Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Никой не те е вързал. Много си лош днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 И колко примери на 50 годишни имаш? Щото %-та на мазен, дебел, изтощен, нервен, болен 50 годишен е 90%, а при младите да е 10%. Все едно аз да си хвана някоя баба, само щото се е запазила, има пари, ходи на фитнес и т.н? Няма да ми е яко. Все едно да спя с майка ми. Дразня се, че хората робуват на някакви общоприети стереотипи. В проценти не мога да конкретизирам, не съм правила статистика. Въпросът е, че не може така да се окачествяват хората... тоя е над 30 - не става, другия е еди какъв си - и той не става. Дано някога ти се отдаде случай да разбреш какво искам да кажа. Определено имате някакви комплекси от бащина страна,че си падате по такива мъже.Относно този,който не излизал от дискотеките определено е поредният комплексиран чичо,който иска да е млад и да пори млади прасковки,но уви трябва да се задоволи с умрялата прасковка на жена си. Вече нямаш аргументи и почваш да обиждаш...няма да се включа в това кой е комплексиран и кой не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Никой не те е вързал. Казвам очевидни факти бе, идиот :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Казвам очевидни факти бе, идиот :1000 (29): А ние не те кефим, така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 А ние не те кефим, така ли? Как въобще си го помисли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Как въобще си го помисли? Ми така прозвуча :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ми така прозвуча :1000 (29): Искам си обратно Dinnev, pechenko и другите там с които се карах през 2015 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Искам си обратно Dinnev, pechenko и другите там с които се карах през 2015 Явно ти липсват скандали... :1000 (29): Скоро и аз май ще спра влизането... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Да ви имам разсъжденията на повечето. Моят Ники като стана на 50 миналата година си е все така готин и младолик. ДВамата му приятели,които са на 40 и нещо също са страхотни мъже. Дай Боже всички да са като тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Да ви имам разсъжденията на повечето. Моят Ники като стана на 50 миналата година си е все така готин и младолик. ДВамата му приятели,които са на 40 и нещо също са страхотни мъже. Дай Боже всички да са като тях. Еееее, най-накрая се включи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Да ви имам разсъжденията на повечето. Моят Ники като стана на 50 миналата година си е все така готин и младолик. ДВамата му приятели,които са на 40 и нещо също са страхотни мъже. Дай Боже всички да са като тях. Чакахме да се включиш... къде ходиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Чакахме да се включиш... къде ходиш? С екранна клавиатура съм и малко бавно. Оправях темите на Рики и ще лягам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 С екранна клавиатура съм и малко бавно. Оправях темите на Рики и ще лягам. Много се стараеш за Рики. Ама виж и тук какво става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 С екранна клавиатура съм и малко бавно. Оправях темите на Рики и ще лягам. Днес имаш giveaway от мен, как се чувстваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Дразня се, че хората робуват на някакви общоприети стереотипи. В проценти не мога да конкретизирам, не съм правила статистика. Въпросът е, че не може така да се окачествяват хората... тоя е над 30 - не става, другия е еди какъв си - и той не става. Дано някога ти се отдаде случай да разбреш какво искам да кажа. Вече нямаш аргументи и почваш да обиждаш...няма да се включа в това кой е комплексиран и кой не. С нищо не обиждам,вземи прочети и виж,че жените,които си падат по доста по- възрастни мъже имат комплекси от бащина страна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Днес имаш giveaway от мен, как се чувстваш? И от мен има 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 С нищо не обиждам,вземи прочети и виж,че жените,които си падат по-доста по възрастни мъже имат комплекси от бащина страна. Добре, г-н Психолог Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Днес имаш giveaway от мен, как се чувстваш? Цяла седмица имам. Ами добре. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Цяла седмица имам. Ами добре. Мерси. Това да се чува. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 С нищо не обиждам,вземи прочети и виж,че жените,които си падат по доста по- възрастни мъже имат комплекси от бащина страна. Не мисля. Тя любовта не пита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 И от мен има 😁 Да, мерси и на теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Да, мерси и на теб. Моля, ти го заслужи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Моля, ти го заслужи. Да, и лягам,че утре маратона с Рики продължава. Лека нощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Да, и лягам,че утре маратона с Рики продължава. Лека нощ. Лека нощ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ooooo, в замунда са качили първи епизод на American crime story от снощи. Само превод трябва да чакаме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари