Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 И аз... със Стела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Топовете на Бургас Липсвах ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Липсвах ли ти? Ми като цяло ми е все тая за всички от форума, тъпо ми е тук и не пиша както преди и не съм се карал сигупно от година и повече :Д а аз на теб ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ми като цяло ми е все тая за всички от форума, тъпо ми е тук и не пиша както преди и не съм се карал сигупно от година и повече :Д а аз на теб ? Ще ми липсва ли такава негативна личност като теб? Хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ще ми липсва ли такава негативна личност като теб? Хаха Напротив, стана прекалено добра за съжаление, но може пак да се промени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Напротив, стана прекалено добра за съжаление, но може пак да се промени След като видях как следваш куцо и сакато в инстаграм за да те последват и след теа ги отследваш.. Хаха Да не говорим, че взе куп пари от ютюб и не си почерпил Дари, Онур, Марин и другите от племето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 След като видях как следваш куцо и сакато в инстаграм за да те последват и след теа ги отследваш.. Хаха Да не говорим, че взе куп пари от ютюб и не си почерпил Дари, Онур, Марин и другите от племето :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 :roll1: Лъжи ли казах? Хаха Пълнолетен ли си, че те пускат в чалготеки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Лъжи ли казах? Хаха Пълнолетен ли си, че те пускат в чалготеки Явно доста ме следиш къде ходя а това дали съм пълнолетен не е твоя работа, ясно ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Явно доста ме следиш къде ходя а това дали съм пълнолетен не е твоя работа, ясно ? Ами не те следя много, но ме държат в течение какво се случва с теб Започваш да хапеш.. Змията в теб излиза от дълбините :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Kак ме изненада англичанчето да ми пише сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Kак ме изненада англичанчето да ми пише сега. Танче, как си? Забремениха ли те вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ами не те следя много, но ме държат в течение какво се случва с теб Започваш да хапеш.. Змията в теб излиза от дълбините :1000 (29): Това е хубаво че се интересуваш все още от мен и разбираш какво правя, защото аз за теб не мога да кажа същото :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Танче, как си? Забремениха ли те вече В процес на търсене на работа, ходя по борси, вземам си парите, ходя да оправям здравна книжка, виждам се с Ники. В петък излиза Рики. Англичанчето се е разделил с оная, вижда детето си иначе.Знаех си,че ще се разделят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това е хубаво че се интересуваш все още от мен и разбираш какво правя, защото аз за теб не мога да кажа същото :1000 (29): Не се интересувам Фейсбук ми натрапва общи снимки и ти си на тях Няма как да се интересуваш, защото нямаш достъп до мен :; В процес на търсене на работа, ходя по борси, вземам си парите, ходя да оправям здравна книжка, виждам се с Ники. В петък излиза Рики. Англичанчето се е разделил с оная, вижда детето си иначе.Знаех си,че ще се разделят. Дано да е яка песента на Рики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това май е българско? Не е лошо. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това май е българско? Не е лошо. Защо е толкова умряло тук.. Не случайно го кръстих гробницата хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Защо е толкова умряло тук.. Не случайно го кръстих гробницата хаха Защото сенужка не се е върнала. Баннаха я защото им пречила а никакви ги няма . 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Защото сенужка не се е върнала. Баннаха я защото им пречила а никакви ги няма . Добре, че го няма този зародиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Добре, че го няма този зародиш :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 :roll1: Ще платиш ло входа за кралството? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ще платиш ло входа за кралството? ??? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 ??? Не ме разбра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не ме разбра? Ами не, преведи ми го. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не се интересувам Фейсбук ми натрапва общи снимки и ти си на тях Няма как да се интересуваш, защото нямаш достъп до мен :;зсаноно да е яка песента на Рики Дано. Пак няма да се спи заради англичанчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари