FikLena Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Пак обещания. . и оправдания не мога да не се разсмея. Красиво лъжеш ти, но без лъжите ти 100пъти по-добре живея! Ще ме имаш пак ДРУГ ПЪТ! Ще ме лъжеш пак ДРУГ ПЪТ! Ще ме видиш пак ДРУГ ПЪТ... в леглото си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ружеее хайде да се караме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ружеее хайде да се караме! Снощи защо се ската и не ни подкрепи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Снощи защо се ската и не ни подкрепи? Бях на работа. Имах работа. Тази вечер ще се реванширам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Бях на работа. Имах работа. Тази вечер ще се реванширам! Свърши вече :1000 (29): Аз имам именик и няма да съм тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Свърши вече :1000 (29): Аз имам именик и няма да съм тук. Да е жив и здрав. Много секс да правите :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Световна тенденция, йеееееееее. :1000 (6): :g2: :happyppl: :happyppl: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Свърши вече :1000 (29): Аз имам именик и няма да съм тук. Аз съм тук, ще се реваншира на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И аз искам да се скарам с някого, ама отивам на фитнес Чакам да измислите повод. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И аз искам да се скарам с някого, ама отивам на фитнес Чакам да измислите повод. Давай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 И аз искам да се скарам с някого, ама отивам на фитнес Чакам да измислите повод. С мен няма да е... няма да направим кефа на целия форум да се скараме двете лоши модераторки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И ден и нощ във профила виси ти Не мога тази да я разбера Любовница на теб е тя Кажи ми или на моя любовник жена?🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И ден и нощ във профила виси ти Не мога тази да я разбера Любовница на теб е тя Кажи ми или на моя любовник жена? Когато Емануела беше все още красива и пееше на живо по концерти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Когато Емануела беше все още красива и пееше на живо по концерти Не знам защо,но както и е да е облечена винаги излъчва лък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Когато Емануела беше все още красива и пееше на живо по концерти Само я виж на корицата на клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Не знам защо,но както и е да е облечена винаги излъчва лък. Някои хора просто си го излъчват каквото и да правят или облекат Само я виж на корицата на клипа Корицата е кофти да , но визирам самия период Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 3 нови клипа излязоха: CNCO, Daddy Yankee и Джей Балвин с Анита. И пак са регетон. CNCO стават все по-готини, особено Joel. Дали ще ги завъртят и у нас. А Иглесиас как копира Рики в новия си клип с кадъра във ваната. Рики на последния си албум има такъв кадър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ще има много жени, но ти си нещо друго Ако беше престъпление, че си красива Аз те арестувам в леглото си и те слагам в белезници Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Пробив в медицината: Кръвен тест открива рак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 В следващите епизоди ще видим Рики и гол в банята, и по халат на басейна с Версаче, ще го видим и за ръка с Версаче, и в легло с мъж.Ще има много яки сцени. Най- после Рики ще ни даде това, което много фенове искат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Гледахте ли Борис Солтарийски в COOLT какви хубaви неща каза за Рики, а. И че е гледал Рики на живо в "Евита" и е бил изключителен. Браво на Солтарийски, има вкус. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 1,5 милиарда 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кадйе одиш ти бйе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари