Arwity Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Имах такава ама идея си нямам как се казва :1000 (29): И аз имах като малка и не си спомням даже как сме му казвали. В алито може да има... там кво ли няма. Ама като не знам какво да търсяя..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Играчка Спомняте ли си ей тея играчки? Някаква идея откъде мога да взема нещо подобно или как се води на английски да поровя в разни сайтове, може да изскочи нещо някъде. Ама как изобщо се казва де Че съм обещала да намеря за племенника ми Това не е ли водна игра? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Това не е ли водна игра? Да, намерих го water console се водило. В алито ги има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Подсети ме за тази песен!Много любима ми беше на времето Тая дето я постнах е нова. Общо взето баладите са му хубави и с Ребека и с Елена. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Седнах да уча, от 20 теми още съм на 3тата и нищо не разбирам........ако си налея една чаша вино дали ще се оправят нещата? При мен помага аз трета вечер така ще чета... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 При мен помага аз трета вечер така ще чета... Отказах се за днес (от ученето де) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 При мен помага аз трета вечер така ще чета... Не заспиваш ли от него? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Да, намерих го water console се водило. В алито ги има. Във всички магазини по левче се намират. Любима ми беше тая игра. И от пръчици с награда са ми се падали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Не заспиваш ли от него? Ми попринцип да, но докато уча си пия бавно една чашка за успокоение. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Банята на Енрике Иглесиас e излязла на 12 януари 2018, а на същата дата преди година излезе Деспасито. Но Банята на Енрике Иглесиас няма никакъв интерес- едва от месец, а прави на ден само по 1,871,305 гледания. Ама каква идилия- клиповете на Рики и Енрике Иглесиас- Банята и новия на Рики са един до друг сред най-гледаните клипове за изминалите 24 часа. Рики е по-напред от Иглесиас номер 69 и плюс 52 нагоре като гледанията на Рики на ден са 1,889,176, а на Иглесиас са малко по-малко- 1,871,305 и е номер 70 и минус 7 пада надолу Иглесиас,а Рики се катери: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Играчка Спомняте ли си ей тея играчки? Някаква идея откъде мога да взема нещо подобно или как се води на английски да поровя в разни сайтове, може да изскочи нещо някъде. Ама как изобщо се казва де Че съм обещала да намеря за племенника ми В Джъмбо май съм мяркала. Отказах се за днес (от ученето де) Пфф добре, че поясни от какво си се отказала, ще се стреснах да не е от виното. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Утре, ако в Изпълнител с 3 хита е Рики по City TV и The Voice TV от 10:00 часа и в 14:00 ще го изтърва. Единствено в 19:00 ще мога.Някой,ако следи в определените часове утре, да ми пише кой е бил Изпълнител с 3 хита. И да напише и заглавията на песните. Преди Изпълнител с 3 хита, когато излезе Венте пака и беше Рики, случайно оцелих рубриката с него като бях в Приморско с Ники и тогава се напих от кеф като го даваха в рубриката. Ники тогава ми казваше: Айде, наздраве за новата песен на Рики Мартин. Аз бях на седмото небе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Утре, ако в Изпълнител с 3 хита е Рики по City TV и The Voice TV от 10:00 часа и в 14:00 ще го изтърва. Единствено в 19:00 ще мога.Някой,ако следи в определените часове утре, да ми пише кой е бил Изпълнител с 3 хита. И да напише и заглавията на песните. Преди Изпълнител с 3 хита, когато излезе Венте пака и беше Рики, случайно оцелих рубриката с него като бях в Приморско с Ники и тогава се напих от кеф като го даваха в рубриката. Ники тогава ми казваше: Айде, наздраве за новата песен на Рики Мартин. Аз бях на седмото небе. Аз ще ги гледам и ше ти пиша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аз ще ги гледам и ше ти пиша. Идеално. Ама да следиш и двете телевизии в 10:00 часа и в 14:00 часа и подред как са излъчвани песните, защото те ги сменят, само една песен е една и съща и тя е новата. Даже, ако може следи до петък в тези часове, ако можеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Идеално. Ама да следиш и двете телевизии в 10:00 часа и в 14:00 часа и подред как са излъчвани песните, защото те ги сменят, само една песен е една и съща и тя е новата. Даже, ако може следи до петък в тези часове, ако можеш. Добре, ще следя и двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аз ще ги гледам и ше ти пиша. :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 :roll1: Подхлъзна се в снега ли че така се търкаляш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 В Джъмбо май съм мяркала. Пфф добре, че поясни от какво си се отказала, ще се стреснах да не е от виното. :1000 (29): Верно ли? Къде горе-долу? Утре ще ходя да си купувам пресата и то Джъмбо е точно до технополиса, че ще вляза да проверя. Дето ще поръчвам, че ще чакам 2 месеца.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Верно ли? Къде горе-долу? Утре ще ходя да си купувам пресата и то Джъмбо е точно до технополиса, че ще вляза да проверя. Дето ще поръчвам, че ще чакам 2 месеца.. Ооо не съм сигурна, питай някой от персонала. Мяркала съм 100%, но винаги като ходя е адската лудница, навсякъде всичко е розово и онези инфантилни детски песнички в магазина ме побъркват. :1000 (29): С две думи - мразя Джъмбо, не съм особено ориентирана. Като ходя да купувам разни замъци, къщи за кукли и прочие за деца на приятелки, пия две чаши вино преди да тръгна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Luis Fonsi разкри в ново интервю, че английската версия на „Echame La Culpa“ ще излезе до няколко седмици. Това не е добре в година, когато Рики има нова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Luis Fonsi разкри в ново интервю, че английската версия на „Echame La Culpa“ ще излезе до няколко седмици. Това не е добре в година, когато Рики има нова песен. Луис Фонси повече голям хит няма да види. 100% съм сигурна. "Деспасито" беше едно много късметлийско стечение на обстоятелствата. Както Сай с "Гангнам стайл" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Луис Фонси повече голям хит няма да види. 100% съм сигурна. "Деспасито" беше едно много късметлийско стечение на обстоятелствата. Както Сай с "Гангнам стайл" Не знам, Еchame la culpa продължава да е номер 1 в доста страни, номер 4 е сред най-гледаните клипове, гони милиард гледания, и е даже по-голям хит от Банята. Еchame la culpa прави към 10 милиона на ден, а Банята едва към 2 милиона, а е само на един месец. Не съм очаквала, че някога Рики ще се конкурира с Фонси. http://kworb.net/youtube/ Дано и Рики изкара английска версия. Рики с всеки изминал час клипът му все повече се изкачва нагоре сред най-гледаните клипове- от номер 90 вчера, сега вече е номер 64, а Банята все повече пада. 69 -3 Enrique Iglesias - EL BAÑO ft. Bad Bunny 1,787,750 7,714 64 +16 Ricky Martin - Fiebre (Official Video) ft. Wisin, Yandel 1,911,724 23,041 Банята губи по 163 000 гледания, Trap на Шакира губи по 3 милиона за седмицата. Много бързо са омръзнали- клипове на 1 месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Той не се заяжда с теб, а проявява чувството си за хумор. Все пак Рики Мартин е тема номер 1 тук. Много си чувствителен днес, Бог Ейдриан. Бог :roll1: :roll1: Немския ми бърка тотално в мозъка, утре имам контролно и нямам идея как ще го направя. Най-шантавия език, който може да съществува, милиони да ми дават няма да живея в държава, където се говори. То си е жив мазохизъм да го учиш със желание немския.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Бог :roll1: :roll1: Немския ми бърка тотално в мозъка, утре имам контролно и нямам идея как ще го направя. Най-шантавия език, който може да съществува, милиони да ми дават няма да живея в държава, където се говори. То си е жив мазохизъм да го учиш със желание немския.. Аааа и аз не мога да го понасям този език. Много ми е противен. Успех утре все пак... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Подхлъзна се в снега ли че така се търкаляш? :1000 (29): Чак се задавих. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари