива изводи си вади и тя не знае от къде - нито познава нея, нито него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Ми аз имам изострено чувство за справедливост и мразя двойните стандарти. Е, той вече играе в Арсенал И да не беше голямо име, от къде на къде ще го плюе така. Грозен бил, заради парите била с него и не знам си какво. Супер грозно е, а и такива изводи си вади и тя не знае от къде - нито познава нея, нито него. Исмаил и на мен ми е доста грозен. Иначе знам за Месут, но не харесвам и Арсенал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Исмаил и на мен ми е доста грозен. Иначе знам за Месут, но не харесвам и Арсенал. ХАхаха и аз съм така - като не харесвам някой отбор и най-добрият футболист да играе там, няма да съм му фен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Като някой наркоман е тоя на Amine, че даже й изневерявал с бившата си. Аmine отново се върнала при него, сгодени са, обещала му ,че повече няма да снима романтични сцени и да се целува в сериалите. Това й е професията, той какво иска. Страшен кретен. A на Толгахан дето играе Ийт е много красива жена му Мис Албания. Миналата година са се оженили навръх рождения й ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 ХАхаха и аз съм така - като не харесвам някой отбор и най-добрият футболист да играе там, няма да съм му фен Да, но поне не му отричам качествата, като играч. А пък да го обиждам, че и грозен съвсем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Феновете мислят като мен- красиви жени, момичета ходят с грозни мъже за пари. Същия поглед като бившия на Деми. Добре, че тя го заряза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари