heartless Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Добро утрооо. Рики вече е номер 18 и плюс 32 нагоре сред най- гледаните клипове, а беше номер 90 Само за 3 дена хвръкна. До края на деня ще е в топ 10 на най- гледаните клипове. Вече мина 7 милиона, а Банята все пада и вече е номер 74 сред най-гледаните клипове. Айде, аз тръгвам, отивам да работя., чаоооо. Като се върна, наваксвам с всичко, което гледам. Танче, къде почна работа? Гледам, че си доволна от колегите. Не си се похвалила изобщо.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Танче, къде почна работа? Гледам, че си доволна от колегите. Не си се похвалила изобщо.... В тоя змиярник и аз не бих. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 В тоя змиярник и аз не бих. :1000 (29): Права си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не е истина- Рики е по-напред от Банята на Иглесиас и Трап на Шакира. Скоро Рики достига Деспасито за най-гледаните клипове за измминалите 24 часа. Някои дето казват, че Венте пака била хит заради Малума- не е вярно. Новият клип на Шакира "Trap", който е също с Малума, но прави едва по милион и нещо на ден Банята чак на номер 71, Шакира с новия е чак на номер 95, а Рики е номер 16 вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Права си :1000 (29): Лъжа Седнала е :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Добро утро! В момента вали сняг, добре, че не пътувам с рейс до работа. Фиебре става заразна с танца в клипа вече. Рики иска от феновете да му пращат клипчета да танцуват като него в клипа и феновете му пращат. Това ще стане като вирус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Добро утро! В момента вали сняг, добре, че не пътувам с рейс до работа. Фиебре става заразна с танца в клипа вече. Рики иска от феновете да му пращат клипчета да танцуват като него в клипа и феновете му пращат. Това ще стане като вирус. къде работиш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Лъжа Седнала е :1000 (1): Видя ли колко яки графики имам, не мога да им се нагледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Видя ли колко яки графики имам, не мога да им се нагледам Амаа чакаме и нови скоро. Кралят на фотошопа да се развихри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Видя ли колко яки графики имам, не мога да им се нагледам Аз с моите графики мисля да се пенсионирам! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Адриане и ти ли се кефиш на тая мръсна пачавра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Гадинкеее, махни тази гадна песен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 ХИТ ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Salvatore: Моля, не ме добавяйте във фейсбук групи, така нямам време за Рамания. Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Адриане и ти ли се кефиш на тая мръсна пачавра? Гадинкеее, махни тази гадна песен... Къв' е тоя' хейт бе, хора? Райнето изкара хитова песен, макар и да не ме радва толкова като изпълнител и мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Къв' е тоя' хейт бе, хора? Райнето изкара хитова песен, макар и да не ме радва толкова като изпълнител и мен Хитова песен? Само у тях в хола Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Хитова песен? Само у тях в хола Слуша се, слуша се, поне в даскало се слуша, нагоре нещата не знам как са. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Амаа чакаме и нови скоро. Кралят на фотошопа да се развихри Ооо, и аз чакам. Като вляза в тая тема мога с часове да си избирам. От хубави по-хубави... дори и на Андра бих сложила :1000 (29): Аз с моите графики мисля да се пенсионирам! :1000 (29): Като излезе новия клип ги сменяй, време ти е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Още не знам какво да следвам Много ми е объркано всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Още не знам какво да следвам Много ми е объркано всичко. Между какво се колебаеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Още не знам какво да следвам Много ми е объркано всичко. Последвай сърцето си! Шегата на страна, време е да помислиш сериозно, доколкото знам от февруари/март месец искат да изберете по какво да държите матура. Избери предмета, който те влече, в случай че няма такъв повечето записват география или философия. Оттам вече ще се ориентираш и за университет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Последвай сърцето си! Шегата на страна, време е да помислиш сериозно, доколкото знам от февруари/март месец искат да изберете по какво да държите матура. Избери предмета, който те влече, в случай че няма такъв повечето записват география или философия. Оттам вече ще се ориентираш и за университет. 5 дена без училище как ти стои :gun_bandana: :gun_bandana: а ние преди време ходихме на училище когат имаше 3 метра сняг ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 5 дена без училище как ти стои :gun_bandana: :gun_bandana: а ние преди време ходихме на училище когат имаше 3 метра сняг ! В Крумовград сме на училище утре... само ние в цяла област Кърджали! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 В Крумовград сме на училище утре... само ние в цяла област Кърджали! Нямате сняг??? В Стз беше дървената до днес, сутринта кмета даде интервю в което беше казал, че няма да се удължава ваканцията, но след много протести от страни на майките във фейса в крайна сметка я удължиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари