lucas Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Оффф с моето мръсно подсъзнание... :1000 (29): ни са наръга пък туй Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 То и моето е такова спокойно. Особенно, ако видиш кой е масажиста.... Ами дай да го видя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Изгледах ги епизодите на "Сега и завинаги" за тази седмица, които ще ги дават тази седмица до петък. Добре,че хората свалят от Voyo епизодите и ги качват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Добре дошъл! Добре заварил Ок съм. Още ли си в Англия? Любопитната ми тя. Защо всички водолей сме такива... Тайна Лични неща на ЛС Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Добре заварил Още ли ме мразиш за онова с Адриана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 След 52 мин ще бъде качен епизод 62 на втори сезон на "Сега и завинаги" във Voyo. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Още ли ме мразиш за онова с Адриана? Според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Според теб? Ако знаех, нямаше да питам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ако знаех, нямаше да питам Разбира се, че още те ненавиждам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Разбира се, че още те ненавиждам :1000 (29): Знаех си! Ама не е хубаво да си злопаметен! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Знаех си! Ама не е хубаво да си злопаметен! :1000 (29): И това, което направи не е хубаво, но го направи Нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 И това, което направи не е хубаво, но го направи Нали? Признавам! Грешен съм пред теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Признавам! Грешен съм пред теб. Защо го направи? Нещо лошо ли ти направих? Срам си за зодия ВОДОЛЕЙ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Защо го направи? Нещо лошо ли ти направих? Срам си за зодия ВОДОЛЕЙ Водолейте трябва да се подкрепяме. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Защо го направи? Нещо лошо ли ти направих? Срам си за зодия ВОДОЛЕЙ Ами казах ти тогава, че не ми е приятно да я обиждаш в мое присъствие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Както и да е ,аз го забравих и нямам против теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 @Brian :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 @Brian :1000 (29): Страшен е! На лепило ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Водолейте трябва да се подкрепяме. Хаха Така е Ами казах ти тогава, че не ми е приятно да я обиждаш в мое присъствие Аз не я обиждам, а казвах истината и мнението ми за нея Както и да е ,аз го забравих и нямам против теб И аз съм го забравил, но никога не бих те добавил в социалните ми мрежи или да имам някакви близки отношения с теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Страшен е! На лепило ли е? Любов Къде се губиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Страшен е! На лепило ли е? Не разбирам. Пуша само трева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 @Brian :1000 (29): Втори път не мога да го гледам още ме тресе. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Любов Къде се губиш Аз трябва да ти го задам този въпрос. Колко време мина...половин година ли, повече ли. Допуснах, че си в чужбина, но и друг път си бил и не ти е пречило да пишеш тук. Хвана ме страх мислените клетви на -А да не са те застигнали. В Англия ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Втори път не мога да го гледам още ме тресе. Подкрепям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 И аз съм го забравил, но никога не бих те добавил в социалните ми мрежи или да имам някакви близки отношения с теб Аз също не изгарям от удоволствие да имам близки отношения с теб. Пиша с 3-4 ма. Това ми е достатъчно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари