Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Даже клипът на Рики е по-напред от новия на Дуа Липа, който пада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Бог :roll1: :roll1: Немския ми бърка тотално в мозъка, утре имам контролно и нямам идея как ще го направя. Най-шантавия език, който може да съществува, милиони да ми дават няма да живея в държава, където се говори. То си е жив мазохизъм да го учиш със желание немския.. Поздрав и да изкараш шестица! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Чак се задавих. Аааааа не така, внимавай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аааа и аз не мога да го понасям този език. Много ми е противен. Успех утре все пак... Ужасен! Благодаря, дано поне 5 хвана някак си, ако трябва да разчитам на собствени знания не знам 4 как ще изкарам, адски съм зле :1000 (29): Поздрав и да изкараш шестица! Аз да изкарам 6ца по немски трябва да съм Господ :1000 (27): И все пак благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Аааааа не така, внимавай Внимавам, внимавам ала голям смях беше. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ужасен! Благодаря, дано поне 5 хвана някак си, ако трябва да разчитам на собствени знания не знам 4 как ще изкарам, адски съм зле :1000 (29): Аз да изкарам 6ца по немски трябва да съм Господ :1000 (27): И все пак благодаря Езика е общо взето лесен. Не е като френския засукан, но звучи ужасно. И на мен ми е гаден. Един унгарски където казват, че е много гаден ми звучи добре. Не знам от кога го учиш, но колкото по от малък е по-добре. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Езика е общо взето лесен. Не е като френския засукан, но звучи ужасно. И на мен ми е гаден. Един унгарски където казват, че е много гаден ми звучи добре. Не знам от кога го учиш, но колкото по от малък е по-добре. На мен френският взе да ми харесва, даже обмислям да почна да го уча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ооо не съм сигурна, питай някой от персонала. Мяркала съм 100%, но винаги като ходя е адската лудница, навсякъде всичко е розово и онези инфантилни детски песнички в магазина ме побъркват. :1000 (29): С две думи - мразя Джъмбо, не съм особено ориентирана. Като ходя да купувам разни замъци, къщи за кукли и прочие за деца на приятелки, пия две чаши вино преди да тръгна. Какво е това времееее, адът слезе на земята Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Играчка Спомняте ли си ей тея играчки? Някаква идея откъде мога да взема нещо подобно или как се води на английски да поровя в разни сайтове, може да изскочи нещо някъде. Ама как изобщо се казва де Че съм обещала да намеря за племенника ми handheld water game Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Pechenko приготвяй се да правиш графики от новия клип на Яни. В пенсия съм :1000 (29): И аз искам Трябва да си платиш :1000 (29): Танчето ако го помоли ще направи. Трябва подход. Само ако Таня плати в натура! Ще има перманент абонамент На мен френският взе да ми харесва, даже обмислям да почна да го уча. Идвай у нас да го пробваме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Фиклена, можеш ли да преведеш тази песен, която се очертава като мегахит? ОК.. за какво мислиш за този сладур Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 ОК.. за какво мислиш за този сладур Фиклено, какво е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 лелеле ужасссс ?!?! махни го какво е това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 лелеле ужасссс ?!?! махни го какво е това Мръсницоо Какво мислиш, че е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Мръсницоо Какво мислиш, че е? *** на дъртак. под вода Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 *** на дъртак. под вода Искаш ли да го усетиш в себе си :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В пенсия съм :1000 (29): Поне до 60 не те пускаме в пенсия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поне до 60 не те пускаме в пенсия! Аз доживях до 30,40.. ти пък 60 :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 http://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Zvia...opa_103499.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 http://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Zvia...opa_103499.html Дано 2018 да се окаже по-студена от 2017, много са стряскащи статистиките за средните годишни температури. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Стига вече сняг! Писна ми! Не се живее в това време! Айде да идва лято... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Стига вече сняг! Писна ми! Не се живее в това време! Айде да идва лято... В сряда спират валежите и само ще е студено, поне така пише в нета. Днес е някакъв кошмар, то и утре ще е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Мразя студа, зимата, снега,леда... но пък Кари полудя. Един час тича като луда в снега. Аз замръзнах, но това е друг въпрос. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Стига вече сняг! Писна ми! Не се живее в това време! Айде да идва лято... Още да вали! Пуснаха ни тук утре и други ден във ваканция, дано да натрупа над метър и да ни пуснат цяла седмица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари